JsH Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Merhaba modemime restart atmak istiyorum yalnız restart attıktan sonra wireless seçeneğini aktif etmem için bi ip sayfasındna ayarlamalar yapılıyor bu ip adresini bilen varsa çok makbul geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 kitapçığında yazması lazım ? http://192.168.1.1/ acc/şifre= admin bi denermisin benimki wireless deil ama uyması lazım. birde merak ettim neden restart atıcaksınki? [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 17:41 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 şöyle adsl internet var bende world of warcraft oynuyorum pingim 1 aydan fazladır 800-1000 arası.Bir arkadaş senin modem ip in 85 ile başladığından o seri berbat ping olarak dedi bende 88 ve en iyisi bu dedi 200 pingle oynuyorum dedi bu yüzden böyle bi yola başvurdum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 modemi açıp kapatınca ip deişir zaten eğer hattın sabit ip li deilse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 sanırım benimki statik ip peki bunu nasıl değiştirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 telekomdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 evet önce bi adsl destek servisine telefon et onlar o konuda yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 başlat > çalıştır > ipconfig /release ve /renew parametrelerini dene bakalım bir, kabloda sanırım bu şekilde statik ip'ler değişebiliyordu, adsl'de de olur her halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar