Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: kizi steyerek yapiyorsa aile egitim verememis bu etkinliğin bir okul etkinliği olarak yapıldığını hatırlatırım yani bir eğitim öğretim mekanı d: senin dediğinden sonra bir de bunu deyince pek hoş durmuyor bence. buranın bir club, bar, sokak ya da cadde değil de okul olduğu gerçeğini unutmayalım. Hala videodan şok olmadım hatta izlediğim zaman "eee?" dedim ama modern ve medeni olma adına yırtınmak yapay geliyor bana d: hem kime göre eğitim? bu eğitimsizlik midir bunu da sorarım? [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 01:23 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bunun egitimle ne alakasi var yahu. Ahlak dersiniz anca. O da kisiden kisiye, toplumdan topluma, kulturden kulture degisir. Islam karsiti olarak goruyorsunuz bunlari hep de, Allah yaratmis be abi simdi. Gorup takdir etmek iyi diil mi simdi yaratiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 "sexy students strip in the school" yaz 2. sonuca bak. denmark bile yazmadan arattım. Sen giderken biz dönüyoduk. geç bu yolları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 BlacK mantıksız mantıksız konuşma. Orada benim nasıl arattığıma gönderme yaptın, kendince rant elde edecektin. Sana gayet normal bir arama yaptığımı yazdım bende, çok optimum bir arama yaptım gibi birşey demedim, iddia da etmedim. Şimdi sen yapmış olduğun iddiayı farklı boyutlara çekerek yeniden polemik yaratma çabaları içindesin, hiç bulaşmicam, herkes gördü, anladı yazılanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Hertürlü ezerim seni aragorn eheheh kapak yazarken dusuncektın bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ya tamam olur böyle şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ben orada "Ulan en güzel nasıl aratabilirim acaba, ilk sıralarda sonuç verebilecek nasıl bir arama yapabilirim" diye düşünerek aratmadım onu, videoyu gösterebilmek amacıyla aklıma ilk gelen keywordleri yazdım. Senin gibi 7 dakika beklemedim yani, o kadar vaktim yoktu. Kaldı ki iş kim daha güzel bir arama yapacak gibi bir mesele değil, keywordun içinde argo kelime kullanıp kullanmadığımdı ve kullanmadığımı sana ispat ettim, çok güzel kapak oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ya yaa telgrafın telleri.... sen git boromir gelsin [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 01:41 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ne diyelim hayirli olsun yakinda okullar arasi striptiz yarismasi da cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ya o birsey degilde video yu bir daha izledim o kadar tas kizlar var erkekler nedense hep birbirlerine elliyor oynuyor falan ne is oralarda yasayan biri solesin :) artik kizlardan bayip baska yerlere mi donduler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Isvec'ten bildireyim: doygunluk var tabi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 zaten son zamanlarda java yi ovup duruyorsun :P geliserek degisme oralarda? burda yayilir filan xD (lezbiyenlere kapimiz aciktir bulabildigin akdar kapip getirebilirsin, bana oy verirseniz en az 40000 lezbo ithal edicem ulkeye xD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Yok canim bizde hala oyle bi durum mevcut degil, dogma buyume buralilardan bahsediyorum ben : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Okulda striptiz? E ohaa. Git striptiz kulübüne yada ne biliyim başka bir yere katılacaksan yarışmaya orda katıl okulda olmaz öle işler. Etik değil.asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Striptiz meslek lisesi açmak laızm esasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 gelde katil olma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 çevre meselesi. burda haklı ya da haksız diye bir tarafı suçlayamazsın,kimi ahlak der bozulmuş der,kimi hayvanlar vs der,göreceli bir şey olup çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Türkiye'de sorunsuz yapılsa bile Danimarka'daki zevki vermez diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Saçmalık. Tamam keşke insanlar bu kadar rahat olabilse evet ama her şeyin de bir yeri var. Okul ilim irfan yeri, ha bahsedilen yer bir dans okuluysa bu gözükenler, mantıklı bir kalıba sığdırılabilir. Ancak bu tür dansları seyretmek için striptiz kulüpleri mevcut(ülkemizde yaygın olmasa da 1-2 tane varmış sanırım). Okulda yapılmaması gereken bir şey, çünkü oraya gitmekteki amaç farklı, yoksa dinle zartla zurtla alakası yok. Ha medeniyette başkasına karışmamak değil, bu demokrasi de değil, her yerin kendine göre kuralları var bunlara uyulmak zorundadır sınırsız özgürlük diye bir şey yok, kafamızdan terimlere yeni anlamlar uydurmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 hmm, sanırım ben yeterince "medeni" değilim ama bu biraz fazla ileri gitmek olmuyor mu? klasik olacak ama her şeyin yeri ve zamanı olmalıdır, eğer bu tip olay(lar) okul dışında gerçekleşse kimsenin birşey söylemeye hakkı olmaz doğal olarak, ama okul bunun yeri değil. okulda bunun yapılmasını doğru bulmamamın ise ne yobazlıkla ne de dinle hiç bir alakası yok, bu sadece toplumsal düzenle ilgili bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 said: Enslaver Posted: 02/05/07 - 19:06 Reply with quote http://www.123video.nl/123video_share.swf?mediaSrc=38393 this happened at my school a week, or so, ago and have caused a uproar in denmark. The video is banned and my school was trashed by political as well as religious groups in DK. thumbs up... Ya iyi güzel diyosunuzda bu olayda öyle pek hoş karşılanmamış Danimarka'da. Millet izleyip bah bah biz ne kadar modeniz dememiş. İster Avrupada ol ister Amerika'da bu kadarı da biraz fazla. Yukarıdaki mesaj bizim guildden birinin yazdığı mesaj, görüldüğü üzere ufak çaplı bi çalkantı yaşanmış ecnebi ellerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ya yobaz her yerde yobaz polonyanin yobazida mini etek dusuk belli pantolon ve makyaj yapmayi yasakaltmaya calisiyor su anda dunyanin neresinde olursa olsun hangi dini mensup olursa olsun yobaz yobazdir ve itinayla elimine edilmeli veya dislanmalidir eline firsati verirseniz diktaya kadar goturup ortacaga geri dondurur sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 bence mini etek insanın kendine yakışanı giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 said: dunyanin neresinde olursa olsun hangi dini mensup olursa olsun yobaz yobazdir ve itinayla elimine edilmeli veya dislanmalidir eline firsati verirseniz diktaya kadar goturup ortacaga geri dondurur sizi Katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Okul ilim yeridir, nitekim kendi okulumda böyle birşey yapılmasını istemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar