Apache Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 22-23 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan FEST THE WALL BEACH organizasyonu 22 grubun ve sanatcının sahne alacağı eğlencenin ve müziğin hiç durmadan devam ediceği denizin ve doğanın iç içe olduğu geniş kapsamlı bir organizasyon olacaktır. 2 günlük tatil Deniz ve kumsal keyfi Çadır macerası Bungolav da kalma şansı Paintball ve gocart 22 tanınmış grup ve sanatçı Sabaha kadar kesintisiz müzik ve eğlence Şehirden ve trafik den uzak bir ortam Doğayla iç içe bir eğlence Animasyon ve oyunların olduğu Çarşı ve pazarın kurulacağı Güven içinde eğlenebileceğiniz bir festival - sahne alacak gruplar - OGÜN SANLISOY EMRE AYDIN AYLİN ASLIM VE TAYFASI HAYKO CEPKİN ÇİLEKEŞ 110 DİREC-T DEJAVU YAKUP AYYUKA BUZ SECOND CEMİYETTE PİŞİYORUM MAKİNE ESİN IRİS RUMBLE FISH İLKER PEHRİZ STUKA NÜKLEER BAŞLIKLI KIZ ALTERNANS SADE ODAK TANTRUM http://www.rockfestthewall.com
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 isim çok rezil ya festival beach kk
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 cadırda kalamayanlar için özellikle bungalowlar süper bisey. ben cadırımı alıp gidecegim tabii ki en sevdigim :P deniz kenarında olması süper bir artı.zeytinlirockfest e giden varsa bilir icip icip bayılmaya yakınken denize girip ayılmanın duygusu süperdi. biletix.com da 45 ytl ye satılıyor ben alacagım biletimi bir iki güne. rnc nin sartlarıyla ftwb nin sartlarını kıyaslayınca ftwb daha iyi oldugunu anladım.smashing pumpkins olmasada bir sürü süper underground grubu getiriyorlar,ayrıca rnc nin 10dk yağmur 15 dakka çöl güneşi altında çıldıracağıma sıcaklayınca denize girerim pls
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ayrıca yeni line up şöyle OGÜN SANLISOY EMRE AYDIN AYLİN ASLIM VE TAYFASI HAYKO CEPKİN ÇİLEKEŞ 110 DİREC-T DEJAVU YAKUP BUZ AYDİLGE AYYUKA MAKİNE SECOND CEMİYETTE PİŞİYORUM İLKER PEHRİZ ESİN IRİS 46 STUKA ROL NÜKLEER BAŞLIKLI KIZ SADE ALTERNANS ODAK TANTRUM
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 isme takmanın mantıgı anlamadım ben isminemi gidiyorsunuz,eglenmeyemi gidiyorsunuz. fantastic yalowa and sexy görls olsun ismi o zaman gelecekmisiniz lol dusunce stili cok komik bilete pahalı demis rakın kok yarın 140 kaattan satacak diger yerlerde cok pahalı degil burada 2 günlük deniz dahil müzik dahil hersey 45ytl
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 yalovanın neresinde ya bu çınarcık'ta herelde? sitesine baktım da çok amatör bir organizasyon oldugu her halinden belli, gruplar iyi ama ortamın kalitesiz olacağı kesin. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 18:09 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Bilet pahalı dedim de RNC'a da ucuz demedim, o zaten uçuk. İsim de kötü evet, ama festivale giderken sime göre değerlednirmem tabi, sadece çok kötü oduğu için yorum eklemeden duramadmı.
Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Tigemde yapilicak ortam genel olarak iyi plaji temiz buyuk kocaman... yalovanin hemen merkezinde tek kotulugu denizi cok gusel sayilmaz ama girilebilir... Ortam olarak ben gusel olacagina inaniyorum ama gel gorki ilk defa organize edilen bir olay oldugundan tedirgin olmuyo deilim ama buyuk ihtimal orada olucam herkesleri bekleriz efem yalova ya :D...
Öne çıkan mesajlar