Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Geçenlerde Agloco bloğunda bir affilite sitesi gördüm Adbux.org diye ve üye oldum. Bayadır kasıyorum ve ilk 10$'ımı aldım. Sistem şu şekilde işliyor; Kayıt oldukdan sonra Surf Ads bölümünden linklere tıklıyosunuz ve üstte süre saymaya başlıyo. 30 saniye sonra Done yazısı çıkıyor ve para işareti çıkıyor. Her tıkladığınız linkden 1 Cent kazanıyosunuz. Eğer alt üyeniz varsa onların tıkladığı link başınada 1 cent alıyosunuz. Yani şöyleki; Günde 10 reklama tıklarsanız = $0.10! 10 alt üyeniz 10 reklama tıklarsa = $1.00! Haftalık kazancınız = $7.70! Aylık kazancınız = $30.80! Şeklinde işliyor. Günde 10 dakikanızı ayırarak en azından küçük bir gelir elde edebilirsiniz. BEn domainlerimi burdan aldığım parayla alıyorum mesela :D Önemli: Sadece paypal hesabına para gönderiliyo. Üye Olmak İsterseniz (Benim referans linkim) Yok senin referansınla olmam diyenlerin kayıt linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 parayı aldın mı geçti mi eline? inanmıyorum ben hala böyle şeylere kaçıncı site bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 korkma bi cogu dogru.. sadece kayit olmadan biraz nette arastirma yapacaksiniz hakkinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bu tarz siteler dikkat ederseniz ayni altyapiyi kullaniyor. daha once yazmistim bi baskasinin altina cogu odeme yapiyor. birkacina uye olup gunde 1-2 saat ayirip birseyler kazanabilirsiniz. 2 link vermisin pluton takdir ettim. senin ref ile uye olacagim. tek verseydin senin referi silip oyle uye olurdum acik soylim. eh bikac milyon $ kazaninca sende bana tesekkur edersin artik eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ya bendemi denesem hesabamı yatıo para? günde en fazla kaç linke tıklayabilioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 referans almadan para kazanilmaz bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 @pluton senin referansınla üye oldum.15 tane site var ve günlük 0.15$ ediyor.24 saat geçmesi lazım bir daha tıklamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 benim üzerimden çok para kazanacaksın pluton :P bahşiş isterim ehe [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 16:16 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 teşekkürler pluton, yanlız imzamda görebilceğin üzere direk çaldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Evet parayı gerçekten aldım. Tek kötü tarafı paypal'dan başka ödeme yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 @lucretia85 Evet ama her geçen gün reklam sayıları artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 fena görünmüyor. ama çok ünlü değil sanırım adbux. şu sıralar agloco aşırı derecede üye topluyor. bir aralar spedia vardı. hey gidi günler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Agloco'da baya bi üye topladım bende viewbar çıkıcak hala 16 nisan diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Spedia da çok kasmıştım. 60$ a yakın para gözüküyordu hesabımda hiç yollamadılar :( bazı forumlarda kazananların çeklerinin resimleri vardı citybanktan almışlar falan. bende pek inanmıyorum ama bu kafama takıldı üye olalım bakalım :P hadi referans aldın ehehe iyisin pluton. üye oldumda nedense süreyi hiçbiryerde göremiyorum ? süreyi görüyorum para işareti görmüyorum :=) Done X çıkıyor :s [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:44 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:56 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Senin reften üye oldum bakalım, ben de dallandırıyım üyeleri. Kazanırsam öperim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Blackchaos öle zekilik edip hepsine basarsan para alamassın :D teker teker birisi bitcek birisine tıklıcan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 $0.66 ohh :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Account Balance (cashout): $1.81 hehe 10$ olsunda domain alayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ehehe o yüzdenmiş :) şimdi oldu. Peki şimdiiiiii günde kaç kere reklamlar tıklama hakkımız var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Kotalı adsl de külliyen zarar o zaman :) link başına 1cent veriyor. Sayfa zaten kaç mb :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 güzel nokta :D ben zaten maksat paypalda para olsun bide kendim para kazanmış olayım diye yapıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 11 cent kazandım oh oh bozdur bozdur harca . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 İnanmıyorum ben bunlara ya bisürüsünü denedim 5 kuruş almadım Çok buxtan işler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 $0.85 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar