nocom Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ulusoy size naptı ya offf allahım ya. iyiki bi laf öğrenmişsiniz. ulusoy istifa diye. ntv de izlemiştim, fenerli bir yazar demişti ; fener yönetimi başarıslıkta adres değiştirmeyi çok iyi biliyor. gerçekten doğru söylüyor. ulusoyun ne yapmasını istiyorsunuz ? yanlışı ne onu söyleyin yok ulusoy istifa illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ben Aziz Yıldırımın gitmesini istemiyorum. Evet bazı konularda haklı olabilirsiniz ama Fenerbahçede reform yaptı. Sizden ricam konu tamemen Aziz Yıldırıma dönmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bende anlamadım ulusoy ne yaptı neden sevmiyorsunuz? soleyinde bileyim bari yaw bjk li arkadaş güzel yazmış harbiden burdan eline sağlık diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Nocom sakin. Aynı mantıkla Aziz Yıldırım size ne yaptı? Top gol oluyordu da Aziz Yıldırım mı çıkardı? [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 15:00 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Neymiş bu reform, benim bildiğim bi tek stad yaptı bu adam, onun da ruhsatı yok, ama Başbakan FB'li diye mi, Aziz mafya diye mi, yoksa taraftar korkusundan mı bilmem kimsenin sormaya ..tü yemiyor. [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 15:00 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ben sakinimde bana kalkıp 3-4 tane somut örnek gösterin ulusoy ile ilgili . rica ediyorum. diyin şunları şunları yaptı fener aleyhine bende sizinle tartışıyım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konu Ulusoy olsaydı çok şey gösterirdim. Gel antu.com a gösterelim orda istersen? edit: mesaj ayar gibi görünmüş şimdi baktım. ciddi olarak söylüyorum başka takım taraftarları da var antu.com a üye. Gelin foruma bekleriz provokatörlük yapmadıkça. orda somut örnekler görebilirsiniz [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 15:03 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 kaynagı antu olan yerden ne gosterebilirsin ki? ben de sana tuncayın travesti oldugunu gostereyim o zaman gel ultraslan a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 antu.com mu ? sivas-beşiktaş maçında 4 metrelik ofsayttan atılan gole sivasın açık bir golü ofsayt diye iptal edildi gibi saçma sapan yazan şen ailesi sitesimi . yapma allahını seversen. kartalhaber bile ondan daha etik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 kıskananlar bi gün çatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 oda ilginç ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 şimdi çıkıyorum evden. Dersaneye. umarım akşam eve geldiğimde konu Ulusoy ve Yıldırım olmamış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ahanda, Fistan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 dur çıkma antudan konuşcaz daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 beşiktaşın tutulcak bi tarafı olmadıgı için günlük geçiniyolar işte, fenere sataşıyolar falan. gidip gidip yeniyoruz inönüde hala bıdı bıdı. e haklılar yani, tutuncak dalları yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Yav hocam, bu yorumlara karnımız tok. Ciddi tartışalım biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 neyini ciddi tartışıcaz abi. bi büyük fb var bide 2 az büyük var bide diğerleri yani.bunu herkes biliyor. fenerbahçenin antipatik olmasının nedenide Türk halkının Türk filmi sendromundan kaynaklanıyor. zengin adam hep kötü roldedir sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Evet bir başlık daha rezil hale gelmiş saçma yorumlarla...Burda hala birileri haluk ulusoy Fenerbahçe'ye ne yapmış diye soruyorsa tartışmaya değmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Yoo adam gayet ciddi.. Nasıl Ermenistan, halkını bize olan nefretle birlikte tutarak, insanların kendi ülkelerinin nasıl sefil bir halde olduğunu görmesini istemiyorsa, bjk'de aynı şeyi yapıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ne yaptığını söyle ben laflarımı geri alacam. dur söliyim ikimizin yerine ; ulusoy istifa istifa demi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ! herkesler burdan sevdiceğine bir iki kelam etsin hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: Nasıl Ermenistan, halkını bize olan nefretle birlikte tutarak, insanların kendi ülkelerinin nasıl sefil bir halde olduğunu görmesini istemiyorsa, bjk'de aynı şeyi yapıyor :) çüşşşşünüz efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 @Fistan, hah işte şu bi büyük FB kısmını tartışalım. Kim karar veriyor buna, yani tek büyük, bi büyük felan? Bu zamanında Aziz Yıldırım tarafından ortaya atılmış bir slogandır. Fenerbahçe'nin GS karşısında ezildiği dönemde GS tökezleyip fener Aziz Baba parasıyla bir iki atılım yapınca ortaya çıkarılmış bi laftır. Görüyorum ki bu sloganı gerçek sanıp peşinden gidiyorsunuz, üzüntü verici tabi. Böyle birşeyin gerçek olabilmesi için Fener ne yapmıştır? Koskocaman bir hiç. Avrupa'da başarı yok, şampiyonluk sayıları GS ile eşit (hadi bu sene +1 oldunuz), Türkiye Kupası çeyrek asırdan fazladır yok. Basketbolda eh işte, yüzmede getir Ukraynalıları yarıştır şampiyon ol. Eee? Nerde Fener'in tek büyüklüğü? [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 15:22 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 lan fener yüzmede beni klube almamıştı çok gücüme gitmişti.Ben gene bakırköyspor klubunün pis havuzlarında yüzmeye devam etmiştim. şimdi hatırladım :( Aziz Yıldırım çekemedi beni işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 en cok geliri olan kulüp en cok taraftarı olan kulüp en fazla store magazalarından ürün satan kulup en iyi stadyumu olan kulup amatör branslarda en fazla sporcusu olan kulup amator branslarda en fazla takımı olan kulup amator branslarda en fazla sampiyonlugu olan kulup(arastırması bedava) en fazla haberi çıkan kulup en fazla tartısılan kulup büyüklük acısından her biri bi kıstastır heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar