Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-Fenerbahçe

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Kalenin Bedenleri

Kalenin bedenleri yar yar yar yandım
Koyverin gidenleri şinanay yavrum şinanay nay
İpek bürük bürümüş yar yar yar yandım
Niksar'ın fidanları şinanay yavrum şinanay nay

Hopa şina şinanay şinanay nay
Şinanay yavrum şinanay nay

Kaleden iniyorum yar yar yar yandım
Çağırdan dönüyorum şinanay yavrum şinanay nay
Aşkından kibrit oldum yar yar yar yandım
Üflesen yanıyorum şinanay yavrum şinanay nay

Hopa şina şinanay şinanay nay
Şinanay yavrum şinanay nay

[ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 03:41 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bumu cehennem iyi dinleyin arkadan gelen sesi 1607 taraftar nası susturuyo o zebani bozması teroristleri
http://www.youtube.com/watch?v=l795OCZ6Ws0
bide utanmadan yazmış birkaç kişi bize kadıköyde böyle yapıldı bizde karşılık verdik diye utanın biraz utanın ilk yarı 2-0 bitti 6 kasım hatıralarınız canlandı tabi maçı iptal ettirmek için fbli gsli fark etmez her futbolcuya su attınız.
sesinizle cehennemi yaşatcaksın attığınız sikko su şişeleri ile değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Polislere gene helal olsun.. bi gs - fb maçında gene bizim taraftarlara çektirdiler.. geçen dönemki kadıköy maçında polisler fblilerin pankartlarını asmışlardı o maçtada büyük olaylar çıkmıştı.. sonra biber gazı sıkarlar.. ama ordada tribüne giremediler dün samiyende kapalıyada giremediler helal olsun kapalıya...
Sosyal ağlarda paylaş

17 mi 14 mu sorusuna sanirim cevap olarak

Fenerbahçe, (A) takımlar düzeyinde yapılan maçlarda bu sezon G.Saraya büyük üstünlük kurdu. Futbol, basketbol ve voleybol branşlarında bu sezon 2 kulübün takımları arasında yapılan 14. maçı da Fener kazandı. Galatasaray, Turkcell Süper Ligde 2, Beko Basketbol Liginde 4, Türkiye Bayanlar Basketbol Liginde 4, Erkekler ve Bayanlar Birinci Voleybol Liglerinde de 2 şer olmak üzere, tarihi rakibiyle yaptığı 14 maçtan da yenilgiyle ayrıldı.

diyebiliriz.

[ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 12:11 tarihinde, ajmet tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

simdi sanirim biz burda bizim tarftar 15 sise sahaya tti sizinki 13 bizimki sukadar cirkeflesti sizinki bu kadar tarzi bi tartisma yapmiyoruz yanilmiyorsam anladigim kadariyla sua anki olay bu sezonki taraftri oldugumuz kuluplerin sportif basarisi ile alakali olmali bunuda dusununce hemen aklima su tablo geliyor

Fenerbahçe'nin, futbol, basketbol ve voleybol branşlarında, (A) takımlar düzeyinde Galatasaray'a karşı bu sezon aldığı sonuçlar şöyle:
Turkcell Süper Lig:
Fenerbahçe-Galatasaray: 2-1
Galatasaray-Fenerbahçe: 1-2

Beko Basketbol Ligi:
Normal Sezon:
Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown: 75-64
Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker: 57-91
Play-off yarı final serisi:
Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown: 76-70
Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker: 64-69

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi:
Galatasaray-Fenerbahçe: 63-74
Fenerbahçe-Galatasaray: 86-67
Play-off yarı final serisi:
Fenerbahçe-Galatasaray: 79-77
Galatasaray-Fenerbahçe: 52-77

Erkekler Voleybol Birinci Ligi:
1. Etap:
Galatasaray-Fenerbahçe: 1-3
Fenerbahçe-Galatasaray: 3-0

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi:
1. Etap:
Fenerbahçe-Galatasaray: 3-0
Galatasaray-Fenerbahçe: 2-3

hmmm onun haricinde olay sahaya koltuk moltuk firlatmaksa sanirim siz bizi gectinzi:P

not:yazik yaw zate kulup maddi problemlerle ugrasirken simdi okadar koltugu nasil yeniden yaptiracaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...