Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 blackened solosunu en iyi 10 a sokuyorum ders calisiyodum, soru cozmeyi biraktim yeter artik dedim o ne harmonidir heey hey[hline]
Draven Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Lynrd Skynrd - Freebird Bu cok iyi zamanina gore yani, cogu kisi bilmez bu sarkiyi. Pink Floyd - Confortably Numb Harika melodileri olan mukemmel bir yapit gilmour abimizden. Guns'n'Roses - Sweet Child o' Mine Solenicek birsey yok, herkes biliyordur, super sololar izzy ve slashden. Metallica - One Bunada solenicek birsey yok. Joe Satriani - Satch Boogie Buda bek bilinmez, ama insanin yuzunde patlar. Jimi Hendrix - All Along the Watchtower Yorum gerekmez, Jimi!!![hline]If we die, we all die together.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Master of Puppets ın ortasındaki soloyu çok severim ben[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Fiercewind Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Wishmaster daki güzel[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me?
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 tek kelıme ıle Metallica - One[hline]]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw |
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 iron maiden - afraid to shoot strangers :)
Fragrant Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 sanitarium&fade to black giriş soloları...[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!!
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 dream theater - take the time klavye solosunun hastasıyım. albümdeki versiyonda 5:15 - 5:52 arasında. oy oy dinliim bari.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
i-know-karate Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Yavuz Çetin-Dünya[hline]SAKATLA!
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 fear of the dark bide anathema-transacoustic hatta anathema-judgement albümünde bulunan tüm sololar :P
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Inflames - Zombie inc. Metallica - One Dark Tranquilty - Hedon[hline]Follower of the Draven :D O eşsiz Şarkıalr için burdayım...
Satyr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Megadeth - Holy Wars[hline]Fuck it all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't belong! Don't exist! Don't give a shit! Don't ever judge me!
Natural Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Blind Guardian-Theater of pain'in giriş solosu.[hline][b] Saçlarım Saçlarım Saçlarım AHHHHHGGG SAÇLARIM bööögggühüühü :( [b]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Pink Floyd-Marooned-Shine on You Crazy Diamond Deep Purple Sometimes I feel like Screaming efsane soloları yazıyoz di mi en süper sololar diil. ayrıca comfortably numb da +1 ayrıca süperdirler de tabi.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 efsane mi orasını bilmem de the drapery falls ın solosu beni alıp götürüo :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Joe Satriani - What Breaks a heart Death - Voice Of The soul Yngwie Malmsteen - Evil eye Liquid tension experiment - Acid rain Dream Theater - The Glass Prison Gerci cok daha iyi sololar olabilir ama bunlar benim icin yeri ayri olan parcalar. Aslinda opeth de yazcaktimda gerek yok diye yazmiyorum. Hepsi ayri birer saheser zaten...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
metboy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 dream theater - fatal tragedy (süper bi solodur kendileri ayrıca ben çalabiliom o yüzden dahada süper :p) metallica - one (e yani süper ötesi solo tanımı) malmsteen - black star (bütün şarkı solo aslında ama güzel şarkı güzel solo :p) gary moore - still got the blues (güzeeeel)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
Jester Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 malmsteen - valley of kings parçanın tamamı solo children of bodom - everytime i die damardan giriyor children of bodom - northern comfort gaz süper! kreator - when the sun burns red bu da damar adına rağmen tamamen geyik bi şarkıdır tankard - need money for beer geyik diyince unutmamak lazım bunu da[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden
swiftbew Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bence ilk sırada pink floyd-money sonra gene pink floyd dan shine on you crazy diamond I ve II sonra gene pink floyd dan time gelio[hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 dire straits-brother in arms[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
scheize Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: horacegoesskiing, 16 September 2003 17:34 tarihinde demiş ki: Pink Floyd-Marooned-Shine on You Crazy Diamond Deep Purple Sometimes I feel like Screaming efsane soloları yazıyoz di mi en süper sololar diil. ayrıca comfortably numb da +1 ayrıca süperdirler de tabi.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... harika zevkin var, tebrik ederim[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Malmsteen - Anguish and Fear Metallica - Master of Puppets metallica - one metallica - disposable heroes Malmsteen - Disciples of Hell Satriani - Home Satriani - Tears in the rain ACDC - Back in Black Iron Maiden - Wasted Years Megadeth - Youthanasia Dream Theater - Home Dream Theater - Beyond this life[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true
can Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Iron Maiden - Como Estais Amigos atlanmis gibi geldi bana..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 GnR-November Rain yazılmış mıydı?[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 efsane olayını bilmem öle aşnış bi müzik bilgim yok ama mesela onedaki solo en yerinde solodur yane şakrı bi duygu werio tarif edemicem ve artık o duygu doruga ulasıo böle sabırlızlanıosun ama son rif bi daa dönüo artık kirk bile yerinde duramıo ve solo girio dann birden rahatlıosun...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Öne çıkan mesajlar