Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

araba alicam, oneri pls! :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biraz once bi seat yetkili saticisindaydim. Araca bindim, baktim; hakikaten segmentinde fiyat / donanim / performans uclemesinde cok saglam bir araba. (Stylance modeli icin soyluyorum.)
Fiyatinida uygun bir duzeye cektirdim. %90 Seat Leon 1.6 Stylance aliyorum bu hafta.

Ikinci ellerine de baktim DOD'da, 30.500YTL'ye ustu boyanmis, cizik icinde, aynalari sorunlu, jantinin boyalari dokulmus ve 3. el.
Bence kesinlikle sifir daha mantikli.
Insallah hayirli, ugurlu olur.
Mesaj tarihi:
Arabalarla pek alakam yok ama Seat'ı iyi bilirim, şaşırmıştım hiç öneren olmadı diye. Tam da aklımdan Leon geçiyordu :) Bizim ailede Seat Altea var, memnunuz gayet (gerek servisinden, gerek performansından). Güvenliğinin de üst düzey olduğunu biliyorum, bir gün arabayı bakıma götürmüşken ne olduğu anlaşılmayan bir hurda yığını vardı, kavşakta üstünden tır geçmiş :S Sürücü ve yanındaki tek yolcusu hiç bir zarar görmeden çıkmışlar o arabadan. Şans mı kalite mi bilmiyorum..
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsn bakalım :) Gerçi ben 37.800 liste fiyatı olan Astra dizeli tercih ederdim :) Daha önce de yaptığım gibi ehehe

Şu kaza olayına, geçen şenliğe gidiyoruz selimpaşaya sağımda biraz önde kamyonet var bende sol şeritteyim 2 şerit yol
aynaya bi baktım 2 tane gerizekalı tam gaz geliyo bizim okul öğrencileri ikiside clk sağa çıkardı burnunu ama kamyonla benim aramdan makas atıp geçecek kadar mesafe yok bende frene asıldım ara açılsında geçsin diye. İşte panikleyip sola kırıp bana çarpmayacağını bilsem bırakacaksın böylelerini girsin kamyona kasasına dekor olsun
Mesaj tarihi:
aracı zaten biliyoruz.biz crane tarafından çekilmiş resimlerini görmek istiyoruz. Bir patinaj bölümü klasiği yeni alınan arabanın resmi çekilir yoksa nazar deyer asdsf
Mesaj tarihi:
Hepinize tek tek tesekkur ederim.
Bugun parayi odedim, vekaletimi de verdim.
Yarin yada yarindan sonra trafige gidip ozel plakami da alicam allahin izniyle. :) Mutluyum vesselam.
Mesaj tarihi:
Hepinize tekrar tekrar tesekkur ederim arkadaslar.
Bu sabah trafige gidip ozel plakami da almis bulunuyorum. :) Yarin hayirlisiyla teslim aliyorum araci.
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun , ikinci eli para eden bi araba alsaydın bari, gerçi seat ların ikinci eli varmı yokm u hiç bilmiyorum şu an liste fiytı 60.000 ytl üstü skoda octavia TDI arabamı 2002 model 16.250 ytl ye ancak satabildim. buna karşın 97 astra benzinli 10 .000 ytl. bu gibi kıstasları göz önünde bulundursaydın keşke. şu an 2007 astra TDI var 1.3 , skoda yı özletiyor gerçi ama (1.9 motor vardı dizel ondada) çok ekonomik (skoda 1.9 olmasına rağmen daha ekonomikti, sattığıma pişmanım)
Mesaj tarihi:
Trevize, 1.9 araba turbodan düşürdünmü gaza basınca çeker fakat 1.3 çekmez vites küçültmen gereklidir. Bence bi süre sonra arabaya iyice alışınca bu görüşün değişecektir. 1.3 arabanın daha az ekonomik olması normal çünkü özellikle dur kalk trafikte 1.300 cc nin güçsüzlüğüyle başbaşa kalıyorsun turbo açılana kadar. Ama uzun yolda da 120 ile git 5.1lt tüketiyor. Daha ne kadar az yaktırabilirsin ki bi arabaya?

Bu arada Seatların 2. el performansları iyi değildi fakat seat ta eski seat değil. Yeni nesil seatlar gayet güzel ve bence 2. elde sorun yaşamaz.

2 gün önce ilan verdim 2005 20k km Astra 1.3 cdti için 32bin ytl, bugün aklımızdaki asıl rakam olan 30bin veren oldu kıyamamış annem.
Mesaj tarihi:
Selamlar :)
Bugun saat 12 gibi aldim araci, ilk isim dopoyu fulllemek oldu. :) Sonra gezdim de gezdim, gezdim de gezdim. Izmir'de gitmedigim yer kalmadi, en son bakmayi unuttum ama 150km-200km yol kat etmisimdir.
Sol ayagim hafif agriyor zaten. :P
Neyse, arabayi ilk alirken foto cekmek hic aklima gelmedi acikcasi, ama arabadan ayrilirken bir baktigimda; arac baya kirlenmisti, foto cekmeye utandim. Yagmurluydu bugun Izmir. :)
Ama tabiki sizleri merak icinde birakmiyacagim, yarin kirli mirli cekicem foto.
Mesaj tarihi:

Buyrun efem; ilk fotomuz. :)
Ustune birseyler atmislar; asagiya inip, ustunu temizledikten sonra cekmeye usendigim icin kusura bakmayin artik. :P

2x zoom

[ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 09:32 tarihinde, Crane tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan.

Ama o bisiklet çok yanaşmış ben olsam ya bisikleti oraya bıraktırmazdım ya arabayı oraya bırakmazdım :)
  • Yeni Oluştur...