Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trompet


ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Satılık Trompet arıyorum. Fakat ucuz bir şeyler arıyorum. Nereye sorsam inanılmaz büyük fiyatlar veriyorlar. Fakat internetten çin malı bir çok trompet gördüm hem de gayet ucuza. Fakat satışları olmadığı için isteyemiyorum. Ebay' da bile 50 doların biraz üstüne kullanılmamış dünya kadar trompet satılıyor. Fakat Ebay sistemini çok bilmediğim için pek güvenemiyorum.

Yok mu Türkiye' de şöyle ucuza trompet satan bir yerler?

Zaten o kadar süper bir şey almama gerek de yok. Düzgün bir ağızlığı olsun ve çalışsın yeter. Sonuçta tekrar çalabileceğimden bile şüpheliyim. 1989 dan önce çalardım ve o tarihten beri elime almadım. ekrar alışabilirsem belki iyi bir şeyler alırım ama şu an ucuz bir şeyler yeterli.

Bu konuda bilgisi olan birileri varsa ya da yakınlarında bu tarz yerler bulunanlar varsa haber verirse sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Var.Taksim de bulabilirsin , muzik dukkanlarinin oldugu yerde.Yokustan asagi dogru inerken biraz ilerde saginda (dukkanin adini unuttum) vitrininde bir suru klavye olan bir dukkan var.Orda nefesli calgilari bulman mumkun.Girip sordugunda adam sana ilk once buyuk olasIlIkla selmer marka bi trompet cikartir ve 1600$ der. :) Sen konusarak kesene uygun birseyler bulabilirsin dukkanda.Eger orda yokhsa , o yokustaki dukkanlardan birinde mutlaka 1.- 2. el birseyler bulursun.Ama sanmiyorum turkiyede 50$ `a birseyler bulabilecegini.Bi 150-200$ isterler en az![hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...