Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Türkiyede üretilen türkçe bir dergi varmı bu içerikli? yabancı olarak guitar magazine guitar technics fln biliyorum ama abonelik olmadan almak istiyorum kitap evinden falan.bulamadım ama.Türkiyede üretilen böyle dergiler varmı yada yabancı dergiler istanbulun neresinde satılıyor bilen varmı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 izmir trigonda bol bol görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 istanbul yazmayı unutmuşum :p pardon ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 taksim'de tiyatronun yanında satıyorlar. sadece peşin alıyorlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar