Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 merhaba u.s robotics wireless router modeme geçtiğimden beri third party kullanmayıp yaptığım tüm downloadlar %99 duruyor bitmiyor yardımcı olabilicek varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 bir teori =) Downloadlar için seçtiğin hedef yazmaya karşı korumalıysa belki öyle yapıyor olabilir. Gerçi benim başıma hiç gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Nomak benimde aynı modem var bende arada oluyo o dediğin gibi hele 50 60mb'lık bi dosya ise deli oluyorum. Nasıl çözülür bi fikrim yok sanırım modemden kaynaklanan bir sorun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Firmware update denediniz mi ? Bilinen bir sorun ise firma mutlaka çıkarmıştır update falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Ettim maalesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 wireless'tan download ederken mi yoksa kablo ile modem üzerinden donwload ederken mi oluşuyor problem.Eğer her ikisinde ise modemde bir problem var yenisi gerekir.Eğer sadece wireless ile oluyorsa bir wireless monitörü indirip (netstumbler)arada wireless sinyalleri kayboluyor mu ona bakman gerekir.Anlık sinyal kaybolup geldiği zaman download yarıda kalır.3rd partyler genelde bunun sonrasında downloadı devam ettirebildikleri için bunu farketmemiş olabilirsin [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 10:22 tarihinde, Odrin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Evet sinyal zayıflıgını dusundum ama bu modemlerin ip sayfasından yapılan ayarları bılmıyorum arkadasım ayarlamıstı daha sonra o gunden berı yuksek mblı downloadlarım bıtmıyor ozellık rapıdshareden dl yapamıyorum :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Format attım dğn sorun hala aynı YOK MU BUNUN ÇÖZÜMÜ kafayı yicem XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 modeme reset at? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 yaf bence bu routerın içindeki config ayarlarından biriyle alakalı olabilir yani hiç kesilme olmuyor direk %99'da stop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ne indiriyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Modeli neydi tam olarak usr larda bi access point modelinde bu tür problemler mevcut eger konu ile ilgiliyse buradan bir bakabilirsin http://www.darkhardware.com/phpbb/viewtopic.php?t=144895 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 yok bu konu değil hala bitmiyor downloadlar XD pati cemaati çözemedi sorunu ben gidiyorum :HIH [ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 17:58 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar