Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adbux'dan Haberi Olan Var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçenlerde Agloco bloğunda bir affilite sitesi gördüm Adbux.org diye ve üye oldum. Bayadır kasıyorum ve ilk 10$'ımı aldım.

Sistem şu şekilde işliyor;

Kayıt oldukdan sonra Surf Ads bölümünden linklere tıklıyosunuz ve üstte süre saymaya başlıyo. 30 saniye sonra Done yazısı çıkıyor ve para işareti çıkıyor. Her tıkladığınız linkden 1 Cent kazanıyosunuz. Eğer alt üyeniz varsa onların tıkladığı link başınada 1 cent alıyosunuz. Yani şöyleki;

Günde 10 reklama tıklarsanız = $0.10!
10 alt üyeniz 10 reklama tıklarsa = $1.00!
Haftalık kazancınız = $7.70!
Aylık kazancınız = $30.80!

Şeklinde işliyor. Günde 10 dakikanızı ayırarak en azından küçük bir gelir elde edebilirsiniz. BEn domainlerimi burdan aldığım parayla alıyorum mesela :D

Önemli: Sadece paypal hesabına para gönderiliyo.

Üye Olmak İsterseniz (Benim referans linkim)

Yok senin referansınla olmam diyenlerin kayıt linki
Mesaj tarihi:
bu tarz siteler dikkat ederseniz ayni altyapiyi kullaniyor. daha once yazmistim bi baskasinin altina cogu odeme yapiyor. birkacina uye olup gunde 1-2 saat ayirip birseyler kazanabilirsiniz.

2 link vermisin pluton takdir ettim. senin ref ile uye olacagim. tek verseydin senin referi silip oyle uye olurdum acik soylim. eh bikac milyon $ kazaninca sende bana tesekkur edersin artik eheh
Mesaj tarihi:
benim üzerimden çok para kazanacaksın pluton :P bahşiş isterim ehe

[ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 16:16 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
fena görünmüyor. ama çok ünlü değil sanırım adbux. şu sıralar agloco aşırı derecede üye topluyor. bir aralar spedia vardı. hey gidi günler :)
Mesaj tarihi:
Spedia da çok kasmıştım. 60$ a yakın para gözüküyordu hesabımda hiç yollamadılar :(

bazı forumlarda kazananların çeklerinin resimleri vardı citybanktan almışlar falan.

bende pek inanmıyorum ama bu kafama takıldı üye olalım bakalım :P
hadi referans aldın ehehe iyisin pluton.

üye oldumda

nedense süreyi hiçbiryerde göremiyorum ?

süreyi görüyorum para işareti görmüyorum :=)

Done X çıkıyor :s
[ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:44 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:56 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...