Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 denge gelsinc eşit yapalım zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 hmm forumda bulamaıdm acıklayıcı bi bilgi bulanlar linkliyebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 yeni versiyonda , lig oluşturma gibi olaylar var.. ben pek araştıramadım ama bi pati ligi fena olmaz hani ayrıca max damagıyla slow veren taser kuleler ve taserli yeni combolar gelmiş oyuna.. olay yine nuketa bitiyor , ama bu sefer 8li maxlanmış nuke yapamıyorum , anca 3 tane nuke stackleniyor.. ramler bozuk o yüzden oyun kapanıp duruyor , 180 civarı falan hatırlıyorum en son geldiğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 214 e kadar dayandım dahada gidemiyorum.Oynamıcam daha,bağımlılık yapıyo meret. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 abi bütün fire rateleri arttırmak yerine fire rate bonusçulardan koysana? özellikle poison gaz tarafına.. mavilerin rangeini arttırma bi de.. arttırmışsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 sadece dmg arttırmış mavilere kombo için aam 1 tane fire rae alsaymılşsın keşkede iyimiş puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 rate de öncelik posion gaslarda olmalı bence... elemanlar durduktan sonra iş kolaylaşıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 3. haritada 460milyon dayken yanlişlikla nuke flowerdaki red toweri sildim ve yenisini yapana kadar patladim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 360 milyon yanliş yazdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Abi yavaşlatsamda dmgim yetmiyo,yani o 3 tane flowerla bile kitliyo zaten duruyo adamlar,ama arkadan geliyo hemen yenileri.Dmg im az kalıyo.Ay niid mor depese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bi yerden sonra nuke dışında bişeyler de yapmak gerekli ama ne :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 beyler koymayın şöyle şeyler ya =) çok oyalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ben rocket bfg de denedim mavi kuelnın en super combosunuda ama tırtlar yanı işe yaaramıyolar nuke cok imba. more dps lazımsa dijkiceksin dmg boosterı büyğünden double dps olucak ama butun flowerlara rate of fire şart aslıdna rate of fire dmg kadar ahtta daha verimli gibi, özellikle posion towerda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 yeni versiyonu denediniz mi bilmiyorum ama sanırım nuke flower artık işe yaramıyor yeni versiyonda ? stacklenmiyor yani towerlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 nuke flower a gelmeden önce 2 kere yavaşlatiyorum bu sayede lvl 150 ile 200 arasi 4 erli gruplar halinda yolluyorum yaratiklari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bu arada adam açıklamış.. nuke flower bugmış oyunda :) pause kodunu yazarken zaman dilimlerni saniyeden milisaniyeye indirmiş kodda , öle olunca nuke 7 saniyede 1den 0.7 saniyede 1 atılabilir olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Sticky pls! Evet takozum, linki kaydetmeye üşeniyorum ve oyunu açmak için her seferinde bu linki arıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Yokmu başka turret game plx ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Baktım 180 den sonra alet bizim füzeleri felan tınlamamaya başladı. Sinirlendim...Bastım karadeliği-bastım karadeliği! sonra aha böyle oldu... Madem yenemiyorsun, en azından yenilme felsefesi ile download ile birlikte açık bıraktım oyunu. sabaha doğru 3000. bolume gelirim herhalde... [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 01:04 tarihinde, obl tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 KİM UPLADI BUNU ALLAH BELNIZI VERİN ESİR ALACAK YİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Şimdi uyuyacağım.Bir zahmet söylede sabah versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kaç gibi vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bu ne yav 20 dolarlık towerı upgrade ettim full. tek başına herşeyi yok ediyor. 74. wave'deyim daha gözüktükleri an yok oluyolar. 115'te mi ne dövdüler çok fena ahaha [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 09:34 tarihinde, sabonis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar