Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Data base yenilendikten sonra veya şimdi farketmez, 3'erden kurulan takımlarla bi lig kuralım istiyorum. Puan durumunu yine buraya koyarız. Hem kazandıgımız galibiyetler bi işe yaramış olur (kız tavlarız falan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Ay ben gülerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Kuralları yazalım mı olucaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 birinci kuralpaticik dota liginden kimseye bahsetme ikinci kural paticik dota liginden kimseye bahsetme ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 -öncelikle 3'erden olması fazla katılım olmayacagını düşündüğümden, ideali 4vs4'tür benim için -her galibiyette 1 puan + o takımın toplam kill ve deathleri (puan eşitliğinde averaj hesabı yapılması için) -maçlar isteğe göre meydan okuma veya fikstür belirlenerek gerçekleşebilir -her maçta 1 veya 2 tane observer olur; bd vb olası kural ihlallerini belirlemek ve maç sonucu skor kaydı için aklıma başka kural gelmiyor şimdilik, bu akşam oturur hepberaber kararlaştırırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ilk katılan takım, maç yapmak zorundadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ben tek siz hepiniz, 3 kisilik takimlar olmaz ama. cevrem cok genis +2ye kisitlayamam kendimi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 said: -her galibiyette 1 puan + o takımın toplam kill ve deathleri (puan eşitliğinde averaj hesabı yapılması için) pusher hero alıp kazandıysam? kill yaptı diye başkasının avaraj alması kötü değilmi... [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 13:03 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 evt güsel olur yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 kazana takım 1 puan + ayakta kalan kule sayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Kazanan takıma 1 puan + Dela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 baymayın ya, girin arada bi oynayın işte zevkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 said: Ay ben gülerim :D o benim repliğim. ya hadi dotalım. gerçi beni almaz lan kimse takımına. uahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Güzel bir fikir aslında ama kaç tane takım çıkar ki :) Yetkili birinin böyle bir düzenlemeyi kurallarıyla vs. ayarlaması çok güzel olur. Resmiyete girer iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 @cenx zaten takımının toplam kill/death i yazılacak sen pusher aldıysan takımından başka birisi de dps almış olacak, kişiye özel yazılmayacak kill/death. eger zaten genel takımlardan bahsediyorsan tabi ki daha çok kill yapıp kazanan daha üstte olmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ne alakası var abi kill death sayısıyla oyun galibiyetinin? pusher heroyla aldım 10 kere öldüm ama oyunu aldım. hiçte kule vermedim o nası olcak en iisi kuleleri saymak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 "ne alakası var abi kill death sayısıyla oyun galibiyetinin?" ya zaten galibiyeti kill death belirler demiyorum, galibiyete artılar katar diyorum. kill death'inde galibiyetle alakası olmadıgı söylemek biraz abartı kaçar bence :). her neyse tabloya yıkılan kule sayısını da ekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 yok yani dielimki averaja kaldık o zaman diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ben dela ve xaenin. Boyle bir takim kuralim hemen simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 kurun abi benim gurupta hazır 3 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 tamam bende kendime bir takım bulayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 anca köşeye sıkıştığında canavar kesilen bir carebear olarak bu turnuvada yerim yok, iyi eğlenceler =p . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 gerek yok, ben kazanirim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 amaç 2. olmak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar