Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kısa Film'im: Fotoğrafçı

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

şimdi yurtdışı dedin mi seçenekler çok..bi adam gibi üniversitesi var bu işin bildiğin 4 senelik.benim bir kaç arkadaşım gidiyor seneye mesela.onun dışında 2 senelikler var. zamanında computer animation için ararken bir site bulmuştum..film de varmış orda..bir araştır istersen:
http://www.fullsail.com/

ayrıca çok ilgililer..her türlü mailine hemen cevap veriyorlar.kampüs turu da ayarlıolar gidersen=)

edit: bak lostun production coordinator'ı da burdanmış=)

[ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 22:43 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yurt dışı olarak en iyi ülke tabiki Amerika. Okul olarakta bir sürü seçenek var orda tabi. Fiyatları değişiyor. New York Film Academy çok pahalı bir okuldur. UCLA var Los Angeles'ta, Lucas'ın falan okuduğu okul. Nasıl giriliyor bilmiyorum ama bir arkadaş "ben gidiyorum bu yaz" demişti. Elini kolunu sallayarak gidecek dediği doğruysa.

Ama ben Londra istiyorum. Yani ingiltere. Çünkü oranın doğasını, tarzını falan daha çok seviyorum amerikadan. Amerika bana çok büyük geliyor. Orda daha zor gibi geliyor survive etmek.

EDIT: ekleme

[ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 22:52 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben üsküdar amerikan lisesindenim.o tip okullara girmek öyle kolay değil..not ortalaması iyi olan SAT skorları iyi olan adamları alıyorlar..üstelik burs istiyosan işin daha da zor..bizim okulda bi hocavar mesela dr.fisher diye..new york film mezunu hattaders fln vermiş orda..soru falan sormak istiyorsanız verim mailini konuşun
Sosyal ağlarda paylaş

160.000 değil. Yıllık 24.000 dolarmıydı neydi.
NYFA'nın sitesinden gerekli ayrıntıyı alabilirsin.

EDIT: Şimdi baktım, 2 yıllık eğitimde semester başına 17.000$... Oeh demek istedim.

Bazı kişiler bu para gereksiz, daha iyi okullar var daha ucuza falan diyor. Ben Emret Komutanım dizisinin yönetmeni Ahmet Akvardar ile konuşmuştum bu konuları, tavsiyeler vermişti. Pahalı okula gerek yok, artık daha kolay yurt dışında sinema eğitimi alınması. Yani new york film academy'si karşıma çıkan ilk seçenekti sonra bir sürü okul falan bulmuştum. Ama iyice araştırmak lazım.

[ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 23:26 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yurtdışında eğitim almayı düşünenlere Digital Film Academy New Yorku kesinlikle tavsiye ederim. En iyisinin o olduğunu söylerler New Yorkta ki ödülü var zaten.

http://www.digitalfilmacademy.com/ << Digital Film Academy New York

http://www.digitalfilmacademy.com.tr/tr/home.asp << Dijital Film Akademi Istanbul

Yukardaki de Istanbul şubesi. New Yorkdaki çok çok çok iyi bir okul. Istanbul şubesini de baya metheden var.

[ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 23:30 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sinema okulu bana kalırsa ilk aşamalarda gereksiz geliyor.Ha kafama taktım gideceğim ama 20'lı yaşlardan önce düşünmüyorum.İnsan kendi kendine pişince daha verimli olur görüşündeyim.Sinema okulu o yüzden şuanda hayallerimde ufak bir yer kaplıyro diyebilirim aslında.

Aslında bunun için yeni konu açalım,yeri burası değil,kısa film konusunun içine etmeyelim daha fazla.Hem böyle bir topiğimiz olursa arayanlar içinde toplu bilgi kaynağı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

şindi, filmin var olması, yani bitmiş olması en güzel şey zaten. post production kısmı da güzel olmuş. senaryosu ve işlenişi vasat olmuş. hatta biraz gerçek kesit tadı da yok değil : )

bitirebildiin için tebrik ediyorum ama gerçekten.

bu arada, kameranın lensi felaket bi lensmiş CA dolu her taraf :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yarışmada 4. olduk. 4.'lüğü hakkettiğimi düşünmüyorum. İlk 3 hakkımdı. 3. olan film hiphopçularla ilgili bir belgesel. Yani ben kısa film kategorisine sokmam öyle bişeyi.

Ama tahmin ettiğim diğer iki 1 ve 2. sırayı paylaştılar. Ona diyeceğim yok ama ilk 3 hakkımdı banane banane.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...