Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 evet efenim. bunların belli şarkılarını hepimiz biliyoruz dinliyoruz. başka başka bi çok güzel şarkıları da var. ama işte bunları hepimiz bilmiyoruz. nedir bu güzel grubun güzel ve dinlenesi parçaları? naçizaane bilgilerinize muhtacım efendim.. [not: aradım aramasına da bulamadım bununla ilgili bi konu][hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Kenderleme tarafından 28 September 2003 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Valla ben tiksinirim beatlesdan...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Bende çok sevmem ama Yesterday var güzel şarkı[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 the ballad of john and yoko[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 yesterday, girl, michelle, let it be, hey jude ve and i love her. bunların dışındakileri pek sevemedim.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paul mccartneynin soyledigi, beatles ile eric clapton in sarkisi var, While my guitar Gently Weeps , bu kadar super bir sarki olmaz beatles i sevmeye bilirsiniz, ama onlar olmasaydi, suan dinledigimiz bir suru sey olmazdi, eskilere saygi gostermek lazim[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 get back come together baby you can drive my car its been a hard days night back in the ussr rock and roll music anytime at all bunlar bilindik herhalde yesterday let it be sterry berry fields for ever (kesin yanis yazdim) lucy sky with dimonds (buda yanistir) siktim bukadar cikti[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 beatles favori groubum degil ama yinede su dinlediginiz cogu muzikten daha guzel muzik yapmtilar (bence ve birkac 0 kusurlu kisince) ayrica + daha neler getirdiler hic girmiyelim cikamayiz[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar