Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özür Dilesen Ne Yazar ?

Mephisto_

Öne çıkan mesajlar

• Admin
said:
Llama, 23 September 2003 12:51 tarihinde demiş ki:
mac tekrarı yapılsın :P[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...William Shakespeare
| Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw |
Çevremizi Temiz Tutalim...
icQ=150389142

kural hatası var maçta bende tekrarı yapılsın diyorum
o el pozisyonunu herks gördü bilerek vermedi penaltıyı .
bu arada hakanın kafa vurmasına calısılmıs pozisyon dememdeki latifeyi anlamayan sazan arkadaşlara bi selam daha yolluyorum

:)[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
en yararlı link
Sosyal ağlarda paylaş

futbol a asiri derecede merakliyim diyerek soze basliyim nerdeyse her mac izlerim sunu hatirlatmak isterim belki unutmussunuzdur ama...

gs nin 4 sezon sampion olma doneminde ilk sampion olmasini hatirliyosunuz dimi 1-1 istanbulspor-gs oynuyor yardimci hakem 4 dk uzatma isaret etti..dk 94 hala mac devam ediyo sora dk 98?????????? olmus arif kendini ceza sahasi icinde atiyor(ki penalti ile alakasi yok istabuls lular dumur oluyor..) penalti 98. dk da penalti atiliyor gs maci 2-1 kazaniyor ve besiktasin elinden sampiyonlugu aliyor gs SAMpiyon..

burda anlatmak istedigim olay orda fatih terim hakem maci 98. dk da bitirdi haksizlik dedi mi? veya bu maci hakem kotu yonetti mac 1-1 bitmeliydi falan..

ama kendi durumlarinda bisi olunca resmen turkiyeyi ayaga kaldiriyolar.. bole bi yuzsuzluk olabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

rofl nukem ben 1 anlıyorsam sen 5 anlıyorsun ha ? ehe tamam diyelim

peki hadi sen 5 anlıyorsun, sittin tane futbol yazarı ve yorumcusuda mı 1 anlıyor ? oku bakalım kaç tanesi bülent-hooijdonk pozisyonuna penaltı yazmış

herkes 1, nukem 5

ehue nukem süpersin yaa, maç beşiktaş'ın hakkıydı dimi[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Sosyal ağlarda paylaş

son zamanlarda hakem hataları bjk hariç diğer takımların aleyhine o kadar fazlalaştı ki. Bjkliler sözde kendi vicdanlarını rahatlatmak için "yok canım gs'ye yönelik bişe olmadı, hem fb'nin penaltısı verilmedi bakın eşit yani eşit, sonuç değişmicekti, puan falan yenmedi" diyor

komediye doğru ilerliyorlar[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

Gs li arkadaşlar bırakın tartışmaya değmez.[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki:
Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış.

DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki:
greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Sosyal ağlarda paylaş

bencede tartismayin bu olay fb nin basina gelseydi eminim bu kadar tartisilmayacakti..sirf fb de degil butun takimlar bu kadar abartmazdi cunku alisiklar bole olaylara misal:yukarda yazdigim gibi gs nin istanbulspor u 98?? inci dk da arifin penaltisiyla yenmesi ve besiktasin onune gecmesi ve o sene gs nin sampiyon olmasi..sirf bu hakemlerin gs ye kiyak cekmesi sonucu bircok ii takim gs den korkar oldu mesela ..spor gs ile oynuyo adamlar maca cikarken bile eminim sole bi dusunce vardir kafalarinda gs ile oynuyoruz kesin yenilecez ama bakiyosunuz adamlar gs den daha ii oynuyo..veya ..spor gs ye gol atti..sonra faul olan pozisyona devam dedi hakem gitti gs gol atti karsi takimda moral kalmiyo vs vs..
gs hakkinda tek laf edemiyecegim avrupa maclari cikiyolar oynuyolar yeniyolarda.. yenilselerde ezilmiyolar(bu kotu bisi degil)
Sosyal ağlarda paylaş

ben yorumumu soylıycem macı ızlemedım ama sonra goruntulerden ızlemedım fener ın 1 tane kesın 2 sı belkı penalısı verılmedı gs nın verımedı ama o son dk da oldu dıye sankı gs daha ustun gosterıymeye vcalısıyor ben bundan yana deılı ole fatıh terımmın acıklamalarını fılan tasvıp etmıyorum bu tarafsız bı yorumdur...[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

said:
someone, 22 September 2003 22:08 tarihinde demiş ki:

sen ne saçmalıyosun ya
tikky tikky konuşma

Uhahaaheuah bu ne demek lan? tikky tikky konuşma. .uahuaehuae biri anlatsın bunu bnaa allahaşkına.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Sosyal ağlarda paylaş

hala gs'nin 4 sene boyunca kayırıldığını söyleyenler, gs'nin o dönemde kesinlikle hakeme ihtiyacı olmadığını bile bile söylüyorlar bunu. komik oluyorlar
gs o dönemde bırakın türkiyeyi dünyada en iyi top oynayan takımlar arasındaydı. bunu herkes biliyor. buna rağmen boş konuşuyor[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
LvL_Sabo, 23 September 2003 20:41 tarihinde demiş ki:
hala gs'nin 4 sene boyunca kayırıldığını söyleyenler, gs'nin o dönemde kesinlikle hakeme ihtiyacı olmadığını bile bile söylüyorlar bunu. komik oluyorlar
gs o dönemde bırakın türkiyeyi dünyada en iyi top oynayan takımlar arasındaydı. bunu herkes biliyor. buna rağmen boş konuşuyor[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

bunu okuyanzi
katılmayanzi?
ozaman sen
futboldan anlamayanzi
saboya ben +1 verenzi
cümle alem de bu yazılanalrı ezberleyenzi[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
en yararlı link
Sosyal ağlarda paylaş

dyna'nin quote ettigi ve sabo'nun yazdigina hiçbir fenerli'nin bir sey diyecegini zannetmem. ama son maçtaki olaylari, sizin söylediginiz gibi yorumlamak, at gözlügüyle bakmaktir. (nokta)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 23 September 2003 20:41 tarihinde demiş ki:

yukarda bi ornek verdim gs ile ilgili ona baktn mi ve bu bi yalandir bu isin asli soledir vs diyebilir misin? buna benzer acayip ornek var ama bence en onemlisi ve donum noktasi olan yukarda yazdigimdi o yuzden yazdim zaten yoksa gs faul yapar oyun devam eder arif kendini yere atar penalti olur bunlar normal seyler ama sana b konuda hak veriyorum bu aralar bjk yi tutuyo gibi hakemler..(kisisel fikir)+olarak gs nin avrupadaki basarilarina kimse laf soyleyemezguzel oynadilar belli bi seviyeye geldiler..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 23 September 2003 22:02 tarihinde demiş ki:
ya kardeşim sanane.sonucta gol oldumu.kıçınada carpsa burnunada carpsa sonucta gol degilmi
suscaksın[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin

hakan sukur e fenerliler bosuna torinolu dul saban dememisler(ben sadece saban diyorum..) iste capar gol olur hagi az hakan a carptirarak gol atmadi..ama ben maci izlerken hakan in golunde ayyy yine sabanin kafasina carpti diye bi yorum yaptim..bide sunu soylemeden gecemiyecem terimin kiyafeti gercekten yukarda dendigi gibi peze.. gibi olmus yakismaz bole giyinmek onun gibi bi adama..
Sosyal ağlarda paylaş

yahu adamın giydiğinden sanane 1
2.'si adamın giydiği gömlek oldukçada güzeldi, zevkler ve renkler olayı geçerli aynen... adam dünyanın en iyi modacılarının markalarından giyiniyor siz pezevenk yakıştırması yapıyorsunuz, rofl... kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş

3.'sü kafasına çarptı gol oldu, ee ? hiç mi yanlışlıkla atılan gol olmadı bu ligde ? kendi kalesine bi fenerlinin gol atması ile aynı olay oldu işte[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...