Fly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ösym'nin bileceği iştir diye buraya yazdım, hatalıysa pardon. öss sınavına gireceğim yerde, masa YOK. sadece sandalye var ve standart bir klavyenin enine ve 3/5 boyuna sahip bir zımbırtı (ne deniyorsa artık) var yazı yazmak için. şimdi diyorum ki ben odaya ufak bir masa (veya kartonplak falan da diyorlar da kolumu koyduğum an düşer o) getireyim, buna karışan olur mu ? [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 16:16 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Öyle şey olur mu ya Oraya koyarlar masa yoksa da. Öss zamanına doğru ayarlarlar merak etme. Zaten hala yoksa şikayet edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 bildiğim kadarıyla kendin götürebiliyorsun okula hediye etmek kaydıyla. ama bir sormak lazım bir de dikkatli olmak gerek son anda götürülürse daha önceden okulla ve ösym ile konusup, çünkü önceden götürüp koyarsan oraya başkası gelip çalar kendi yerine koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 internetten biraz araştırdım kolçaklılarda girenler için 10 ytl ye tahta yapmışlar (ankara siteler esnafı). masanın geleceği falan yok bence : pazartesi sitelere gidip yaptırtacağım büyüğünden bir tane sanırım. o değil de, geçen sene açıklama yapmış bir de bakanın biri kolçaklıda girilmeyecek diye ; aynı şekilde 10 ytl lik tahta haberi de geçen senenin. oha yani bu kadar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 masa koymuolar öyle giriosun..tüm sınıfa bağışlaman gerekio masa istiosan öyle biliorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 oha tam cıngar çıkarmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Gidip okulun müdürüyle konuş bence bunu, geçen senelerde öyle yapan arkadaşlarım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 benim arkadaş oda getirdi direk. dolap falan herşey. o değil de aslında yasak olmaması lazım. küçücük sırada ne yapacak yahu. isteyen, önemseyen getirsin işte. garip şeyler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ben ilkokulda girmiştim 3 saat boyunca, sınavdan sonra her yer tutulmuş tabi. [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 02:56 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ben paşa koltuğu götürmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Şikayet et herkesin aynı şartlar altında girmediğini bu yüzden ya ek puan yada yer değişimi istediğini söyle takarlarsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 pencere kenarında giren adamın gözüne gözüne giriyor güneş. diğer tarafta adam serin serin soru çözüyor. bünyesi olarak eşit olmayan bir şey zaten bu sınav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar