Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte yeni Sami Yen!


nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Eveet proje de tamamlandı, maket falan hazır buyrun tanıtıcı video ve maketin fotoğrafı olan bir link size:

http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=63638

Üstü tamamen kapatılabilir olacak sanırım.

Ayrıca Martin Petrov ve Juninho da transfer konusunda adı geçen isimler. Juninho haberi Türk değil Fransız basınında çıkmış.

Yeni stad ve olası yeni transferler hayırlı olsun diyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun dergide çok güzel bahsetmiş mimar. almanya'da çok önemli işlerde bulunmuş inanılmaz tecrübeli biri. daha önceden yapılacak olan stad projelerinin canaydın ile bir ilgisi yok. sami yen in yerine yapılması planlanan projelerdi ama oraya uygun olmadıgı için ve para olmadıgı için yapılamadı. ama bu kez öyle değil. kulubun cebinden para cıkmayacak ve tüm anlasmalar da yapılmıs durumda. hatta stada gidecek olan metro insaatı da bitmek üzere. şu an için bir prüz yok ortada ama yine bi bokluk cıkar falan o yüzden tamamen bitmeden stadımız oldu diyemeyecem. keşke hazımsız olmasak da düzgün yorum yapsak, gereksiz yere ortamı germesek diyorum ama kime laf anlatıcam ki sanki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ali sami yen bizim değil ki, kullanım hakkı bizim, diger kuluplerin de oldugu gibi. mecidiyeköy güzel yer tabi ama stadın cevresi cok dar ve maç günleri trafigi de eklersen pek iyi olmuyor. yani stadın bulundugu yerin çok güzel olması değil ki önemli olan, rahat ulaşımı olan konforlu bir stad olsun yeter. metro ile sami yen'e gittiğimden daha rahat gidebilicem mesela seyrantepeye. ve geniş arazi, olimpiyat stadı gibi cevresinde buyuk bosluklar olacak. rahat girip cıkabileceksin staddan. özel araç trafiğine de çözüm üretiyolardır sanırım, onu da kusursuz hallederlerse mecidiyeköy'ü bıraktıgımıza kat kat değecek. ali sami yen'in şu anda kapalının arkasındaki likör fabrikası stada giriş cıkısı zorlastırıyo mesela, o yüzden öyle süper bi yer bırakmıyoruz, bir stad için gerçekten bombok bi yeri bırakıp cillop gibi bi yere geçiyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun vatana millete.. ben beğendim stadı..lojistik ve mimari açıdan bakarsak saraçoğlundan kat ve kat güzel , konum açısından ise inönüyle yarışır.

galatasaryın avrupa başarılarını bu staddan izleriz iişallah (ligde başarısız olmaları en büyük dileğimiz :P )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...