Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 said: googleiniz mi bozuk lan. bulsa sormazdım herhalde aquilacığım, güzel insan. http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=bir+ki%C5%9Fi+%C3%B6ld%C3%BCr%C3%BCrsen+katilsindir%2C++on+ki%C5%9Fi+%C3%B6ld%C3%BCr%C3%BCrsen+sosyopats%C4%B1nd%C4%B1r%2C++y%C3%BCz+ki%C5%9Fi+%C3%B6ld%C3%BCr%C3%BCrsen+ter%C3%B6ristsindir%2C++bin+ki%C5%9Fi+%C3%B6ld%C3%BCr%C3%BCrsen+generalsindir.&btnG=Google%27da+Ara&meta= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ınsana demezlermi sen evinde ölemi arama yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 said: bir kişiyi öldürürsen katilsindir, bir milyon kişiyi öldürürsen istatistiktir tarzında bişey de vardı Bir kişinin ölümü trajedidir.Bir milyon kişinin ölümü ise istatistiktir. Rome TW da geçiyordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 said: Kill one man and you are a murderer. Kill millions and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God. Jean Rostand'den biliyorum ben. doğru diyorsun vanilleciğim. öptüm, sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar