Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 eheh ulan sivas 2.liğimizi yakmasaydın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 son 2 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 son 3 dk uzatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 hadi turaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 aziz başkanım ağlama hakkettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Tüm Fenerbahçeli arkadaşları kutlarım. Gerçi ben Fenerli olsam sevinemezdim bile resmen BJK hediye etti "Bizde çok var bu sene de siz alın" havalarında.Gerçi doğruya doğru bu sene 4 Büyükler arasında sadece Fenerbahçe maçlarını izlerken gerçekten futboldan zevk aldım,tebrikler. dp:Ya arkadaşım beni bekliyor sokağa çıkmaya korkuyorum maganda kurşununa gideriz diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Fenerbahceyi kutlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 tur süperdiiii fotoğraflarla gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 runje runje bütün gece runje runje :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: Gerçi ben Fenerli olsam sevinemezdim bile resmen BJK hediye etti Ikili averajda BJK'nin ustunde degil miyiz biz, daha gecen hafta yenmedik mi kendi sahalarinda? Demek ki BJK hediye etmemis, biz almisiz. Hediye etmek nasil olur mesela; adamlari hem evinde hem deplasmanda yenersin, Turkiye Kupasi'ndan elersin, sonra abuk subuk takimlara puan kaybedip son macta sampiyonlugu verirsin, gecen sene FB'nin GS'ye verdigi sampiyonluk ornegi yani :) Kucuk takimlara kaybedilen puanlari hediye etmek olarak goruyorsan FB ve GS de yenildi oyle kucuk takimlara, tum buyukler kotuydu yani, FB kotulerin en iyisiydi bu sene ve sampiyon oldu. Diger topicde bikac arkadasin dedigi gibi, Allah Zico'suz Tigana'siz Gerets'siz lig nasip etsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 20 küsür haftadır çoğunlukla 3+ puanla lider takıma birileri şampionluğu hediye etmiş.. tuncay ile alex in maç sonu transfer ile ilgili sölediklerinden başka takımla anlaştıklarını ve gidiceklerini sezdim alex giderse fener hata yapar tuncay giderse tuncay hata yapar bana göre. bi de tuncaya chelsea-mancester maçında chelseali futbolcular taraftarlar alkışladılar die sordular. o da burada da olsa iyi olur örnek olur felan dedi. ama yanlış düşünüor bu ülkede onu çok kötü bi şekilde kullanıcak insanlar var, gs taraftarı ve yönetimi öle bişi yaparsa pişman olurlar bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar