_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Beni de alıın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 e hadi abi bak ben bi 3 kişilik takım daha çıkardım. asdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semizotu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 beni almak isteyen olursa katilirm ama istersenz 3 kisilik takim da cikarabilirm ayrica lig fln olursa cok guzel olur wepla ya donmesn burasi yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 sen 3 kişi cıkar. ben aquilayı indirirken daha fazla şahit olsun. [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 17:39 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semizotu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 oyun kurma konusunda sorun cikmiyor dmi port acma muabbeti fln weplada gerekio da burdan haberlestikten sonra her turlu oynarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 sanırım sen warcraft için gerekli portları açmadıysan burdada sorun yaşarsın. ama zaten bi sürü adam var sen açmayıverirsin oyunu olur biter. hatta bi tane host lazım çünki serveri olan takım biraz daha karlı olur bu işten. (server olan oyuncuda kesinlikle delay olmadığı için) [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 19:02 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Hey dostum, benide alın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 evet baya bi kişi birikmiş, benim takımda hazır(ben, ekmek, todesengel). yetkililerden destek bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 cok noob senin takim, hic bosuna kasmayin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Bizimde takımımız hazır. -Batu-Khan(ben) -Oce4n -Hellfire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ben de takım söyleyim o zaman Dynun Fede Skyly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 hellfire patiden mi bi de? görmemiştim de. pati üyeliği olmayan giremesin pls ipin ucu kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 penü alan yoh mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ekmek benim dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ya takımdan bi kişinin pati üyesi olması yeterli olsun. yoksa toplanmaz o kadar adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 olur mu öyle şey. pati turnuvası olmasının ne anlamı kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 pati serverlarında oynanıo adı pati? takımlar tamamen yabancı olmicakki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 peki o zaman wepladan çağırayım oğlanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 wepladan olmasın bence, tanıdık olsun herkes. maçtan sonra oturup geyiğini yapabilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Herkese açık birşey değilse turnuva adını almaz ki¿ Paticik içi yarışma adını alır. Yani serverda oynayanlara bakarsak zaten belli başlı kişiler var. Arada sırada 1-2 farklı kişi geliyor. Demek istediğim zaten her gün oynadığımız kişilerle yarışma yapmanın amacı ne :/ Araya 1-2 yabancı serpiştirmekten zarar çıkmaz die düşünüyom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ben gelirim, ama takım yok ühş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 yabancı getirmek turnuvayı kazanmak adına olayı çirkinleştirir. pati'nin p'sini duymamış adamlar gelir , kazanır , gider. Sonra? O zaman hiç kasmayalım yapmayalım turnuvayı nası olsa orda biyerlerde bizden daha iyi oynayanlar var. Şimdi A kişinin 2 koreli arkadaşı olsa getirse turnuvaya soksa hanginiz zevk alcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 koreliler dota oynamaz yenersinzi onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 said: kek üye [şikayet et] § 15 Mayıs 2007, Salı - 01:02 [ özel msj ] Herkese açık birşey değilse turnuva adını almaz ki¿ Paticik içi yarışma adını alır. Yani serverda oynayanlara bakarsak zaten belli başlı kişiler var. Arada sırada 1-2 farklı kişi geliyor. Demek istediğim zaten her gün oynadığımız kişilerle yarışma yapmanın amacı ne :/ Araya 1-2 yabancı serpiştirmekten zarar çıkmaz die düşünüyom.. dota oynayan masum insan İstenen de Paticik içi turnuva zaten. Getirmeyin dışarıdan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 joscelin diye bi adam var, o gelmesin. zaten adam mi kadin mi belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar