BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Sony Kung Fu Hustle ın şeylerini satın alıp mmorpg ye döküyormuş =) Filmini sevmiştim ama mmorpg si nasıl olur diye düşündürüyor beni =) Taipei-Based SOGA Studio and Shanghai Northstar Join Forces to Develop Original Title Based on Stephen Chows Hit Film for Chinese Market SAN DIEGO; May 10, 2007 ; Sony Online Entertainment LLC (SOE), a global leader in the online games industry, today announced that its Taipei-based SOGA studio, in conjunction with Shanghai Northstar is developing a game based on the hit movie Kung Fu Hustle. Designed specifically for the Chinese market, SOGA is also collaborating with development talent from across China to assist in the design and development of the game. Working with Stephen Chow has been a fantastic experience says John Laurence, General Manager of [SOGA]. His sense of humor, directing and martial arts expertise has been an enormous asset for us; he s an avid video game player, with a strong sense of game design; Kung Fu Hustle combines the best elements of classic fighting games from the past and adds compelling character designs, new technology and trademark humor from the movie for a new generation of gamers. Players will encounter familiar characters from the movie, such as Sin, the Sidekick, the Landlady, Beast and more. Kung Fu Hustle features a branching story mode, where players can hone their Kung Fu skills against a host of wacky enemies as they battle their way across China. By cooperating with friends, players can learn new sets of moves to add to their martial arts arsenal. In Versus Mode, eight players can go head to head in all out multiplayer mayhem, creating that old-school arcade feeling online. Gamers can even watch and scout potential opponents online before challenging them. While Kung Fu Hustle will be free to play, players will be able to purchase extra lives and hundreds of virtual items for a nominal fee. Kung Fu Hustle represents a decidedly different and exciting direction for SOE in terms of creating territory-specific content utilizing local development talent says David D Christensen, Vice President of Business Development & International Operations for Sony Online Entertainment. We are confident this approach will help us to further extend SOEs global business For more information on Kung Fu Hustle visit http://www.SOEpress.com türkçeye çevirmekle uğraşamadım kusura bakmayın =) [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 18:11 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Vallahi garip olmus yanliz soe her el attigi seyi batiriyor bundan da acikcasi pek farkli bir sey beklemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Yakında marionunda mmorpgsini yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 hakkaten yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 OHA SUPER LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 bende süper bi potansiyel hissettim, güzel olur doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 valla ben bişey hissemedim çünkü ingilizcem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 ne güzelde soledi pluton :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 var ya, kesin ultra harika bişi olcak, benim de satın alacağım ilk MMO olacak. stephen chow olur vermeden, olmayacaksa, kesinlikle muhteşem olacak ben eminim. kung fu hustle ın kendisinin yaptı(rdı)ğı internet oyunları bile şahaneydi zaten. [ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 23:37 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Adamın iki filmide muhteşemdi kung fu hustle'ın sinemografisien renklerine bitmiştim ben evet horace'ı grdüm biraz teknik konışıyım dedim. bu arada mümkünse o oyunların linkini verebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 asıl linki bulamadım da şunun game1 yazan yerini değiştirip game2 game3 filan yapınca görebilirsiniz. http://www.sonypictures.net/movies/kungfuhustle/site/content_en/games/game1/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 said: "While Kung Fu Hustle will be free to play, players will be able to purchase extra lives and hundreds of virtual items for a nominal fee." Hadi oradan ehue başka kapıya soe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 nominal feeler kovalasın soe yi en ifrit olduğum şeydir. Ha ben olsam ben de yaparım o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 soe duydumu kaçıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 öle büyü felan olmayan sırf dövüş tekme tokat mevzusu ise harika olur ama soe var işte işin içinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 iyide kung fu husleda zaten buyu gibi ozellikler war diek aciyorum abi lions roar eeayuhaauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 büyü müyü olsyun istiyen ibiş gibi büyü yapar. ama şöle ceşit ceşit tokatcı adam olsun. bide daha interaktif olsun savaşalr mesela osurtan horoz'un pencesi attığımda adama adam ucsun. böle seri seri şekil şekil kapışalım rahat rahat off ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 said: büyü müyü olsyun istiyen ibiş gibi büyü yapar. ahahah sabah sabah güldürdün beni cüce d: extra lives kısmı can sıkıcı olmuş ama d: oyunun dengesini bozacak değil de para verenler için sadece oyunun zevkini arttıracak şeyler yapsalarmış keşke (mesela değişik karizmatik kıyafetler falan...) [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 04:24 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 insan gibi paralı yapsalar bile daha iyi. para öde, daha da öde, yine öde. bu olay çok sıkıcı olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 aylık ücreti olsun oynıyalım adam gibi valla... yoksa parayı basana cennetten düşen budist avucu kitabi satarlarsa kaka olur oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 off tokati bi oturtucan adamin suratina, surat sisicek kizaricak filan. yanda gozyasi cikicak asdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 erkak adam olamayıp ağlıyan direk yattara olmuş olucak. bölece perantal advisorda yok oyunda super. tabi mesela büyücülerde gelicek dram falan fıstık öle şeyler yapıcaklar üzüntüden ağlıycaksın udygulanıcaksın cat yine yattara. ben sevdim bu sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar