Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 sam in dediği olay school rumble serisi içinde geçerli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Sihirli Şovalyeler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 air gear samurai 7 (çocuğun gelecekteki halini merak ediyorum :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 FMA ve BERSERK ,bide TENJOU TENGE olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Cowboy Bebop =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 trigun da isterim ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bebopla trigun olmalı. Bebop zor biraz ama trigun olabilir. AYrıca merakla beklediğim trinity blood yarım kalmış gibi bitmişti. Shura no Toki nin de devamı gelirse izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 suzumıya haruhı'nın yenı bolumlerı ne zmn gelcek bılen var mı?? bıde kıtapları fln nedır nerden bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 school rumble guzeldir 1-8 arasi mok gibidir bayar 8 den sonra cosar ikinci sezonun 11. bolumune kadar gulmekten oldurur sonra gene baymaya baslar dengesiz bir yapim ama bahsettigim rullaz bolumelr arasinda efsaneler vardir xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 elfen lied, basilisk, get backers (her ne kadar son 5-10 bölüm inanilmaz kötüde olsa :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ((Haruhi Suzumiya kadar sıkıcı bir anime daha izlemedim henüz. Witch Hunter Robin'e laf atardım ama Haruhi'deki bıdı bıdılar hepsini geçti. Bu kadar çene yapılan ve sonu hiçbirşeye varmayan bir anime seyretmemiştim. Aman aksiyon severler uzak dursun...)) Aaaa, bir de NGE devam etsin isterdim elbette. [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 21:06 tarihinde, KireiMerodii tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 şeker kız candy elfen lied clementine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 samurai champloo plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 air gear da bi sezon daha uzatılabilinir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Uzatılacak zaten yazarımız Oh!great air gear'ın mangasının 300 olacağını açıklamış ve 3-4 sezon anime planlandığını ağzından kaçırmıştı... Sadece bekleyecez şimdilik manga+rawlarla kendimizi avutalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Bu güzel haber daha yeni bitirdim air gear i. Çok havada kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Serial Experiments: Lain insanın beynini tokatlıyorlardı, onun gibisini bir daha bulamadım; bari devamını yapsalar tabii cowboy bebop ve trigun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Full metal alchemist ve Elfen Lied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar