Berk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 *! Borazanlar * Evettttttt, uzun uğraşlar sonucu kapanan Pepelek FM artık Paticik Radyo olarak tekrar aramızda... Teşekkür Kısmı :: Sponsor olarak Profocio yani Eno ya, Yaptıkları ve yapmadıklarından dolayı Karakedi ye Manevi desteklerinden dolayı Volfied ve Doggy e Bütün olayın çözümünde bana en çok yardım eden Wasti rulz a sonsuz teşekkür, Umarım ki hiç kapanmamak üzere, hep dolu olmak üzere Karşınızda; Paticik Radyo *! 31 pare top atışı yapılır *[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio
riglous Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Gidişimiz suskun olmuştu ama dönüşümüz muhteşem olacak (oldu işalla)... Hadi hayırlısı!!!
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Ben olmasam acilmicakti, berk i gaza getirdim falan manevi destek demis ben gaz tercih ediyom :P hayirlisi olsun, Paticik Radyo ile PaticikFM imi karistiranlar Wrath of Volf a magruz kalacaklardir :P Been down so long...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 cingillarimla cosacaz di mi Volfi? :P
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 razzle dazzle call it what you want to me it doesnt matter its where I belong! hobaaaa[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 hayırlı olsun tebrik ederim[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Hobaaaaaaa... :tebrikz: Helal emeği geçen herkese.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 hobareeey!!! özlemişim be şu 24 kbps ses kalitesiyle coşmayı![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 cok zorlaniyo sikayeti olanlar eno ya dirdir etsinler :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Volfied tarafından 26 September 2003 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Berk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 ben açar dırdır ederim birazdan =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio [Bu mesaj Berk tarafından 26 September 2003 21:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 yok yok güzel :) hadi hayırlısı. düzgün wj ler, kaliteli yayınlar olması dileğiyle..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 26 September 2003 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 berk sen dayağı hakettin :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 beyler laptoptan bagliyim ben o nedenle overvoice olmuyo zaten dun paint ball yuzunden olu durumdayim, kusra bakmayin, birazdna duzelirim[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Eno Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Merhaba arkadaşlar.. :) Zaman zaman duraklamalar yaşayabilirsiniz. Bunun sebebi de Profocio sunucularının Amerika'da bulunmasıdır. Yapacak hiçbir şey yok. :) Ha tabi şöyle birşey olur. Profocio ya rağbet artar. Üç kuruş para kazanırız. O zaman Türkiye'de bir sunucu kiralar, paticik radyoyu Türkiye'ye taşırız... :) Siz mutlu, ben mutlu... Güle güle dinleyin dostlar... Elimizden geldiğince desteğimizi sürdürecez Absolut ile birlikte.[hline]Profocio Hosting
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Her kıl tüye buffering diyo bu ba :)[hline]ymumcuoglu [a.k.a. Saeros Lúinwë] Even the smallest person can change the course of the future...
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Ben de bir zamanlar wj lik yapmış olarak arkasındayım bu olayın :p her ne kadar ben dinleyemicek olsam da.. :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 hayırlı olsun[hline]tık! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 konusmicam kardesim cikardim mikrofonu unutuyom deistirmeyi zatne uyuyacam burda ayakta :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Aah ah.. biran önce yayına başlayalım. Eglencenin doruklarına[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 ehue,reklam süper ya[hline]tık! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Berk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 ravenmış karga kargaaaaaaaaaaaaa![hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 server amerikadaysa iyi bari ben daha iyi dinlerim hoho ne zmn acilcak bisi yok calmiyo[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!!
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 lol [Bu mesaj green_martian tarafından 26 September 2003 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar