Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 İngilizce dersinde bir Compare and Contrast Essay yazmamız gerekli. 2. midterm sınavı gibi bir ödev olacak bu. Kompozisyonun "layout"u şurdaki Type B gibi oluyor. Yani 3 tane ortak özellik, 3 tane farklı özellik üzerine paragraf yazıcaz. Ben birşeyler yazdım. Ama çok kısa oldu. Hoca farklı kaynaklardan quote (alıntı) yapmamı da önerdi. O yüzden size bir danışayım dedim, bu iki format hakkında bildikleriniz nelerdir, veya yardımcı olabilecek araştırma/incelemeler felan biliyor musunuz? Onlardan da yararlanıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 wtf bizdede var aynı essay ödevi 2.midterm yerine geçicek.sen ayvayı yemişin :D ben söliyim :D.ben yazıyorum yazıyorum bitmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 yoksa sen de mi engl192 alıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 yok ben eng102 alıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar