Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okul farki

matama

Öne çıkan mesajlar

said:
kizi steyerek yapiyorsa aile egitim verememis

bu etkinliğin bir okul etkinliği olarak yapıldığını hatırlatırım yani bir eğitim öğretim mekanı d: senin dediğinden sonra bir de bunu deyince pek hoş durmuyor bence. buranın bir club, bar, sokak ya da cadde değil de okul olduğu gerçeğini unutmayalım. Hala videodan şok olmadım hatta izlediğim zaman "eee?" dedim ama modern ve medeni olma adına yırtınmak yapay geliyor bana d:

hem kime göre eğitim? bu eğitimsizlik midir bunu da sorarım?

[ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 01:23 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

BlacK mantıksız mantıksız konuşma. Orada benim nasıl arattığıma gönderme yaptın, kendince rant elde edecektin. Sana gayet normal bir arama yaptığımı yazdım bende, çok optimum bir arama yaptım gibi birşey demedim, iddia da etmedim. Şimdi sen yapmış olduğun iddiayı farklı boyutlara çekerek yeniden polemik yaratma çabaları içindesin, hiç bulaşmicam, herkes gördü, anladı yazılanlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben orada "Ulan en güzel nasıl aratabilirim acaba, ilk sıralarda sonuç verebilecek nasıl bir arama yapabilirim" diye düşünerek aratmadım onu, videoyu gösterebilmek amacıyla aklıma ilk gelen keywordleri yazdım. Senin gibi 7 dakika beklemedim yani, o kadar vaktim yoktu. Kaldı ki iş kim daha güzel bir arama yapacak gibi bir mesele değil, keywordun içinde argo kelime kullanıp kullanmadığımdı ve kullanmadığımı sana ispat ettim, çok güzel kapak oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Saçmalık. Tamam keşke insanlar bu kadar rahat olabilse evet ama her şeyin de bir yeri var. Okul ilim irfan yeri, ha bahsedilen yer bir dans okuluysa bu gözükenler, mantıklı bir kalıba sığdırılabilir. Ancak bu tür dansları seyretmek için striptiz kulüpleri mevcut(ülkemizde yaygın olmasa da 1-2 tane varmış sanırım). Okulda yapılmaması gereken bir şey, çünkü oraya gitmekteki amaç farklı, yoksa dinle zartla zurtla alakası yok.

Ha medeniyette başkasına karışmamak değil, bu demokrasi de değil, her yerin kendine göre kuralları var bunlara uyulmak zorundadır sınırsız özgürlük diye bir şey yok, kafamızdan terimlere yeni anlamlar uydurmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm, sanırım ben yeterince "medeni" değilim ama bu biraz fazla ileri gitmek olmuyor mu?

klasik olacak ama her şeyin yeri ve zamanı olmalıdır, eğer bu tip olay(lar) okul dışında gerçekleşse kimsenin birşey söylemeye hakkı olmaz doğal olarak, ama okul bunun yeri değil.

okulda bunun yapılmasını doğru bulmamamın ise ne yobazlıkla ne de dinle hiç bir alakası yok, bu sadece toplumsal düzenle ilgili bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Enslaver
Posted: 02/05/07 - 19:06 Reply with quote

http://www.123video.nl/123video_share.swf?mediaSrc=38393

this happened at my school a week, or so, ago and have caused a uproar in denmark. The video is banned and my school was trashed by political as well as religious groups in DK. thumbs up...

Ya iyi güzel diyosunuzda bu olayda öyle pek hoş karşılanmamış Danimarka'da. Millet izleyip bah bah biz ne kadar modeniz dememiş. İster Avrupada ol ister Amerika'da bu kadarı da biraz fazla. Yukarıdaki mesaj bizim guildden birinin yazdığı mesaj, görüldüğü üzere ufak çaplı bi çalkantı yaşanmış ecnebi ellerde.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yobaz her yerde yobaz

polonyanin yobazida mini etek dusuk belli pantolon ve makyaj yapmayi yasakaltmaya calisiyor su anda

dunyanin neresinde olursa olsun hangi dini mensup olursa olsun yobaz yobazdir ve itinayla elimine edilmeli veya dislanmalidir

eline firsati verirseniz diktaya kadar goturup ortacaga geri dondurur sizi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...