Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 800 e degil tavan fiyat +30 a kapadi yani 600 a galba :) 6 teklif vermis kazanan, kaybeden 79 teklif heue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Gece olan ihalelere katılmak lazım en azından daha sakin oluyodur. Veya sabahki ilk ihalelere falan. Haksız mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 evet ama geceyarısı veya sabahın korunde yapılan bi ihale yok sanırım. Bakın geliyo bi N73 daha cebe son 10 dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 adamın salaklığıymış o bi kere tavan fiyatı mutlaka vereceksin. azıcık sermaye olsam girerdim.Kurdu oldun mu bu işin aslında inanılmaz paralar kazandırabilir sana. O 8800srocco mesela 600-700 e al en az 1300 e satarsın dışarıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 aynen öle, elimde ipod video var cok temiz buarada almak isten yokmu :D aldım altividen satarım diye. elmde patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 said: O 8800 sirocco mesela 600-700 e al en az 1300 e satarsın dışarıya. destekli at kardeşim ya 2 yıl garantili sigortalı 1.400ytl 6 da taksitli aldım... ayrıca doğubank'ta spot 1.200ytl civarı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 kertenkele nerden aldin o fiyata 8800 sirocco ? daha abim yeni aldi 1700 e garantili. senin garantili dedigin bazi kacakcilarin verdikleri sacma bi sirket var o mu? yani kvk veya genpa garantili 1400 e bulamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 altivi yazan ürün fiyatı 1800 bilmiyorum ben merak edip dışarıya fiyat sormadım hergün bi 8800 da almıyorum. tamam mı kardeşim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-8800-sirocco-fiyati%2C7416.html daha ucuzu da vardı neyse bunlar güvenilir olanlar, daha ucuzları pek güvenli değil 1.466,34 YTL (havale indirimsiz) daha düşüğünü de bulayım isterseniz doğubank'da pazarlıkla 1.200 altına bile alabilirsiniz... kumara gerek yok ben son anda 122/550 olan bir arttırmaya girdim son 30 sn'de 510/550 oldu yani kumara döndü... doğal olarak kaybettim... araştırmadan msg yazma abi o zaman... ps: telefon kayıt mevzuatı (yasa) değişti, sadece pasaport ve çıkış damgası ile telefon kaydettirebilirsiniz. kaçağın önüne geçmek yerine önünü açtılar... havaalanında işlem yapılmıyor.. ps2: gayet işimi şansa bırakmadan hong kong'dan 600$'a aldım aleti, güzel de kaydettirdim.. [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:43 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 verdigin sitedeki buyuk ihtimalle kvk veya genpa garantili degil, gene buyuk bi ihtimalle kacak sokulmus, kayit edilmis bide kiytirik bi iki firma var kacakcilarin garantili diye dedikleri o firmadanda garantili demislerdir heralde. ben gayet arastirdim kvk veya genpa en ucuz 1500 e buldum o da tanidik diye bu arada siteye bazen icim gitsede kesinlikle para yatirmamaya gayret ediyorum kaybetme olasiligi yuksek, 200 300 milyon sirf teklif parasi veripte, kaybedik hic bir sey icin 300 lira odemek koyar adama. ha bu arada kaybettiginiz paralar, siteden direk satin alimlarda indirim olarak kullaniliyo (ama urun fiyatinin %10 u kadar indirim yapiyolar yani gene bi boka yaramiyo) [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:47 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 kertenkel probleminmi var hocam benimle ? varsa pm at. 1800 gördüm yazdım.İlk çıkış fiyatıda bunun 1800 falan olduğunu biliyordum.Bi fiyat yazıcam diye fizibilite raporu çıkartamam sana. Al ordan telefonu 1300 e dene bakalım satmayı kaç günde satıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bak ben büyük ihtimalle yazmamışım, garantili demişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Abi uzatmaya gerek yok tamam yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bende sana garanti veririm ama o garanti omru billah gorurmusun bende sana bundan bahsetmeye calisiyorum, is garantili demekle bitmiyo, global sirketlerin verdigi 1 senelik uluslararasi garantimi, yoksa distrubitorun kendi garantisimi? garanti den garantiye fark var, anlamissindir heralde buyuk ihtimalle? [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:55 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 altividen aldıgınız urunler için elektroniklerde 2 sene garanti var diye geçiyo, fatura da kesiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ben arkadasin gosterdigi siteye diyorum 1400 e sirocco satan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ben zaten genel kultur olsun diye yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 siz burda kapışın millet götürüyor ucuza malları :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Harbi ya kumar gibi adamı çekio oyna oyna fln bi telefonmu alsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 günlerdir inceliyorum siteyi çok tutarsız rakamlar gördüm.kimisi tavan rakamdan 30 aşağı inmiş 1 boşluk atlayıp tekrar 30 inmiş aşağı ve bir kişi o bir aralığa sayı girip kazanmış falan. izlemedeyim epey bir kredi yükledim ancak bu benzersiz ihale sistemi mevzusuna eşleri dostları girdiyse yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 az once ilginc bir olay oldu nokia n70 music edition ın son 5 dakikasına girildiginde 1 teklif var idi.son 1 dakikasında 3 teklif son 30 saniyesinde 5 teklif daha geldi ve bittiginde ürün satılmayıp hemen al kategorisine düştü.sonrasında tavan fiyatı yükseldi. sitenin kendi kendine teklif veren botlarımı var yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Saçmalık nedir bu bayındırlık iskan bakanlığında ihaleyemi giriyorsun sanki belgemi alıyorsun katılış bedeli falan millette ucuz sanıp kanıyor tabi aslında adamlar kaça katlıyor.Gittigidiyor varken ... yemek düşer buraya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 gittigidiyordan 400 milyona alıcam aleti burdan 220 ye aldım( teklifler dahil ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 gittigidiyor %10 kazanıyor her maldan burası % kaç ? ucuz ve hesaplı gelebilir ama gözgöre göre kazıklıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 onların nekadar kazandıgından banane, ben kar ediyosam ki ben burda mal alıyorum satmıyorum, gittigidyior satıs fiyatının içinden satıcının parasından kesiyo alıcagını, beni ilgilendirmez [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 23:00 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar