gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ardayi yazdim zatende umitte gitsede olur gitmesede olur :) bana gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Kalenin Bedenleri Kalenin bedenleri yar yar yar yandım Koyverin gidenleri şinanay yavrum şinanay nay İpek bürük bürümüş yar yar yar yandım Niksar'ın fidanları şinanay yavrum şinanay nay Hopa şina şinanay şinanay nay Şinanay yavrum şinanay nay Kaleden iniyorum yar yar yar yandım Çağırdan dönüyorum şinanay yavrum şinanay nay Aşkından kibrit oldum yar yar yar yandım Üflesen yanıyorum şinanay yavrum şinanay nay Hopa şina şinanay şinanay nay Şinanay yavrum şinanay nay [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 03:41 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 1hafta boyunca türkü,sarkı ve bilimum tahrik unsuru içeren sarkıları yazıcam buraya.. Hepsi o malum 2 takıma h3h3h33h3h3h3h3h3h33h [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 03:46 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 eternal ahaha her 2 mesajda bir de yazılmaz ki be abi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Ali Sami Yen'de derbi yabancı madde yağmuru altında son bulurken, 100. yılında Fenerbahçe, Galatasaray ile oynadığı 14. maçını da kazandı. [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 10:20 tarihinde, ajmet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bumu cehennem iyi dinleyin arkadan gelen sesi 1607 taraftar nası susturuyo o zebani bozması teroristleri http://www.youtube.com/watch?v=l795OCZ6Ws0 bide utanmadan yazmış birkaç kişi bize kadıköyde böyle yapıldı bizde karşılık verdik diye utanın biraz utanın ilk yarı 2-0 bitti 6 kasım hatıralarınız canlandı tabi maçı iptal ettirmek için fbli gsli fark etmez her futbolcuya su attınız. sesinizle cehennemi yaşatcaksın attığınız sikko su şişeleri ile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bu resimden sonra daha bi mutlu oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Polislere gene helal olsun.. bi gs - fb maçında gene bizim taraftarlara çektirdiler.. geçen dönemki kadıköy maçında polisler fblilerin pankartlarını asmışlardı o maçtada büyük olaylar çıkmıştı.. sonra biber gazı sıkarlar.. ama ordada tribüne giremediler dün samiyende kapalıyada giremediler helal olsun kapalıya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Polisler düşmanınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 kafan basmadi herhalde bi daha bak bakalim ne yazio orda Ali Sami Yen'de derbi yabancı madde yağmuru altında son bulurken, 100. yılında Fenerbahçe, Galatasaray ile oynadığı 14. maçını da kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Basmaz onun kafasi ya ugrasmayin, takilsin oyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 17 mi 14 mü bi karar verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mondragon itaat ederken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 +1 baggio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 17 mi 14 mu sorusuna sanirim cevap olarak Fenerbahçe, (A) takımlar düzeyinde yapılan maçlarda bu sezon G.Saraya büyük üstünlük kurdu. Futbol, basketbol ve voleybol branşlarında bu sezon 2 kulübün takımları arasında yapılan 14. maçı da Fener kazandı. Galatasaray, Turkcell Süper Ligde 2, Beko Basketbol Liginde 4, Türkiye Bayanlar Basketbol Liginde 4, Erkekler ve Bayanlar Birinci Voleybol Liglerinde de 2 şer olmak üzere, tarihi rakibiyle yaptığı 14 maçtan da yenilgiyle ayrıldı. diyebiliriz. [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 12:11 tarihinde, ajmet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 alayınız itaat ederken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Aa, 1.5 saniye sonra ustunde 3 kisi tepinen bayrakla gol icin planlanip dot olunca yakilan mesaleler degil mi onlar? Bak tanidim hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 +1905 toogie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 diktik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 simdi sanirim biz burda bizim tarftar 15 sise sahaya tti sizinki 13 bizimki sukadar cirkeflesti sizinki bu kadar tarzi bi tartisma yapmiyoruz yanilmiyorsam anladigim kadariyla sua anki olay bu sezonki taraftri oldugumuz kuluplerin sportif basarisi ile alakali olmali bunuda dusununce hemen aklima su tablo geliyor Fenerbahçe'nin, futbol, basketbol ve voleybol branşlarında, (A) takımlar düzeyinde Galatasaray'a karşı bu sezon aldığı sonuçlar şöyle: Turkcell Süper Lig: Fenerbahçe-Galatasaray: 2-1 Galatasaray-Fenerbahçe: 1-2 Beko Basketbol Ligi: Normal Sezon: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown: 75-64 Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker: 57-91 Play-off yarı final serisi: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown: 76-70 Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker: 64-69 Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi: Galatasaray-Fenerbahçe: 63-74 Fenerbahçe-Galatasaray: 86-67 Play-off yarı final serisi: Fenerbahçe-Galatasaray: 79-77 Galatasaray-Fenerbahçe: 52-77 Erkekler Voleybol Birinci Ligi: 1. Etap: Galatasaray-Fenerbahçe: 1-3 Fenerbahçe-Galatasaray: 3-0 Bayanlar Voleybol Birinci Ligi: 1. Etap: Fenerbahçe-Galatasaray: 3-0 Galatasaray-Fenerbahçe: 2-3 hmmm onun haricinde olay sahaya koltuk moltuk firlatmaksa sanirim siz bizi gectinzi:P not:yazik yaw zate kulup maddi problemlerle ugrasirken simdi okadar koltugu nasil yeniden yaptiracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 sana mı kaldı bunu düşünmek? sen git kaç maç kazandıgını say. bi yerlerin şişer belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 itaat derken, şutu tutamamış golü yemiş ne yapsın. Ama fener geçen sene son maçta çok hazırlanılan şampiyonluğu bırakınca asıl itaat'i görmüştük. Gerisi de fos zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Son macta size mi yenildik? Oyle degildi galiba o. Gazeteleri okudum simdi, adamlar "AMAN SAHAYA BAYRAK DIKILMESIN" diye nobet tutmus, lol ya. Bu kadar cocukca kompleks olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar