Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 heauhe yok artik o inonudeki baski kalkti. baski diil itici guc oluyor inonude bariz sekilde. ama carsi iyice yaslandi artik genclere devretsinler yavas yavas bazi seyleri bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Kapansın, dağılsın ÇARŞI, hiçbir yararı olmadan takıma zarar veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ipini koparan suçu birine atıyo sdfsd.önce yönetim sora çarşı.şimdi sıra kimde haluk ulusoyamı atıcanız hatta suç?şampiyonlar liginde oynarsanız onun sayesinde durun dua edin ya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 çarşı zaten kapandı... boyner oldu. dayanamadım ehehe :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 o değilde, "it ürür kervan yürür" demiştim. Kervan yürüdü, şampiyon oldu. helal bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Nesrin Sipahi - İnleyen Nağmeler İnleyen nağmeler ruhumu sardı Bir rüya ki orda hep şarkılar vardı Uçan kuşlar, martılar Yeşil tatlı bir bahar Gülen şen sevdalılar vardı Arzular orada dert oradaydı Bir deniz ki aşk dolu dalgalar vardı Uçan kuşlar, martılar Yeşil tatlı bir bahar Gülen şen sevdalılar vardı Söz Yazarı: Zeynettin Maraş Besteci: Zeynettin Maraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar