Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bundan 2-3 ay önce 2. hdd'imin bi partition'ında bir mp3 klasörü yok olmuştu. Kendiliğinden silindi ya da biri sildi demiştim.İçindekileri search etsemde bulamadım. HDD in dolu kısmı 11gb görünüyor ama içindeki diğer şeyler 5gb civarı tutuyordu. Sıkıştırma işlemi yapayım dedim şöyle bir manzarayla karşılaştım. found.001 klasörünün içinde mp3 ler... silinen mp3 ler. ama böle bi klasör yok? nedir ne değildir geriye nasıl getirebilirim bunları?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bu CHKDSK olayi var ya, Windows acilirken "dandik kapanmis hdd rahatsiz" falan diyip arama yapan, o alet buldugu bozuk dosyalari o Found.000 gibi klasorlere atiyo direk silmek yerine. Gizli dosyalari gorunur yaparsan gorursun Found.xxx klasorlerini, icindeki MP3'ler calisir haldeyse direk tut ordan tasi baska yere, ozel bisey yapmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 gizli klasörleri gösterdim found.001 klasörünü bulamadım :) nereye atar bu nu? eski partitionda mı saklar acaba? arama yaptım yok. pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 explorer e direk g:/found.001 yazıp girmeyi denesen? ya da yolu her ne ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 FolderSizes ile görebilirsin. Test edilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 dostan halledebilirsin. halledebilirsen tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 YARDIM g:/found.001 yazıp klasörü buldum explorera. ancak içindeki dosyaların boyutlarında ya da formatında bi değişiklik olmamasına rağmen mp3 ler çalışmıyor :( ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 [spo]http://www.runtime.org/[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 thx. o programla calıstırdım ama kopyalama işi için license key istiyordu onuda buldum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 buldum dediğin, verdim parasını satın aldım hakkını verdim yazılımcının terazisine tıkladım demek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Zaten hacklenmiş program kullananı Allah çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 dabi dabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar