DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ulan öyle lezbiyen mi olur.. kadın olsam hayatta bakmam valla. zaten ben kadın olsam taş gibi olurdum.. ne işim var lezbiyenlerle.. ne saçmalıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Moldava ve Makedonya ftw.. Gittiler bu çirkin şeye attılar oyları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 her sene çıkar bi kez bu çalıntı iddiaları merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Olsa nefarkeder ki , sarkiya oy verenmi var sanki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ben ilk gördüümde aynı gay gibi lan bu adam demiştim. meğerse kadınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Harbi Moldova, Makedonya varkene.. :/ Peki şimdi bu şarkı elendi diyelim ki elenmez. Kim birinci olucak? Ukrayna? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: vanille nedir biseuxuel misin Bi seksüelim bi diilim. [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 01:17 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 sırp "kadın"ın tipine hiç değinmeyeceğim de, videonun altındaki bir yorum ilgimi çekti. It doesn't matter if it sounds the same or not, music is protected. The only way a person can sue the artist is if the song is a copy Word For Word. There are only 8 musical chords so there is always going to be similar sounding songs, but as long as lyrics, which can be copyrighted are not taken verbatim, then no harm is done. That's why every freaking Balkan and Arabic song that sounds similar can exist, because each song is done in a different language and the translation is never direct. adam serdar ortaç savunması yapmış: "topu topu 7 nota var, kaç ayrı beste yapılabilir ki". sonra vanille savunmasına geçip şarkı sözlerinin önemine dikkat çekilmiş. komedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 sadece 8 akor demesi de ayrı bir komedi. 7 nota var desen yine anlarım, bi derece doğrudur ama 8 diyince olmamış. akor diyince binlerce farklı akor oluşturulabilir sonuçta, öyle de yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar