bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 antu.com dan fistan a katıldığı için teşekkürler sırada forzabesiktas forumlardan recai ile ultraaslan forumlarından musakka var konuşun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 canadadaki teyze oğluna, fransadaki amca kızına ve belçikada vatani görevini yapan arkadaşım hülyaya bol selam eder, sıradaki şarkıyı tüm pati ailesine armağan ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 @Fistan, hocam stadyumu ve geliri bir kenara ayırıyorum, GS'nin sadece 4 yıl üst üste şampiyonluğu geri kalanların hepsini (elbette onlar da kıstastır) 8'e katlar, 10'a böler. Stadyuma diyecek sözüm yok, ruhsatsız olması dışında. Gelir kısmı da verimlilik üzerinden tartışılmalı, para gelir de nereye gider, takıma ne kadar faydalı olur? Kayseri Erciyesspor Fener'in 20'de biri bütçesiyle kupada final oynarken, Fener o kadar para harcamasına rağmen toplanacak 93 puandan 30'unu (3'te 1'ini) kaybetmişse bu haftaya kadar, ben Fener taraftarı olsam, Fener'e para veriyor olsam hesabını sorardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 real madrid her sene avrupada final mi oynuyor? yoo. her sene ispanyada şampiyon mu oluyor? yoo. her sene kral kupasını alıyor mu? yoo. real madrid büyük takım mı? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 İspanya'nın tek büyük takımı mı? Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 2 büyük takımdan birisi. diğeride barcelona. türkiyeye gelelim. BJK ya da GS yi FB nin yanına koyup 2 büyük takım diyebiliyor muyuz ? hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Evet 2 büyük takım demiyoruz, 3 büyük takım diyoruz. Ayrıca İspanya örneği de pek olmamış, oralarda bizdeki gibi her sene aynı takımlar şampiyon olmuyor. Biz özeliz, biz farklıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 eee böle böle diyince öle öle olmuyuor diyosunuz, e böle böle diyince de o ona uymadı böle böle diyosunuz ne desek bişiler diyosunuz ama bi gerçek var kabullenemiyosunuz hiç bi zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Hala şu sloganı gerçek zannediyorsunuz ya ona yanıyorum. Hani Fener futbolda kasırga gibi esmiş olsa, basketbolda şampiyon olsa, o amatör branşlardan olimpiyat şampiyonları çıkarsa gam yemeyeceğim, bir sloganın, bir ilüzyonun peşinden koşuyorsunuz ya ona yanıyorum. Galatasaray 4 yıl üstüste şampiyon olurken bile "tek büyüğüz" demedi, Aziz Bey'in bir sloganıyla Fener tek büyük olamıyor işte, lafla peynir gemisi yürümüyor işte, siz bunu görmüyorsunuz ya ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 aziz yıldırım demiyor onu milyonlarca insan diyor ve biliyor.siz aziz yıldırım diyorsunuz ya da inanmak istemiyorsunuz haliyle.bende buna yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Hocam, hala klasik yorumlar, yok "milyonlarca insan diyormuş" vs vs. Milyonlarca insan dünyanın düz olduğuna inanıyordu, anlayın artık, fener düz değil, yuvarlak (yav benzetme yaptım, alınmayın hemen). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 neden tek büyük değil fenerbahçe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ahanda başa döndük: Hocam büyüklük başarıyla olur, zenginlikle değil. (Zenginlik sayesinde başarı kazananlar da vardır, en yakın iki örnek CSKA Moskova ve Chelsea, ama bir de İstanbulspor vardı hatırlarsan bir zamanlar.) Büyük takım/kulüp büyük zaferler kazanır, yurtiçinde ve yurtdışında. Sadece kendi taraftarlarının değil, tüm ülkenin takdirini kazanır. Şampiyonluklar böyledir mesela. Şimdi, Fenerbahçe'nin Galatasaray'dan/Beşiktaş'tan öyle çok bi aman aman fazla başarısı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 fenerbahçe tek büyük cunhuriyet. başka bi büyüklük onların ki anlatılamaz dsfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 fb ile gs rekabeti her zaman daha üstün olduğundan beşiktaş girmezdi araya.fakat şimdi beşiktaş şampiyonluk yarışında.eğer fenerin yerinde biz olsaydık şuan bizle kapışıodunuz fakat galatasaray ın büyük bi iddiası yok şuan ligde o yuzden beşiktaş la fener kapışıo suan farkındaysanız galatasaray konusulmuo bile beşiktaş 100. yılından beri galatasrayla fenerin arksından geldigi için hep arka plandaydı.o yuzdende kendi hallerindelerdi.herşeyin sebebi bizim 3. olmamız fenerle beşiktaşın kapışıo olması seneye fenerle çekişmeye girince gene beşiktaş gene kendi halinde takılır ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ya neyi tartışıyorsunuz ne alaka bunlar. bjk+gs topla büyüklük olarak fenere ulaşamaz buna itiraz etmek abzürt. ben bunu fenerbahçe 6. olurken de söylüyordum ayrıca tuttuğun takımın büyük olmasını herkes ister de sonuçta büyüklük öyle hava atılacak birşey değil. benim çocuğum çok zeki ayayay demek gibi birşey oluyor bu sevgi meselesi, senin çocuğun yetenekli olmasa da seversin. taraftar olarak görevin desteklemek, kulübe para kazandırmak vs konuyla alakası yok tabi beşiktaş daha başarısız olsun ama böyle yönetimi olmasın. benim tercihim budur fenerliler aziz yıldırım gibi başkan olsun ama başarılı olalım diyorlarsa kendi tercihleri. ben aziz yıldırım ve yıldırım demirören gibi pis adamları görmek istemiyorum kendi takımımda da başka takımlarda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 şuanki yapılan yorumları çok okumadım ama makaleyi okudum.neyse ney canaydın-polat-demirören başlatmadı aziz yıldırım başlattı denildi ki ne alaka.onlar fb yi aşağıladı öbürüde onları yani 2 sinde de kabahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: bjk+gs topla büyüklük olarak fenere ulaşamaz buna itiraz etmek abzürt. Nasıl ölçüyorsunuz şunları bir anlatsanız da biz de ölçüm yapsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 adamlar bi transfer yaptı mı bjknin gsnin 10 katı forma satılıor mı satıolar? bjk ve gsnin küme düştüğü branşlarda şampiyonluğa oynuyorlar mı oynuyorlar? fenerbahçe istediği anda bu ülkede gündem değişir mi? değişir bu benim yorumum bir beşiktaşlı olarak beşiktaş fenerbahçeden daha büyük bir camia dersem bana komik gelir. galatasaray da fenerbahçeden büyük dendiğinde bana çok komik geliyor ha diğer mesajlarımdan bilen bilir fenerbahçeyi son yıllardaki tutumu nedeniyle hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum diyebilirim. ama bu sezarın hakkını sezara vermeye engel olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ya arkadaş büyüklük uefa alıp bi zamanlar dünya 1. si olmak değil tamamı.fistanın dediği gibi en çok tutulan takım.en iyi stadyum.en iyi gelir.falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 iyi stad la güzel gelirle yıldız transferle kalıcı olunmuyor.başarı gerek .bunların bi amacı yokmu.herşey amaçsızmı.yani yıldız futbolcu alalım.stadımız güzel olsun yeter başkanınız bunları keyfi için mi yapıyor?yada yöneticiler.o yıldız futbolcular göze hitap etsin diye mi alınıyor? şampiyon yapsın takımı.kupalar alalım.avrupada başarılı olalım diye yapılıyor hepsi. benim stadıma dünyanın en iyi takımları gelmicekse.napiyim güzel stadı.benim takımımın futbolcusu şamp liginde oynamicaksa napiyim yıldız futbolcuyu büyüklüğü neye göre ölçüosunuz anlamıyorum.fenerbahçe taraftarında bi artış oldugunu inkar etmem.ama 30-40 milyon degildir ona eminm :) sonuçta 3 klubunde milyonlarca taraftarı var.3 fazla 5 eksik bunu konuşmak saçma ama bjk+gs fenerbahçe etmez lafı kabul edilemez.kim büyük kim küçüklük parayla stadla kupayla bi yere kadar kıyaslanır.büyüklük bence taraftarın sevgisidir.biz galatasaraya gönül verdik.siz beşiktaşa fenere.herkesin büyüğü kendi içinde kalsın.sen stadım var dersin ben kupalarım var derim.sen yıldızlarım var dersin ben şanlı tarihim var derim [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 21:25 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 herkes buyukluk ıcın farklı yorum getırebılır.Onun ıcın bos konusmus olursunuz kımse kabul etmez diğerinin savlarını. Ha benım sahsı fıkrım spor kulubuysen o acıdan en buyuk olmak anlamlıdır. Bu beşiktaşlılık olayı hakkında bir şeyler soyleyım. Eskiden çirkin ilişkilerle işimiz yoktu süleyman seba o kadar saygın bir insandıki ali şen onun yanında izin alarak konuşurdu.Bunu kendisi söylemişti.Sonra serdar bılgılı donemı buyuk ılerlemeler kazanılmıştı ekonomık acıdan ve spor acısından fark atılıyordu rakıplerıne.Ama y.demıroren Beşiktaşı batırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ya diablo yetti şu başarı merakın ama.uefa alıp şuanda sürünüyosan afedersin millet götüyle gülüyosa cimboma başarısız bile o durumdan iyidir.fener böyle işte'başarısız ama daha kral'.bjk ye hiç lafım yok aslında cimbomdan iyi bir takım ama tanınmışlık filan açısından değil oda uefa sayesinde gari.bjk + gs etmez fener sen tut tanınmışlığından filan oynadığı futbola kadar.cimbom maçlarını utancından izleyemiyosun heralde güle oynaya yeniyo fener.cimbom takım değil fenere karşı oynadığı futbol açısından.belki bjk ile birlikte toparlarki oda yetmez.bu açıdan bjk+gs fb etmez.he bitek oynanan futbola göremi.yoo her türlü bence.sizin sabriniz isabetli pas atmaya,orta açmaya uğraşsın.biz 36 yı geç top kaybetmeden 50 pas bile yaparız.gol olmasa daha yapardık zaten =P [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 23:29 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 o kadar bos post kı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bi seninki dolu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar