LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Şu kan sahnesine tekrar bakayım HD olarak... EDIT: Evet biraz yoğun duruyor. [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 22:41 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 şimdi yurtdışı dedin mi seçenekler çok..bi adam gibi üniversitesi var bu işin bildiğin 4 senelik.benim bir kaç arkadaşım gidiyor seneye mesela.onun dışında 2 senelikler var. zamanında computer animation için ararken bir site bulmuştum..film de varmış orda..bir araştır istersen: http://www.fullsail.com/ ayrıca çok ilgililer..her türlü mailine hemen cevap veriyorlar.kampüs turu da ayarlıolar gidersen=) edit: bak lostun production coordinator'ı da burdanmış=) [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 22:43 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 şu anda medya iletişim bolumu okuyorum ben 4 yıllık o bitince zaten masterı yurtdışında yapmayı planlıyordum ustune bide boyle birşey çakarsam gayet iyi olur dıye dusundum. linki incelicem saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Yurt dışı olarak en iyi ülke tabiki Amerika. Okul olarakta bir sürü seçenek var orda tabi. Fiyatları değişiyor. New York Film Academy çok pahalı bir okuldur. UCLA var Los Angeles'ta, Lucas'ın falan okuduğu okul. Nasıl giriliyor bilmiyorum ama bir arkadaş "ben gidiyorum bu yaz" demişti. Elini kolunu sallayarak gidecek dediği doğruysa. Ama ben Londra istiyorum. Yani ingiltere. Çünkü oranın doğasını, tarzını falan daha çok seviyorum amerikadan. Amerika bana çok büyük geliyor. Orda daha zor gibi geliyor survive etmek. EDIT: ekleme [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 22:52 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 şimdi ben üsküdar amerikan lisesindenim.o tip okullara girmek öyle kolay değil..not ortalaması iyi olan SAT skorları iyi olan adamları alıyorlar..üstelik burs istiyosan işin daha da zor..bizim okulda bi hocavar mesela dr.fisher diye..new york film mezunu hattaders fln vermiş orda..soru falan sormak istiyorsanız verim mailini konuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 tabi dogru, amerika'dır bu işin vatanı. O tür okullardan egitim almak muthıs bırsey zaten. Gilean özelden bana atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Daha önceki konularda New York Film Akademisine giriş 160.000 dolar mi ne yazılmıştı hatırladığım kadarıyla. Bende İngiltere düşünüyorum Lath.Gerçi benim yaş daha küçük 4-5 sene sonraya düşünüyorum bu olayı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 160.000 değil. Yıllık 24.000 dolarmıydı neydi. NYFA'nın sitesinden gerekli ayrıntıyı alabilirsin. EDIT: Şimdi baktım, 2 yıllık eğitimde semester başına 17.000$... Oeh demek istedim. Bazı kişiler bu para gereksiz, daha iyi okullar var daha ucuza falan diyor. Ben Emret Komutanım dizisinin yönetmeni Ahmet Akvardar ile konuşmuştum bu konuları, tavsiyeler vermişti. Pahalı okula gerek yok, artık daha kolay yurt dışında sinema eğitimi alınması. Yani new york film academy'si karşıma çıkan ilk seçenekti sonra bir sürü okul falan bulmuştum. Ama iyice araştırmak lazım. [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 23:26 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 @Lath yok bilgi sorun değil benimde bilgim gayet yeterli durumda bu konularda çekim kurgu vs... benim amacım fırsatlar eksileri ve artılarını görmekti... dijital film akademi daha çok yatıyor aklıma... teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Yurt dışındaki Okulların listesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Yurtdışında eğitim almayı düşünenlere Digital Film Academy New Yorku kesinlikle tavsiye ederim. En iyisinin o olduğunu söylerler New Yorkta ki ödülü var zaten. http://www.digitalfilmacademy.com/ << Digital Film Academy New York http://www.digitalfilmacademy.com.tr/tr/home.asp << Dijital Film Akademi Istanbul Yukardaki de Istanbul şubesi. New Yorkdaki çok çok çok iyi bir okul. Istanbul şubesini de baya metheden var. [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 23:30 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 yaw digital film academy istanbul-newyork kurs programı muthişmiş. çok iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Düzgün bir okula benziyor. Yalnız Zeki Demirkubuz sevmediğim bir yönetmen :). İstanbul ayağı bana göre değil yani :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Ayrıca Ingilteredede 2 okul var gözüme kestirdiğim. Met ve London Film school bu ikisinden birine de gitme umudumu sürdürüyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 yanlis yazmisim [ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 00:42 tarihinde, jacabo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Ya sinema okulu bana kalırsa ilk aşamalarda gereksiz geliyor.Ha kafama taktım gideceğim ama 20'lı yaşlardan önce düşünmüyorum.İnsan kendi kendine pişince daha verimli olur görüşündeyim.Sinema okulu o yüzden şuanda hayallerimde ufak bir yer kaplıyro diyebilirim aslında. Aslında bunun için yeni konu açalım,yeri burası değil,kısa film konusunun içine etmeyelim daha fazla.Hem böyle bir topiğimiz olursa arayanlar içinde toplu bilgi kaynağı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Evet bunun için bir konu açılmalı, çok yararlı olur ilgilenenler için. Sonra oy atacak olanlar konuya devam etsin :D şaka şaka. Heyecan sardı resmen. Her taraftan çok olumlu eleştiriler alıyorum filmle ilgili. Gazıda veriyorlar hafiften. Hadi bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 şindi, filmin var olması, yani bitmiş olması en güzel şey zaten. post production kısmı da güzel olmuş. senaryosu ve işlenişi vasat olmuş. hatta biraz gerçek kesit tadı da yok değil : ) bitirebildiin için tebrik ediyorum ama gerçekten. bu arada, kameranın lensi felaket bi lensmiş CA dolu her taraf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Herşey tamamda gerçek kesit olayını kabul edemicim pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 gerçek kesitle alakası yok zaten dikkate alma o tür yorumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Yarışmada 4. olduk. 4.'lüğü hakkettiğimi düşünmüyorum. İlk 3 hakkımdı. 3. olan film hiphopçularla ilgili bir belgesel. Yani ben kısa film kategorisine sokmam öyle bişeyi. Ama tahmin ettiğim diğer iki 1 ve 2. sırayı paylaştılar. Ona diyeceğim yok ama ilk 3 hakkımdı banane banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 tüh yaw bende isterdim ilk 3 e girmenı diger filmleri görmedim ama hip hop belgeseli kafadan kaybediyo zaten. kaç film arasından seçildi toplam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 hmm iyiymiş sms olayı vardı o ne ile alakalıydı? jüri seçmedimi filmleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Ya %30 sms, %70 jüri deniyorduda jüri'nin kimler olduğu açıklanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar