SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 çok üzüldüm kendi adıma adam oyunu bırakmış. ulan bende bıraktım oyunu kendim bırakmış kadar üzüldüm harbiden. adam mage oynamamın,pvp'mi geliştirmemin, pvp işini ciddi anlamda yapmaya çalışmamın sebeplerindendi. videoları çok hoşuma giderdi. bu son videosu da müthiş olmuş heleki videodaki 2 rogue a karşı yaptıgı bir sahne var, adamların ventrilloya sokmuş bi arkadasını ve ses kaydı yaptırmış yarıldım resmen ki no lifer insanların oyunu nasıl oynadıgını da anlıyoruz haha.şaşırdım resmen millet bu şekilde mi oynar bu oyunu diye. videoyu 60-66 lvl arası yapmış zaten bende dahil çoğu mage in o leveldan sonra ezildigini çoğumuz bilirz.classlar arası dengeler çok abarıyo 70 de. ha bırakmadan once de silmiş charı ... neyse hf http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=39506 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ohş 637mb nedir ya kota var ama dimi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Vurtnenin oyunu bırakmasının nedeni bir yerde vardı. Gün boyunca o kadar çok şey okuyorum ki nerde gördüğümü hatırlayamadım. Lvl 70 de pvp nin zevksiz olduğuna karar vermiş çünkü vurtne bildiğiniz gibi lvl 60 da itemsız haliyle o inanılmaz play speedi sayesinde ne kapışmalar yapıyordu... Şimdi 70 de itemsız olsa bile karşılaşmalar çok kısa sürüyor. Herşey saniyeler içinde bitiyor, oysa vurtne lvl 70 de pvp nin daha zor olucağını düşünmüş. Ama aksine özellikle mage lerdeki ice lance, en kötü oyuncunun bile kendi novası + pet novası ile tek tuş spamleyerek adam kesebilmesine olanak sağlıyor ki bu durum biraz üzücü aslında. (beni kesemez kede hödö diye zıplamayın, tabiki herkesi kesemez) Vurtne anlaşılan lvl 60 pvp sini lvl 70 den daha kaliteli bulmuş olucak ki lvl 70 olunca charını siliyor. Ne diyim; gördüğüm en yetenkli magelerden biri. Play speed ini takip etmesi bile zor iken oynaması ne kadar zordur tahmin bile edemiyorum. Bırakmasına çok üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ben hız konusunda bişeye dikkat ettim adam havada soulfire varken ice barrier açıyo bunu sanırım 2 kez yaptı buda gerçekten çok hızlı olduğunu gösteriyor yenilmesi çok zor bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 100'den aşşa latency'yi banada verin bende yapayım onları. Abi hız bir yere kadar latency'de önemli. Bazı olaylar milisaniyeler ile gerçekleşiyor ve bizim 100 üzeri latency ile 100 aşşası latency arası kapışmalarımızda gayet belirgin oluyor. Bu arada bu vurtne Engineering'i var diye suçlanan eleman mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ben disko müzikleri yüzünden suçluyordum ama madem oyunu bırakmış affettim :P İyi yapmış valla Vurtne gibi bir potansiyel kendini WoW da harcamasın, başka mmolarda görüşelim mümkünse ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Warlock isen latency çok önemli değilde melee isen latency çok önem kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 hepimiz mageyiz hepimiz vurtneyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Demirmaske, ohannes diyorum (: latency ile alakalı bir konu değil ki bu ? burada lag unsurundan bahsetmiyoruz, göz var nizam var, adam devasa oynuyor, bu kadar basit. saygı duymak gerek. bu mage'in yaptıklarını yapmak için lag'ın olmaması yetmez. ha senin bunları yapacak potansiyele sahip olmanda o adamın yaptıklarını sıradanlaştırmaz. sonuç itibariyle büyülerden kaçmak için veya daha iyi spell vurmak için veya iceblock için lag gerekebilir, ki gerekir. ama adamın oyun stili, kaçma, kovalama, bomba atma, duel'de sheep olacağını anlayınca yandaki domuza vurup sheep'ini bozdurması vs, lag ile alakası yok. hadi diyelim var, da nereye kadar ? abi asıl lag bir yere kadar. huh [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:40 tarihinde, Exceed tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Çok zevkli böyle yetenekli oyuncuları izlemek.Harbiden zevk aldım oyunu 6 7 ay önce bırakmış olmama ragmen. Birde gladyator setli bir warrrior vardı, onda iteminin etkisi olsada yinede oldukça iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Vurtne gerçekten kanımca oyundaki tartışmasız en iyi pvp yapam mage di. Gegon falan yalan tamamen. "New Ability:Vanishing Blink" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Latency alakasız olur mu tabiki alakalı. Bahsedilen pyroyu gördüğünde ice block ile dmg dan kurtulmak latency dir. Ama öyle bir anda pyronun geliceğini tahmin edip ice block ile karşılık vermeyi akıl etmek, işte bu başka bir olay. Anlatabildim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Vurtne nin bütün vidyolarını izledim ve gerçekten saygı duyulması gereken bi adam mesala Shivanıda beenirim ama onda öküz gibi gear var vurtne ise boktan gearlarla kalp kırıodu yani. Çok üzüldüm oyunu bırakmasına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 frostboltta cok güzel rotate ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Pati safları arasında o kadar saglam latency şartıyla bunu başarabilecek bir sürü pvpci olduguna inanıyorum. Çünkü ben yapıyorsam, başkası da yapar. Ölümlüler sizi. Şaka bir yana mage oynuyorsan, yetenek yönden ziyade skill hızı takibindedir, ve latency bu noktada inanılmaz önemli. Ha adam gerçekten çok saglam pvp'ci o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Ben aynı fikirde değilim , latency sadece ortalama bir etmen olarak görüyorum diğer herşey sistemi hazırlayanla alakalı geriside ufaktan yetenek. Bu yaptığımız işte hiç bir şeyde özgürlük yok ondan fark yaratmak mümkün değil. Topic ile ilgili görüşüm ise mage sınıfı ile iyi pvp yapan bir player ondan respect. [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 15:08 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 abi adam mükemmel bence tek kelimeyle harika oynuyor tüm videolarını izleyin birinde adamı kesmek için raid yapmışlar...birinde aliance tarafında vurtne fun club diye guild açmışlar aynı serverda adama tapıyorlar siz nelerden bahsediyorsunuz :) bu arada karakterini 70 yapıp silmiş cidden şu aralar çok dengesiz sistem o yüzden oda zevk almamış 5 sn de ölüyorsun şu anda o 5 sn de bi işler çevirdin çevirdin çeviremedin klavyeyi yersin sinirden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar