Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 yarına bir sunum hazırlamam gerek ama aklıma bir konu gelmiyor (öyle über bir şeye gerek yok). başlığı minimum derecede geyikte tutarak bana yardımcı olabilir misiniz? ve ayrıca sorulacak sorular için cevabım, hayır geç kalmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 biraz erken değil mi? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 kitap sunumu olabilirse elimde bi tane var, iki gun once yaptim cok kil bi hocadan 17/20 notu aldi ama 6-7 dklik bi sunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 humm aklima gelenleri siraliyim direkt, yunan mitolojisi? Karl Marx'in söylemis oldugu Religion is the opium of the people lafi. Unicef? Dünyada ezilen kadinlar.(daha cok islami ülkelerde rast geldigimiz dayak yiyen,eziyet edilen vs.) Son zamanlarda gündemi mesgul eden, ozon tabakasi olayi, dünyanin cöle dönüyor olmasi vs.vs. Sonra ünlü katilleri tanitabilirsin, bkz charles manson, jack the ripper falan. (aklima bu kadari geliyo bu saatte) Kitap sunumlari yapcaksan, The perfume' u okuduysan Patrick Süskind'den o cok iyidir. veya baska bilimum kitaplar. amaan. öle iste ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 powerpoint sunumu olacak ve aslında doğruyu söylemek gerekirse sunumu yap puanı kap tipi bir sunum şu tzar bomb başlığı dikkatimi çekti, wikipediadan aratıyorum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 yahu bi konu buldum dedim diye hemen sustunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 kendi ödevini kendinin yapmanı istiyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 tkl dersi içinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: kendi ödevini kendinin yapmanı istiyoruz biz. bana sunum hazırlayın mı dedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 konu bulun dedin. birde hazırlayın deseydin, hem suçlu hem güçlü. *çık, çık, çık* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: başlığı minimum derecede geyikte tutarak bana yardımcı olabilir misiniz? Dominic..gecenin bi yarısı uykum var, powerpointle uğraşıyorum, sende ordan bik bik konuşup sinirlendirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Leonardo Da Vinci? d: ya da beğendiğin birinin hayatı. kolay olur birinin hayatının sununu yapmak bir iki de eserinin resmini koyarsın falan. ilginç bir konu olsun diyorsan -klonlama -genome projesi -relativitenin genel anlamı, gerçek hayattakğ yer ve deneylerde kullanılışı -kanser ile ilgili genel bilgi bunların hepsi vardır vikipedyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 internet üzerinde random bir bilgisayar içinde duran bir kaç byte seni sinirlendirebiliyorsa bence cidden ödevi bırakıp uyumayı düşünmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ya sapık mısın nesin bi git başımdan, o bytelar sanki kendi kendine mi çıkıyo orda? [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 03:22 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bence süper konu buldun aslında az önce ama farkında değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 beyler sakin eğlenmeye geldik tatsızlık çıkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 indir o elini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 sapık mısın :D hahaha çok güldüm bu lafa neden bilmiyorum ama d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ben de güldüm sina çak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 [spo][/spo] [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 03:33 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 sapık dom, ne gösterdinde korktu abla? [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 03:39 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 yüzünü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 hehe..100 üzerinden 90 aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ne konu seçtin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar