Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayıptır Istanbullular!


Nefr

Öne çıkan mesajlar

Hepinizi kınıyorum.
Dün geceki konserden haberimin olmayışı tamamen sizin suçunuzdur; zira iş güç derken paticik dışında bir haberleşme aracıyla bağlantım kalmadığından bu tür organizasyonları buradan öğrenmeye alıştım birkaç aydır.

Ancak bir tek topic bile açılmamış olması nedenyile Inti Illimani konserinden haberdar olmam mümkün olmamış, bu yüzden izin alıp Istanbula gitmem (mümkün olmadığını bilmem birşey değiştirmez) gibi bir ihtimal ortadan kalkmış ve caanım konser tarafımdan çatır çatır kaçırılmıştır.

Giden varsa anlatsın bari birazda kıskanayım iyice.[hline]YAZIYOOOR......GUNN OSI ACCOUNTUNU SATIYOR!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haydaa, kınama topici açtık borçlu çıktık iyi mi?

Değiştirme konuyu rezil Istanbullu, bi haber vermediniz zaten, birde utanmadan üste çıkıyor zeytinyağı gibi. ;]
Unutmadan, kremalı tas kebabı süferdir, sitede kalmasın, dene sende, yapımı kolay nasıl olsa.
[hline]YAZIYOOOR......GUNN OSI ACCOUNTUNU SATIYOR!

[Bu mesaj Nefr tarafından 18 August 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çook güzeldi. önce moğollar çıktı. klasik şarkılarını çaldılar gene ama aynı şarkıları 10'dan fazla canlı dinlememe rağmen coşmadan duramıyorum ben =) sonra grup yorum çıktı, sadece 5-6 şarkı çaldılar aralarında cemo ve dağlara gel de vardı. bu konsere sadece grup yorum için gelen, her şarkıdan sonra slogan atmaya çalışan ve inti illimani çıktığında sıkılıp konserden çıkan garip dinleyici kitlesini sinirlendirdi kuşkusuz. ve en son olarak inti illimani çıktı ve bizi resmen uçurdu. grup elemanları her şarkıdan sonra enstrüman değiştirdiler ve gerçekte müzisyenin ne anlama geldiğini de gösterdiler. herkes her aleti çalıyordu! git gide artan atmosfer özellikle son iki şarkı olan el pueblo unido ve venceremos'da doruğa vurdu ve konser için mütiş bir final oldu.
özellikle el pueblo unido'dan önce moğollar'ın inti illimani elemanlarına bağlama hediye etmesi ve şarkıyı sahnede moğollar, grup yorum ve inti illimani'nin beraber söylemesi unutulmaz bir andı.
gitmeyen çok şey kaçırdı bence..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ÇOk ama çok eğlenceliydi grup yorum,mğollar,inti ilimani hepsi çok eğlendirdi,insanlar birlikte şakı söylemeye dans etmeye başladılar,bu kadar eğlendiğim bi konser daha hatırlamıyorum[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Pışşşt Nefr hade atla gel İstanbul'a bak senin için taaa nirelerden kalkıp tekrar gelmişler Nefr bizi izliyemedi diye. Hadi gel buraya 8 Ekim'de de birlikte gidelim konsere.

http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=DFID1[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda 30milyonu pek sık bir arada görememem nedeniyle bi ton konser kaçırdım, aha buda son darbe oldu üstüme vurulan. Ya parasızlık ne kötü bişey. Ama yok bi gün patlıyacam kalkıp woodstock a filan gidicem tam olucak ![hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bohuaaa

Daha yeni geldim Izmir'den, bilsem gitmezdim. Hayatta izin alamam bir iki gün daha bu hafta. =[

Istanbul mümkün diil zatende, Ankara'ya mı kaçsam acaba sefkiliyi de alıp diyorum. 9'u akşam yola çıkıp 10'unda konseri yakalarım, aynı akşam yola çıkıp 11'i sabah işbaşı yaparım. Belki bu olabilir ancak. Hmm bakayım.

Sen gelsene Ankara'ya, ne işin var Istanbul'da? =P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...