Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 The Hitchhiker's Guide to the Galaxy'in yakın zaman içinde bir filmi çıkmıştı. Ama eski TV dizisi ve radyo programı varmış. Bir de Cthulhu hakkında çevrilmiş filmler olduğunu duyunca şaşırdım. 2005 yapımı The Call of Cthulhu, 2000 yapımı Cthulhu, 2007 yapımı Cthulhu, 2001 yapımı Dagon, 2003 yapımı An Imperfect Solution: A Tale of the Re-Animator varmış. Elinde bunlara sahip olan varsa (htp/ftp linkleri de olabilir gerçi) bana söylerse sevinirim. Çok merak ediyorum, izlemek istiyorum. Bir de iki soru sormuş olayım. http://www.youtube.com/watch?v=Y1NDZz_Vd4Y 1- Bu videodaki ses kaydı tv dizisinden mi yoksa radyo yayınından mı alınmış? 2- Videoda 2.20'den sonra giren kadının sesini Oblivion'da Imperial female'leri seslendiren kadına benzettim. Acaba kim bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 acıkcası ne filimleri ne diziler ne radyo şovları 5 para etmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 kitabı güzel ama. film de fena değil şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 The Hitchhiker's Guide to the Galaxy in son filmi efektler mefektler belki bi derece. ama ben kitablarını okuduktan sonra ne cthullu nede The Hitchhiker's Guide to the Galaxy in tadını alamadım onlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 The Hitchhiker's Guide to the Galaxy'nin filmi, kitabının binde biri değildi. Güzelim kitapları kese kese kuşa çevirmişlerdi. En azından bir Trilogy'yi hakederdi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar