Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Yarın akşam üstü taksimde olabilirim ancak ben. O da size uymaz sanırım. Hıh. Siz bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 gelenler gelmeyenler teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Şu topicten öğrendim Türkiye'ye geldiğini oha=) kaçırık buluşmayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Ulan bakamadım topiğe 19 mayıs yoksa gelirdim.. Niye çağırmıyon pis kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 @ghost boo canımcım sana ulaşmadım ki bir türlü msn de rastlamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Tipiktir buda. Buluşma falan olur "aaa benim haberim yoktu kesin gelirdim olsaydı" der herkes =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 aa benim haberim yoktu olsaydı gelirdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 @sheref, tüh nasıl unuttuk seni çağırmayı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bi daha unutmayın çok pis yaparım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Ulan pazar günü de işim çıktı , topiğe bakmadığımdan birşey de yazamamışım... Ailecek ana baba günüydü evde, kaçamadım tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 telafi edin artıkın:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Evde ağlayarak telafi ederim :emosmiley: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 kimse sallamadıki:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 sallamasınlar emolar sallanmadıkça daha çok ağlar ve zevk alırlar TIMAM ? =/=/=/=/=/=/=/=(=(=(=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ne emo su yaf alalalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Abi kızsanız buluşalım? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 abi kızsanız buluşalım ? :P sdkjfh kızlar ben biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Kaan döverim seni (boyum yetişmez gerçi sdklfj) Edit : Lan orada koskoca MADBOY yazıyor ne kızı, gerçi bu bayağı eski nikneym , değiştirebilsem değiştiririm çok banal birşey, tee 2003'te almıştım ki o zaman da 12 yaşındaydım , evet patide bir velet var! [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 13:07 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 14 yaşındamısın şimdi :O edik : benim kalbim hala 2005 te (H) [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 13:12 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 bir dalga geçmeden dur be offf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Cumartesi de Pazar da Taksimdeydim. İki gün de ıslandım tamamiyle. Ama gel gör ki ortalıkta bir Birsen yoktu. Baktım yani etrafa ama göremedim. Sora ben de tek başıma mekdanılsa girdim. Orda 3 tane büyük boy patates ile bir adet Birsen sipariş ettim. Elimizde Birsen kalmamış dediler. Sinirlendim bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 ben pazar taksimdeydim c.teside taksimdeydim birsenle :D sen görememişin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 canım kardeşim telfonumuz var dimi:( bir arasaydın bulurduk oracıkta birbirimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Bugün buluştuk biz vilians'la.. hıh gelmeyenlerin suçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyromancer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Pyro geldi beyler buluşma nerde ben ordayım artık taksim benim mekanım oldu nerdeyse bende buluşucak adam arıyorum bu cumartesi buluşma yapalım saat 16:00'da adeks'e gitmiştik bi ara net cafede baya oturmuştuk hazır izin günüm Pazar günü olmuşken sabaha kadar sürdürürüz buluşmayı =) SPİLAS LAN SANA SESLENİYOM DANA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar