cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ya bencede piskologa git bendede senle aynı sorun var ama piskolojik sorunlarım var benim :P ciddiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Uykusuzluk gibi uyku fazlalığı da depresyon belirtisidir. Psikoloğa ardından ise psikayatra gitmeni tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 garlic'le spider's silk'de alırsan bir heal'da tamamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bunun tersi bi durum da var, sabahları otomatikman kalkma durumu. daha kötü bişey :) ev ahalisi pazar pazar uyurken sen zınk diye uyanıveriyosun sabahın 7'sinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 o bende vardı bi ara. bitti artık. gece 4-5 te yatınca kalkamıyom artık 7 de :D tabe haftasonları oluyo bu olay :( hafta içi mecbuuren kalkıyom o saatlerde xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 aynı sorundan bende müzdaribim. devamsızlık sınırında olduğum ders, sabah 8bucukda. benim en geç 7'de kalkmam gerekiyor. ki 6 bucuga kuruyorum saati, erteleye erteleye 7de kalkabiliyorum ama bazen 5 dakka daha uyuyayım derken ipin ucu kaçıyor ve bi bakıyorum saat 9 olmuş... böyle böyle sınıra geldik. ders çarşamba günü geçen salı, eve biraz geç geldim, arkadaşla pes mes derken saat oldu 3. dedim:"ben bu saatte yatarsam hayatta 7de kalkamam. en iyisi yatmamak.. " civ 4 ve mount and blade sağolsun ayakta tutabildi beni ve taktik başarıyla uygulandı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ulan hıyar solesene annenlere kaldirsinlar, ev cocugusunuz bide gelip kalkamioz bidibidi ediosun, yurda gel =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 yurtta olan hiç kalkamıyo.. Şuan kalmış bulunmaktayım ordan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bende 1 sene devlet yurdunda kaldim,yurtta kalan hiç uyuyamıyoki kalksin gürültüden,anca sabah 4-5 e doğru milletin azmaktan iflaği kesiliyo o saate uyuyabiliyosun. Şimdi eve çıktım o da ayri dert bulaşiğiydi yemeğiydi cart di curttu,bide evde tek başına kalınca ve başında hadi oğlum kaç saatir bilgisayar başındasın kalk şurdan diyen bi anne-baba olmayınca ipin ucu kaçıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar