Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota All-stars League

Phyx

Öne çıkan mesajlar

-öncelikle 3'erden olması fazla katılım olmayacagını düşündüğümden, ideali 4vs4'tür benim için

-her galibiyette 1 puan + o takımın toplam kill ve deathleri (puan eşitliğinde averaj hesabı yapılması için)

-maçlar isteğe göre meydan okuma veya fikstür belirlenerek gerçekleşebilir

-her maçta 1 veya 2 tane observer olur; bd vb olası kural ihlallerini belirlemek ve maç sonucu skor kaydı için

aklıma başka kural gelmiyor şimdilik, bu akşam oturur hepberaber kararlaştırırız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-her galibiyette 1 puan + o takımın toplam kill ve deathleri (puan eşitliğinde averaj hesabı yapılması için)

pusher hero alıp kazandıysam?
kill yaptı diye başkasının avaraj alması kötü değilmi...

[ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 13:03 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@cenx zaten takımının toplam kill/death i yazılacak sen pusher aldıysan takımından başka birisi de dps almış olacak, kişiye özel yazılmayacak kill/death. eger zaten genel takımlardan bahsediyorsan tabi ki daha çok kill yapıp kazanan daha üstte olmalıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

"ne alakası var abi kill death sayısıyla oyun galibiyetinin?"

ya zaten galibiyeti kill death belirler demiyorum, galibiyete artılar katar diyorum. kill death'inde galibiyetle alakası olmadıgı söylemek biraz abartı kaçar bence :).

her neyse tabloya yıkılan kule sayısını da ekleyelim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...