Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 5 senelik tcell hattı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5 senelik tcell hattımı satıyorum.eski numara olması nedeniyle yüksek fiyatlara satılıyor.numara 532-4736009.içinde 17000 hediye puanı da var.fiyat 1000 euro dur.çok yüksek vs napıyosun abartmışsın gibi şeyler yazmamanızı rica ediyorum.[hline]Spartan
Avalon uo shard GM
Mesaj tarihi:
said:
Sanrey, 21 August 2003 14:49 tarihinde demiş ki:
1000 euro abartmissin 100 olsa bile alan cikmaz neyse
oha yuh cus abartiiii demicektik dimi :P

atlantic in kazıkçısından böyle laflar beklemezdim.çık çık.:)[hline]Spartan
Avalon uo shard GM
Mesaj tarihi:
ahahha bende 100 dıye gormustum, 1000 mı?
ahahahahah yanlıs yazdı arkadas ya da saka yapıyor, evet evet kesın saka, 2 sıfır fazla koymus bence. 100 dıye gordum ben onu ona bıle yuh demıstım.
Mesaj tarihi:
oha 1000 euro gerçekten iyiymiş

Ben sana bundan daha eski bir numarayı 500euro ya satayım sen kaça satarsan sat ok?
cok ciddiyim bi 9-10 senelik vardır heralde turkcell ın acılısından beri
Mesaj tarihi:
Dayımda da 532134**** vardı :P ama 10000 $ versende satmaz zaten ikiside ;) belki satarlar ama belli olmaz.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

Mesaj tarihi:
ya sabah sabah gülecegım yoktu gıne guldurdun benı ben sana 6 senelık kartımı satıyım ne olcak bı tel numarasının lafını yapacak ınsanlar deılım bana 36 lı al ben sana 6 senelık 532300 le baslayan no satıyım yanı
ınsanlar bu kadar mı dustu yazık ...
Mesaj tarihi:
Bu kaç para eder 5 senelik hat..0532 7311777
6 ay her ay 45 dakka bedava konusması bide üstüne 28000 puanı var..[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
  • Yeni Oluştur...