Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Browser based tower defence :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni versiyonda , lig oluşturma gibi olaylar var..

ben pek araştıramadım ama bi pati ligi fena olmaz hani

ayrıca max damagıyla slow veren taser kuleler ve taserli yeni combolar gelmiş oyuna..

olay yine nuketa bitiyor , ama bu sefer 8li maxlanmış nuke yapamıyorum , anca 3 tane nuke stackleniyor..

ramler bozuk o yüzden oyun kapanıp duruyor , 180 civarı falan hatırlıyorum en son geldiğim..
Mesaj tarihi:
abi bütün fire rateleri arttırmak yerine fire rate bonusçulardan koysana?

özellikle poison gaz tarafına..

mavilerin rangeini arttırma bi de.. arttırmışsan..
Mesaj tarihi:
Abi yavaşlatsamda dmgim yetmiyo,yani o 3 tane flowerla bile kitliyo zaten duruyo adamlar,ama arkadan geliyo hemen yenileri.Dmg im az kalıyo.Ay niid mor depese.
Mesaj tarihi:
ben rocket bfg de denedim mavi kuelnın en super combosunuda ama tırtlar yanı işe yaaramıyolar nuke cok imba.

more dps lazımsa dijkiceksin dmg boosterı büyğünden double dps olucak

ama butun flowerlara rate of fire şart aslıdna rate of fire dmg kadar ahtta daha verimli gibi, özellikle posion towerda
Mesaj tarihi:
bu arada adam açıklamış..

nuke flower bugmış oyunda :) pause kodunu yazarken zaman dilimlerni saniyeden milisaniyeye indirmiş kodda , öle olunca nuke 7 saniyede 1den 0.7 saniyede 1 atılabilir olmuş :)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Baktım 180 den sonra alet bizim füzeleri felan tınlamamaya başladı. Sinirlendim...Bastım karadeliği-bastım karadeliği! sonra aha böyle oldu...

Madem yenemiyorsun, en azından yenilme felsefesi ile download ile birlikte açık bıraktım oyunu. sabaha doğru 3000. bolume gelirim herhalde...

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 01:04 tarihinde, obl tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
KİM UPLADI BUNU ALLAH BELNIZI VERİN ESİR ALACAK YİNE
Mesaj tarihi:
bu ne yav 20 dolarlık towerı upgrade ettim full. tek başına herşeyi yok ediyor. 74. wave'deyim daha gözüktükleri an yok oluyolar.

115'te mi ne dövdüler çok fena ahaha

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 09:34 tarihinde, sabonis tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...