Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sınav yerine masa götürmek ?

Fly

Öne çıkan mesajlar

ösym'nin bileceği iştir diye buraya yazdım, hatalıysa pardon.

öss sınavına gireceğim yerde, masa YOK. sadece sandalye var ve standart bir klavyenin enine ve 3/5 boyuna sahip bir zımbırtı (ne deniyorsa artık) var yazı yazmak için.

şimdi diyorum ki ben odaya ufak bir masa (veya kartonplak falan da diyorlar da kolumu koyduğum an düşer o) getireyim, buna karışan olur mu ?

[ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 16:16 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim kadarıyla kendin götürebiliyorsun okula hediye etmek kaydıyla. ama bir sormak lazım

bir de dikkatli olmak gerek son anda götürülürse daha önceden okulla ve ösym ile konusup, çünkü önceden götürüp koyarsan oraya başkası gelip çalar kendi yerine koyar
Sosyal ağlarda paylaş

internetten biraz araştırdım kolçaklılarda girenler için 10 ytl ye tahta yapmışlar (ankara siteler esnafı). masanın geleceği falan yok bence : pazartesi sitelere gidip yaptırtacağım büyüğünden bir tane sanırım.

o değil de, geçen sene açıklama yapmış bir de bakanın biri kolçaklıda girilmeyecek diye ; aynı şekilde 10 ytl lik tahta haberi de geçen senenin. oha yani bu kadar olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...