Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 blackened solosunu en iyi 10 a sokuyorum ders calisiyodum, soru cozmeyi biraktim yeter artik dedim o ne harmonidir heey hey[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Lynrd Skynrd - Freebird Bu cok iyi zamanina gore yani, cogu kisi bilmez bu sarkiyi. Pink Floyd - Confortably Numb Harika melodileri olan mukemmel bir yapit gilmour abimizden. Guns'n'Roses - Sweet Child o' Mine Solenicek birsey yok, herkes biliyordur, super sololar izzy ve slashden. Metallica - One Bunada solenicek birsey yok. Joe Satriani - Satch Boogie Buda bek bilinmez, ama insanin yuzunde patlar. Jimi Hendrix - All Along the Watchtower Yorum gerekmez, Jimi!!![hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Master of Puppets ın ortasındaki soloyu çok severim ben[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Wishmaster daki güzel[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 tek kelıme ıle Metallica - One[hline]]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 iron maiden - afraid to shoot strangers :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 sanitarium&fade to black giriş soloları...[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 dream theater - take the time klavye solosunun hastasıyım. albümdeki versiyonda 5:15 - 5:52 arasında. oy oy dinliim bari.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-know-karate Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Yavuz Çetin-Dünya[hline]SAKATLA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 fear of the dark bide anathema-transacoustic hatta anathema-judgement albümünde bulunan tüm sololar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Inflames - Zombie inc. Metallica - One Dark Tranquilty - Hedon[hline]Follower of the Draven :D O eşsiz Şarkıalr için burdayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Megadeth - Holy Wars[hline]Fuck it all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't belong! Don't exist! Don't give a shit! Don't ever judge me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Blind Guardian-Theater of pain'in giriş solosu.[hline][b] Saçlarım Saçlarım Saçlarım AHHHHHGGG SAÇLARIM bööögggühüühü :( [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Pink Floyd-Marooned-Shine on You Crazy Diamond Deep Purple Sometimes I feel like Screaming efsane soloları yazıyoz di mi en süper sololar diil. ayrıca comfortably numb da +1 ayrıca süperdirler de tabi.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 efsane mi orasını bilmem de the drapery falls ın solosu beni alıp götürüo :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Joe Satriani - What Breaks a heart Death - Voice Of The soul Yngwie Malmsteen - Evil eye Liquid tension experiment - Acid rain Dream Theater - The Glass Prison Gerci cok daha iyi sololar olabilir ama bunlar benim icin yeri ayri olan parcalar. Aslinda opeth de yazcaktimda gerek yok diye yazmiyorum. Hepsi ayri birer saheser zaten...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 dream theater - fatal tragedy (süper bi solodur kendileri ayrıca ben çalabiliom o yüzden dahada süper :p) metallica - one (e yani süper ötesi solo tanımı) malmsteen - black star (bütün şarkı solo aslında ama güzel şarkı güzel solo :p) gary moore - still got the blues (güzeeeel)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 malmsteen - valley of kings parçanın tamamı solo children of bodom - everytime i die damardan giriyor children of bodom - northern comfort gaz süper! kreator - when the sun burns red bu da damar adına rağmen tamamen geyik bi şarkıdır tankard - need money for beer geyik diyince unutmamak lazım bunu da[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swiftbew Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bence ilk sırada pink floyd-money sonra gene pink floyd dan shine on you crazy diamond I ve II sonra gene pink floyd dan time gelio[hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 dire straits-brother in arms[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scheize Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: horacegoesskiing, 16 September 2003 17:34 tarihinde demiş ki: Pink Floyd-Marooned-Shine on You Crazy Diamond Deep Purple Sometimes I feel like Screaming efsane soloları yazıyoz di mi en süper sololar diil. ayrıca comfortably numb da +1 ayrıca süperdirler de tabi.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... harika zevkin var, tebrik ederim[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Malmsteen - Anguish and Fear Metallica - Master of Puppets metallica - one metallica - disposable heroes Malmsteen - Disciples of Hell Satriani - Home Satriani - Tears in the rain ACDC - Back in Black Iron Maiden - Wasted Years Megadeth - Youthanasia Dream Theater - Home Dream Theater - Beyond this life[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Iron Maiden - Como Estais Amigos atlanmis gibi geldi bana..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 GnR-November Rain yazılmış mıydı?[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 efsane olayını bilmem öle aşnış bi müzik bilgim yok ama mesela onedaki solo en yerinde solodur yane şakrı bi duygu werio tarif edemicem ve artık o duygu doruga ulasıo böle sabırlızlanıosun ama son rif bi daa dönüo artık kirk bile yerinde duramıo ve solo girio dann birden rahatlıosun...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar