Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 Sizce uoya göre uyarlanmış bi druidin skilleri neler olablir? Bikere kasmayı denicemde :-)
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 hmm taming olabilirdi aslında ama geç öğreten bi yerde yok sanırım...
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 Poisoningde fena gitmez hani heheh
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 Necromancy ve Poisoning bence olmaz rpsine uymaz mesala tracking fr. int. olabilir anatomy vetenary da olabilir.
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2001 forensic evaluation he bundan bugün içim dışım kimya ve bioloji oldu ondan heheh
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 veterinary taming healing animallore anatomy hiding fencing magery ide olabilir[hline]Diadan Locke blesses you!..
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 healing necromancy taming animal lore anatomy d&d'deki druid büyüleri aklıma bunları getirdi.[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
Fiercewind Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 fence ne alaka? magery olmaz bence çünkü divine spell olayı var ya magery dekiler daha wizard işi gibi duruyo[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me?
zamo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Fierce o zaman magery olmadan büyü yapmanın yolunu söyle de bilelim.Druid uoya uymuyor ama.Güçlü bir karekter olmuyor o yüzden fazla zevk alamazsın.RPye dayanan bir serverda ancak işini görür.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!!
Symoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Bence Taming Animal Lore Magery Fr. Int Veterinary Herding Meditation + RP [hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum.
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Komik olmayın bir druid i anlamak ne okadar kolaydır nede yansıtmak... Önce baya bir araştırmalısın özel dillerinden tut dünya görüşlerine kadar ve +rp hah tamamen türk mantıgı diyorum asıl skiller 0 olsun RP olsun yeterli Saygılarımla...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 anaa konu 2001 de açılmış uhuhu..ben uludum bu konuyu.ulumak ne demek se?[hline]Hail Lam Hail!!
Peradur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 üzerime bir hüzün çöküyor 1-2 yıllık konuları tekrar yukarılarda görünce
Öne çıkan mesajlar