eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 stuttgart schalkeyle aynı puanda kalsa bile götürüyor işi yani beraberlik yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 bugun bi iddaa yapıyım dedim gittim bi baktım durum böyle böyle dedim kaçmaz oturdum iddaa cafede bütün maçı izledim bi yandanda skorlar geliyordu. Ümit Aktan gibi hissettim kendimi. eveett şimdide wesfalenden gol haberi var. OoOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ya offfff sabah oturdum oranlara bakıyorum çifte şansı 3.41 olan bremen maçını yazarım bi kupon yapsam diye düşündüm hakkaten yenmiş frankfurt ya ağlarım ben buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 dortmund taraftarınada ne oluyosa her golde seviniyorlar.Schalke olmasın da kim olursa olsun hesabı. Stuttgart şampiyon yazın kenara evinde kaybetmez "1" basın kupona bir diğer maçımıza geçiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 bjk fb olmayınca fb gs olmayınca gs fb olmayınca nasıl seviniyorsa aynı derbi rekabeti var orda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 stuttgart... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar