nocom Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 beşiktaş ise pendikten hilmi, sarıyerden ahmet ve lüleburgazdan seçkin ile anlaşmış, hayırlı olsun. hulya paptista transferine karşılık verdik, hadi bakalım. sıra sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Hiçbirinde düzgün kadroyla oynamadılar ki adamlar. Ayrıca Manchester 3-5 adam getirip gerisini paf takımı çıkarmıştı. Newcastle zaten inanılmaz kötü oynuyordu o dönemde, sonradan toparlandı. Bir tek GS'ninki başarıydı ve o da zaten kaliteli oynuyordu o dönemde. @eternal: Abi maçları izle de konuş ya Allah aşkına FB mi kaliteli oynuyor yoksa bi West Ham falan mı? Sen objektif ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ya hala maçları izle diyosun everton geldi 5 yedi fb den maçları izlemekle olmaz kendi aralarında tabiki iyi görünüyor ligleri bu yüzden kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 westhamın 10 da 1 i olamaz fener, holigan filmini izledim oradan biliyorum ^.^ frodooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Kendi aralarında iyi görünüğyor ne demek? Manchester'a karşı takır takır oynayan takım FB'ye karşı oynayamaz mı farklı ligde diye? Kaliteli futbol her şekilde kalitelidir, rakibi değil o takımınyaptığı pasları, attıkları golleri falan inceleyeceksin kaliteyi görmek için. Ki Türkiye'deki en iyi defanstan dha iyi defanslara karşı oynuyorlar. Lugano Baki mercimek veya Emre aşık gibi kalaslara karşı oynamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 yapmayın abartmayın objektif olun fb-gs-bjk-kayseri bu durumda west hamı yener kayserinin ve fbnin sanssızlığa elendiği takım hollanda liginde son dkda şampiyonluğu kaçırdı ajaxlı psvli feyenoordlu hollanda ajaxtan daha prestijli takım real barça falandır belki avrupada belki bide manchester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konu nerden nereye geldi ama neyse yapıcak bişey yok Nile benim sana sölemek istedigim şu.. Fenerbahçeyi alıyoruz Premier Lig'in ortasına atıyoruz. Bu takım kalan diger 19 takıma ayak uyduramaz ligin dibine demir atar ertesi sene lig mi düşer.. Yoksa bir westham gibi bolton gibi newcastle gibi orta sıraları hatta uefa yımı kovalar ? kaldı ki ingilterede cok daha büyük bütçelere sahip olucak ama ben o kısımları geçtim suanki fenerbahçeden bahsediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 orada oynayan gavurun yıllık ücreti kaç milyon pound bilion mu ? en dandiği 2-3 milyon pounda oynuo. poundun türk lirasına karşılığına bak önce ^.^ sterlin sterliinnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 kendi aralarında oynadıkları futbolla karşılaştıramazsın recreativo huelva real madiridi madrid te 2-0 yendi ilk yarıda fb ye 8 mi atar demek oluyor bu ya da huelva fbden kötü dediğimizde real fbden kötü takımmı demek oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 demagoji yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ne alakası var hemen demogoji yapma diyosun fb ingiliz takımı olsaydı aynı kadroyla futbolcuları sterlin alıyo olcaktı appiah juventustan geldi kezman psv de chelsea de oynadı baptista gelcek deniyor real madrid arsenal carlos gelicek büyük ihtimalle real madrid de oynamış rüştü barcelona ya gitmiş ne kadar tutunamamış olsa da hakettiki gitti zamanında tuncayın ğeşinden kosuyor avrupa bir aurelio çok rahat oynar ingiltere de böyle bir takım için nasıl düşer diyebiliosunuz ingiltere liginden nasıl west hamdan kötü diyebiliosunuz kaldı ki ben sadece fb üzerinden de konusmuorum fb ye göre kadrosu daha yetersiz olan fb gs bile ilk 10 ilk 12 de oynar bence iddia ederim ki böyle olur [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 00:29 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 @eternal: FB şu anki futboluyla hiçbirşey yapamaz. BJK da yapamaz GS de yapamaz. Ayrıca bütçesi nasıl artacak ki? Küçük takım olur orada FB bütçesi fazla artmaz. Ben şu şunu yendi FB'yi yener demiyorum oynadıkları futbolun kalitesinden bahsediyorum. AZ'de adam yok ama çok kaliteli oynuyorlar dağıttılar hem FB'yi hem Newcastle'ı. Kendi aralarındaki maç da değil. Hadi.. Kendi aralarındaki maçlarda kalite farkı olur diye birşey diyemezsin, dersen ancak kalite düşer dersin çünkü daha güçlü rakibe karşı oynayamazlar. Mantık o olmalıdır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Ya eagle adamlar var da nooluyor? Kalitesiz futbol oynuyorsunuz. Burada illa ki kazanacaksınız ama elindeki adama rağmen orada bu futbolla babayı kazanırsınız. Ayrıca Baliç de madride gitti ama Baliç yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 az nası dağıttı fb yi ya zor kurtuldular elimizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Peki abi.. Siz kendi ülke futbolunuzun en yüksek degerlerinden biri olan Fenerbahçeyi egolarınız ugruna harcayın. 20tane ingiliz takımından birine denk kılmayın... Daha cok beklersiniz siz ön elemesiz sampiyonlar ligi ve uefayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 :D ahah adamlar iki pasta karşı karşıya kalıyorlardı yapma ya. Sizin forvetleriniz onlarda olsa ve size karşı oynadıkları gibi oynasalar tarihi fark olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 mesela baliç doğru baliç gayet iyiydi geremi gitti reale türkiye den bizim takımlarımızın türkiye de oynadığı futbulla avrupadaki oynadığı futbol 1 değil hem motivasyon meselesi hem de avrupadaki takımlar çakılı savunma oynamazlar herhalde 6 kişiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 FB Ingiltere liginde oynasa oyun stili de Ingiliz stili olur, taktigi de karsisindaki Ingiliz takiminin taktigine uygun belirler, taraftar kitlesi ne kadar olacak bilmemne belli degil, boyle tartisma mi olur ya lol, bin tane variable degisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 kesinlikle baggionun dediği doğru siz italyan gibi alman gibi oynayan ingiliz klübü gördünüz mü ya da tam tersi skor önemli olan fbnin defans zayıf diye gelmiş olabilir bikaç defa kaleye her takım gelebilir çok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 E bizim ligde ingiliz taktiği kullansa her maç 6-7 atar açık ara şampiyon olur zaten. Öyle pat diye taktik öyle olur iş biter olmuyor ki. Ve eternal FB'ye saygı duyuyorum haklısın en büyük değerlerimizden biri ama kaliteli futbol oynamıyıor. Bu bir gerçek ki Premier lig takımlarının hepsi bizimkilerden daha kaliteli. Sezon boyu ortalama performansa bakıldığında tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ya yapma bu nasıl mantık dnz adamlar haftada 2-3 maç yapıolar, kadrolarında bizim gibi 18-22 oyuncu değil 30 oyuncu bulunduruyor adamlar, haftada bir oyuncuları sakatlanıyor, kadroları geniş, deli gibi para harcıyorlar, vs vs .... adamlar profesyonel. kabul edelim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 pat diye taktik oyle olmuyor evet, pat diye de FB Ingiliz vatandasligina toplu gecis yapamiyor zaten onu diyorum. Futbol kulturu lige gore ve uzun bir surecte gelisir, "Chelsea Serie A'da oynasa nolur" diye tartismak nedir yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 kayseriye karşı sahaya çıkmakla manchestera karşı sahaya çıkmak hem motivasyon olarak ok farklı olur hemde taktik vs. olarak aynı lige koyup karşılıklı oynatmadan bu sekilde yorum yapamazsın arada sırada oynanan avrupa maçlarına baktığımız da yani fbnin avrupada oynadıklarına ingiltere liginde ilk 10 rahat diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 kesinlikle doğru chelsea italya da oynasa nolur bir halt olmaz gol falan atamaz sasar kalır çünkü sistem farklı stil farklı herşey farklı [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 00:37 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 nocom böyle olma sebepleri lig yapıları stilleri vs. fb ye gelip ingiltere de olcaksın bundan sonra deseler aynı kosulları fb de sağlar bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar