Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçma yaralanmalar

Chemical

Öne çıkan mesajlar

aa bunu anlatmamışım

bi gün annem cagırdı olum şu kavanozu acarmısın diye , bezelye kavanozu
acayip derecede sıkışmış hiçbi şekilde acılmıyor
aldım acmaya calışıyorum artık yüzüm kızarmaya başladı
normaldede güclü adamımdır buzdolabı falan taşıyabiliyorum
"ulan ben senin" diyip birden abandım 2 elimlede birden boynumdan çat diye bir ses geldi..kolların gücüne dayanamadı boyun ghost in the shell gibi kavanoz acıldı ama
2 gün agrıdı boynum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu saçma yaralanmaların bir de "Farkedilmeyen yaralanmalar" versiyonu var. Şu anda sağ ayağımın üzerine basamıyorum, dizim feci ağrıyor. 5 dakika önce böyle bir problemim yoktu, ne zaman, nereye vurdum. Ters mi bastım ne yaptım farkında bile değilim.

Ben mi çok dalgınım yoksa vücut arada böyle patlamalar yapıp sebepsiz ağrılara sızılara mı sebep oluyor acaba =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ha şu boyun olayını duyunca aklıma geldi.

Ben de lise sondayken öss ye çalışıyorum, evde tek başımayım, bi tek en arka odada köpek var. Bi yanda televizyon açık sesi geliyo bi yanda kola var oturmuş test çözüyorum saatlerdir masa başında. Ama saatlerdir pozisyon da değiştirmemişim, kamburum. Böle bişi oldu tuvalete mi gitçektim kola mı koycaktım ne, bi doğrulıyım dedim, doğrulamadım. Haydaa noluyo diye bi daha denedim, omurga kilitlenmiş kambur şeklinde ı ıh gram oynamıyo, tam böyle sırtta kamburun en uç noktasının biraz aşağısı. Anne baba doktor, evde olsalar soracam da yoklar. Böyle 1-2 denemeden sonra eeh nolcak dedim, 2 elle masadan güç alarak bir ittirdim, acaip yüksek çatırt diye bi ses geldi omurgadan (zaten normalde de kemiklerim ses yapar benim arada), ilk anda hiçbişi hissetmedim sonra bıçak gibi bi acı saplandı böyle omurgadan tüm vücuda yayıldı, arkada uyuyan köpek sesi duyup geldi hatta noluyo diye. 2-3 gün sırt ağrısından yatarak çözmüştüm test falan.
Sosyal ağlarda paylaş

hım ilk kafadaki yaralanmalardan başlıyım

şimdi orta 3 teyiz ders boş sınıf curcuna biz fener-gs-bjk seklınde karsılıklı atısıyoruz mılletle,arkadan bırı bızım grubun ustune atladı ben ucarak karsıdakı sıraya bodoslama ucu verdım
bı sızı geldı falan sag gozumu acamıyorum sol gozu bı actım mıllet bı tırmıs sekılde bakıyo bana ulan dedım kım atladı ustume derken kızlar hep bırden cıglık atmaya basladı bende o ara uyandım lan noldu dıye meger suratın sağ tarafı kan ıcınde sakır sakır kanıyor ust bas kıpkırmızı olmus ole bı telas mudurun odasına gıdıyoruz goren cıglıgı basıyor

neyse efem ordan aynen hastaneye gıdıyoruz ben gozu acamıom acaıp tırstım bı yandanda ulan sımdı sağ goz gıttıyse ben buna korsan bandı takarım karızma olurum falan dıe gelıyo aklıma (goz gıttı ulannn goz genclık ıste :D )

neyse sonucta goz cukurum sıranın kalınlıgından ufak oldugu icin sıra goze kadar gelmemiş kaşımın kosesiyle elmacık kegının ust tarafı yarılmıs o korkuyla dıkıste attırmadım hala kasımın kosesinde izi durur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...