ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bushun kafasına sıçalım kuş olup özgürce uçalım içip içip ipek kumaşlardan kıyafetler yapalım sonra tualet kağıdı olarak kullanalım anime manga kalmasın dünyada hepsini yakalım sonra da oturup sıkılarak ağlayalım battlestarda neymiş benim dolabımın yanında aç içindeki zımbırtılarla oyna kenderlere de sıçayım raistline de.. frp ye kafam girsin kökleye kökleye wow da sıktı ally horde kavgası bıktırdı bu dünyadan exp kaygı İşmiş aileymiş bödöööf onlar da ne Onlara götümle bakarım Hamağımda gözlerim uzaktar keser elinde makasla biçmeyi hayal eder oh oh halay da çekelim kuşlar tepemize sıçsın yaşlanıp ölelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 delirtir insanı, bu zaman bıcaga dikkat et aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ben her gün 3 kere sıçıyorum ama henüz delirmedim. Sıçmak ile bir ilgisi olmasa gerek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 OH SNAP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 gayet kus boku kıvamında bi siir olmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bu şiirmi oda tartışılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Sıçmalı şiir de gördüm ya gözlerim açık gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 lol ... neyse yazdım işte xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 baya iğrendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar