Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Download bitmiyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba u.s robotics wireless router modeme geçtiğimden beri third party kullanmayıp yaptığım tüm downloadlar %99 duruyor bitmiyor yardımcı olabilicek varmı acaba
Mesaj tarihi:
wireless'tan download ederken mi yoksa kablo ile modem üzerinden donwload ederken mi oluşuyor problem.Eğer her ikisinde ise modemde bir problem var yenisi gerekir.Eğer sadece wireless ile oluyorsa bir wireless monitörü indirip (netstumbler)arada wireless sinyalleri kayboluyor mu ona bakman gerekir.Anlık sinyal kaybolup geldiği zaman download yarıda kalır.3rd partyler genelde bunun sonrasında downloadı devam ettirebildikleri için bunu farketmemiş olabilirsin

[ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 10:22 tarihinde, Odrin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Evet sinyal zayıflıgını dusundum ama bu modemlerin ip sayfasından yapılan ayarları bılmıyorum arkadasım ayarlamıstı daha sonra o gunden berı yuksek mblı downloadlarım bıtmıyor ozellık rapıdshareden dl yapamıyorum :(:(
Mesaj tarihi:
yok bu konu değil hala bitmiyor downloadlar XD

pati cemaati çözemedi sorunu ben gidiyorum :HIH

[ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 17:58 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...