Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adbux'dan Haberi Olan Var mı?

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Geçenlerde Agloco bloğunda bir affilite sitesi gördüm Adbux.org diye ve üye oldum. Bayadır kasıyorum ve ilk 10$'ımı aldım.

Sistem şu şekilde işliyor;

Kayıt oldukdan sonra Surf Ads bölümünden linklere tıklıyosunuz ve üstte süre saymaya başlıyo. 30 saniye sonra Done yazısı çıkıyor ve para işareti çıkıyor. Her tıkladığınız linkden 1 Cent kazanıyosunuz. Eğer alt üyeniz varsa onların tıkladığı link başınada 1 cent alıyosunuz. Yani şöyleki;

Günde 10 reklama tıklarsanız = $0.10!
10 alt üyeniz 10 reklama tıklarsa = $1.00!
Haftalık kazancınız = $7.70!
Aylık kazancınız = $30.80!

Şeklinde işliyor. Günde 10 dakikanızı ayırarak en azından küçük bir gelir elde edebilirsiniz. BEn domainlerimi burdan aldığım parayla alıyorum mesela :D

Önemli: Sadece paypal hesabına para gönderiliyo.

Üye Olmak İsterseniz (Benim referans linkim)

Yok senin referansınla olmam diyenlerin kayıt linki
Sosyal ağlarda paylaş

bu tarz siteler dikkat ederseniz ayni altyapiyi kullaniyor. daha once yazmistim bi baskasinin altina cogu odeme yapiyor. birkacina uye olup gunde 1-2 saat ayirip birseyler kazanabilirsiniz.

2 link vermisin pluton takdir ettim. senin ref ile uye olacagim. tek verseydin senin referi silip oyle uye olurdum acik soylim. eh bikac milyon $ kazaninca sende bana tesekkur edersin artik eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Spedia da çok kasmıştım. 60$ a yakın para gözüküyordu hesabımda hiç yollamadılar :(

bazı forumlarda kazananların çeklerinin resimleri vardı citybanktan almışlar falan.

bende pek inanmıyorum ama bu kafama takıldı üye olalım bakalım :P
hadi referans aldın ehehe iyisin pluton.

üye oldumda

nedense süreyi hiçbiryerde göremiyorum ?

süreyi görüyorum para işareti görmüyorum :=)

Done X çıkıyor :s
[ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:44 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:56 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...