Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazar Bonecrusher

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Buraya uzun zaman önce yazdığım bir hikayeyi koymak istiyorum. Bakalım beğencek misiniz?

Mezarlık boyunca boğucu sis yolu görmeni engelliyor, ilerlemekte zorlanıyorsun. Ağaçların köklerine takıla takıla yola devam ediyorsun. Yol kenarlarındaki ağaçlar, mezarlardaki cesetler gibi çürümüş. Dalları köklerine dokunmak istermiş gibi yere doğru uzanmış. Etraf çok sakin ve çok sessiz. Aniden yarasalar, gecenin bu rahatsız edici sessizliğini bozuyor. İki yarasa seni irkiterek önünden hızla geçtiler. Yarasalara doğru baktın. Sislerin içinde kayboluyorlar. Etraf gene sessizleşti. Keşke yarasalar etrafında biraz daha dolansalardı diye iç geçiriyorsun. Bu ölüm sessizliği içini ürpertiyor. Mezarlıkta çok vakit kaybettin, yoluna devam etmek zorundasın. Yoksa buluşma yerine geç kalıcaksın. Etrafa bir kere daha baktıktan sonra taşlı yolda yürümeye tekrar başladın. Her adımında taşlar toprağa doğru göçüyor. Birden arkandan bir ses geldi. Omzunun üzerinden bakıyorsun. İlk başta rüzgar sesi sandın. Toprakta bir kıpırtı farkettin. Bu bir farenin işi gibi geldi sana. Birden sinirlendin. Bu farenin hakkından gelip yoluna koyulmak istiyorsun. Bir kaç adım attın. Her adım atışında topraktaki kıpırtı arttı. Bir kaç daha, ve toprak yarıldı. Yerden bir el yükseldi. Üstünde çürümüş et olan bir iskelet kolu. Aha, bu kesin o şakacı piçlerin işidir. Bu seni iyice çılgına çevirdi. Adımlarını hızlandırdın. El kendini yukarı doğru çekti. Topraktan bir iskelet çıktı. Gözlerinin olması gereken yerde, geceyi yakıp geçen karanlık alevler olduğunu farkettin. Hayır hayır, bu gerçek değil, sen rüya görüyorsun. Evet... Yaşadığın heyecandan dolayı yere düştün, geriye doğru sürünüyorsun. İskelet yeri deşerek bir kılıç çıkarttı. Sanki çok değerli bir malıymış gibi onu okşadı. Ayağa kalkıp kaçmayı düşündün. Ağacın birinden destek alarak ayağa kalkmayı başardın. İskelet kafasını sana çevirdi. Sanki birşeyler söylüyormuş gibi ağzını oynattı. Ama sadece diş tıkırtılarının sesini duyabiliyorsun. Kılıcıyla seni işaret etti. Ve gözlerindeki alevin daha da arttığını sanıyorsun. İskelet sana doğru koşmaya başlıyor. Kemiklerinin tıkırtıları gecenin içinde yankılanıyor. İskelet senin yanına kadar geliyor, ama sen yerinden bile kıpırdamadan sadece iskeletin yüzüne bakabiliyorsun. Bir kez kendi etrafında dönerek, kılıcını bellinin hizasında sallıyor ve...[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Mesaj tarihi:
kliseeee

daha 40 firin ekmek yicen boonkıraşır hoca
(ehe saka bi yana bencede tasvirleri uzatmalisin )[hline]Black Wind always follows
Where my black horse rides.
Fire's in my soul
Steel is on my side!

Mesaj tarihi:
daha çok, frp için bi bölüm niteliğinde yazmıştım 1 sene önce..[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Mesaj tarihi:
said:
wanderer1985, 26 Şubat 2003 19:30 tarihinde demiş ki:
daha 40 firin ekmek yicen boonkıraşır hoca

yok artık abartma!
en az 240 firin ekmek yemesi lazim :PpPp
Mesaj tarihi:
dakika 1, combat 1, frag 1...[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Mart 2003 18:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 26 Şubat 2003 17:11 tarihinde demiş ki:
Buraya uzun zaman önce yazdığım bir hikayeyi koymak istiyorum. Bakalım beğencek misiniz?

said:
Bonecrusher, 27 Şubat 2003 08:52 tarihinde demiş ki:
daha çok, frp için bi bölüm niteliğinde yazmıştım 1 sene önce

Abi çok olmuş yaaa off vallaha yani daha toymuşsun o zamanlar aah eski günler di mi :P[hline]01110111 01110111 01110111 00101110 01100010 01100001 01111010 00101110 01100010 01110101 01101100 01110101 01101110 01110101 01110010 00101110 01100011 01101111 01101101 00100000 00111010 00101001
Burada ne mi yaziyor [b][i]?
Mesaj tarihi:
uzun zaman önce sonuçta....

sinirlendirme kafana senin de roket atarım...[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
  • 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
en sonunda yapmadigim seyi yapip kufur edecem kurtulcam. bi gec su salakca fi tarihinden kalma seyleri uplamayi. bone'u kizdirmaya mi calisiyorsun anlayamadim ama yaptigin tek sey nefretimizi kazanmak.

bi de diger arkadaslar 2003 de yazilmis bir seyi de nasil boyle guncel gibi elestiriyorsunuz onu da anlamadim gerci.

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 04:05 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...