thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Arkadaş anlattı bugün de koptuk gülmekten :) Arkadaş hadi rush yapalım yazmış, ordan hoparlörden bir ses gelmiş, "bab ruş yapmayalım arkadan dolaşalım".. Çocuklar iptal olmuşlar hehehe :lol:[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Dopis (ICQ#152584), 22.08.2003 00:09 : bios nasi reinstall edilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invader Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Eheh Güzeldi.. ruş muhauah[hline]ben askerim.. hep askerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ahha ewt taza ben anlattım zaten abi altıma işedim hala unutamıoym ya sandalyeyi bi yana fırlattım ben yerdeyim :-) [Bu mesaj wpervert tarafından 22 August 2003 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ingilizce bilmemekten olan bir olay asıl komik olan bazılarınının türkçe bilmemesi (?) ben onlara daha çok gülüyorum cs oynarken[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 cs oynarken zaten bırak ingilizce,türkçe yazmayı; adamlar yazı yazamıyo yane sorun bilmemesinden çok klavyeyi yazmak yerine onunla baika şeyler yapmaya çalışanlar var :lol:[hline]22 Agustos 2003 wildpervert: asudgasudhas7udahsda dopis : buna zati bak kari g*tunu acti desen SDDSDSDLFJSDKOJFSDJHFNSDKJHFSDKJ yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 abi bole devrik bir cümle gormedim hayatımda yuh yane ahahaha[hline]22 Agustos 2003 wildpervert: asudgasudhas7udahsda dopis : buna zati bak kari g*tunu acti desen SDDSDSDLFJSDKOJFSDJHFNSDKJHFSDKJ yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invader Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ehheu bırakta eğlensinler daha biliyorum deipte geçinenler napsın adam ruş dio kendisi ruş un ne olduğunu bilmiyor.[hline]Gerçek çıplaktır, ama insanları heyecanlandırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: arcane, 22 August 2003 01:02 tarihinde demiş ki: ingilizce bilmemekten olan bir olay asıl komik olan bazılarınının türkçe bilmemesi (?) ben onlara daha çok gülüyorum cs oynarken[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: +3948793847 uashduıash cok lame war cok[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 eheuhe lol Ruşş Ruşş Ruşş[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 16 September 2003 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 :P[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 said: arcane, 22 August 2003 01:02 tarihinde demiş ki: ingilizce bilmemekten olan bir olay asıl komik olan bazılarınının türkçe bilmemesi (?) ben onlara daha çok gülüyorum cs oynarken[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: +1 burda var Türklerin ing öğrenme hevesine anlam veriyorum ama her yerde ING konuşmayı karizmatik sananlara şaşıyorum. Türkler de Türkçe konuşmayacaksa, Kim konuşacak Allah aşkına ?[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Nihayetinde oyun bu arkadaşlar herkes herşeyi bilmek zorunda değil eğer karşındaki bilmiyorsa öğretirsin olur biter alaya alacak birşey söz konusu değil ingilizce bilmekle yada lamerlikle alakası hiç yok . Herkes herşeyi doğar doğmaz öğrenmiyor.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 abi benim eski nickim FuCKeR-FuKuR du herifler düz okuyodu ya.....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Haeheah çok iyi ya.Son zamanlarda dikkatimi çekti cs ciler nbl yı geçti. "Nerdesin bab" "Ben tünele giriyorum sende benim arkama gir" "Babüş sende wall mı var" "Hll Teams" "Lan lamerin çocuğu sis bombası atıyoz kör olsana ne kör olmuyon"[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar