Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizi download

Ragnar

Öne çıkan mesajlar

ya bir türlü çekemiyorum deli olacağım.

Lost 1. sezon bölümlerini indireyim dedim normalde parça parça 300-400 mblik şeyleri çok indirmiştim ama buradan çektilerimin hepsinde belirli bir süre sonra yükleme bitti diyor ama bozuk dosya çıkıyor.Tek tek çekeyim dedim yine aynı sorunu çıkardı,en son dayanamadım yazdım.

Bende mi bir sorun var anlamadım nedir çünkü bu down bittiği zaman verilen bu adrese de giremiyorum,sanırım host gidip geliyor.

Bir tek bende mi var nedir ya 2 bölüm zor indirdim bi 22 bölüm daha dayanamam buna...
Sosyal ağlarda paylaş

valla ardaşlar kusura bakmayın 3 günde server üstünde 730 Gb upload olunca datacenter ciddi corladı ve kapatmak zorunda kaldık kısa bir süre sonra başka bir yere taşıyacağım ozaman konuyu uplarım.

[ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 09:34 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Günde yaklaşık 250 gb eder ki herkesin 1 mbit bağlantısı olsa o da yaklaşık 30 kişi eder.

Herkesin 1 mbit bağlantısı olmadığına göre bu sayı rahatça 50-100 arasında değişir.

Linklerin çok fazla dağıtıldığını düşünüyorum. Haddime düşen birşey değil ama gelip burada veriliyorsa bu link öncelikle buranın kullanıcıları sömürmeli, başkaları yüzünden de bu tip bir sorun olmamalı diye düşünmeden edemiyorum.

Bir de sadece ihtiyaç olanı değil de herşeyi indirmek gibi bir hastalık var tabi bizim millette.

Bu arada "birşey çekemedinde mi zırlıyorsun" diye düşünenleri yazıp sorma derdinden kurtarayım;

Çekememek bir yana hiç bir şey çekmemiştim ilk andaki yükün çok fazla olacağını düşünerek.

Neyse modem resetlemeye devam edersiniz bundan sonra rapid'den çekmek için cebelleşirken...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...