Berk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 *! Borazanlar * Evettttttt, uzun uğraşlar sonucu kapanan Pepelek FM artık Paticik Radyo olarak tekrar aramızda... Teşekkür Kısmı :: Sponsor olarak Profocio yani Eno ya, Yaptıkları ve yapmadıklarından dolayı Karakedi ye Manevi desteklerinden dolayı Volfied ve Doggy e Bütün olayın çözümünde bana en çok yardım eden Wasti rulz a sonsuz teşekkür, Umarım ki hiç kapanmamak üzere, hep dolu olmak üzere Karşınızda; Paticik Radyo *! 31 pare top atışı yapılır *[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Gidişimiz suskun olmuştu ama dönüşümüz muhteşem olacak (oldu işalla)... Hadi hayırlısı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 There and back again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Ben olmasam acilmicakti, berk i gaza getirdim falan manevi destek demis ben gaz tercih ediyom :P hayirlisi olsun, Paticik Radyo ile PaticikFM imi karistiranlar Wrath of Volf a magruz kalacaklardir :P Been down so long...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 cingillarimla cosacaz di mi Volfi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 razzle dazzle call it what you want to me it doesnt matter its where I belong! hobaaaa[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 hayırlı olsun tebrik ederim[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Hobaaaaaaa... :tebrikz: Helal emeği geçen herkese.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 hobareeey!!! özlemişim be şu 24 kbps ses kalitesiyle coşmayı![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 cok zorlaniyo sikayeti olanlar eno ya dirdir etsinler :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Volfied tarafından 26 September 2003 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 ben açar dırdır ederim birazdan =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio [Bu mesaj Berk tarafından 26 September 2003 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 yok yok güzel :) hadi hayırlısı. düzgün wj ler, kaliteli yayınlar olması dileğiyle..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 26 September 2003 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 berk sen dayağı hakettin :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 hayırlı ola[hline]Endoskopi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 beyler laptoptan bagliyim ben o nedenle overvoice olmuyo zaten dun paint ball yuzunden olu durumdayim, kusra bakmayin, birazdna duzelirim[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Merhaba arkadaşlar.. :) Zaman zaman duraklamalar yaşayabilirsiniz. Bunun sebebi de Profocio sunucularının Amerika'da bulunmasıdır. Yapacak hiçbir şey yok. :) Ha tabi şöyle birşey olur. Profocio ya rağbet artar. Üç kuruş para kazanırız. O zaman Türkiye'de bir sunucu kiralar, paticik radyoyu Türkiye'ye taşırız... :) Siz mutlu, ben mutlu... Güle güle dinleyin dostlar... Elimizden geldiğince desteğimizi sürdürecez Absolut ile birlikte.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Her kıl tüye buffering diyo bu ba :)[hline]ymumcuoglu [a.k.a. Saeros Lúinwë] Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Ben de bir zamanlar wj lik yapmış olarak arkasındayım bu olayın :p her ne kadar ben dinleyemicek olsam da.. :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 hayırlı olsun[hline]tık! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 konusmicam kardesim cikardim mikrofonu unutuyom deistirmeyi zatne uyuyacam burda ayakta :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Aah ah.. biran önce yayına başlayalım. Eglencenin doruklarına[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 ehue,reklam süper ya[hline]tık! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 ravenmış karga kargaaaaaaaaaaaaa![hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 server amerikadaysa iyi bari ben daha iyi dinlerim hoho ne zmn acilcak bisi yok calmiyo[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 lol [Bu mesaj green_martian tarafından 26 September 2003 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar