Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baptista Fenerbahçede..

Stifler

Öne çıkan mesajlar

Hiçbirinde düzgün kadroyla oynamadılar ki adamlar. Ayrıca Manchester 3-5 adam getirip gerisini paf takımı çıkarmıştı. Newcastle zaten inanılmaz kötü oynuyordu o dönemde, sonradan toparlandı. Bir tek GS'ninki başarıydı ve o da zaten kaliteli oynuyordu o dönemde.

@eternal: Abi maçları izle de konuş ya Allah aşkına FB mi kaliteli oynuyor yoksa bi West Ham falan mı? Sen objektif ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi aralarında iyi görünüğyor ne demek? Manchester'a karşı takır takır oynayan takım FB'ye karşı oynayamaz mı farklı ligde diye?

Kaliteli futbol her şekilde kalitelidir, rakibi değil o takımınyaptığı pasları, attıkları golleri falan inceleyeceksin kaliteyi görmek için. Ki Türkiye'deki en iyi defanstan dha iyi defanslara karşı oynuyorlar. Lugano Baki mercimek veya Emre aşık gibi kalaslara karşı oynamıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

yapmayın abartmayın objektif olun fb-gs-bjk-kayseri bu durumda west hamı yener

kayserinin ve fbnin sanssızlığa elendiği takım hollanda liginde son dkda şampiyonluğu kaçırdı ajaxlı psvli feyenoordlu hollanda

ajaxtan daha prestijli takım real barça falandır belki avrupada belki bide manchester
Sosyal ağlarda paylaş

Konu nerden nereye geldi ama neyse yapıcak bişey yok

Nile benim sana sölemek istedigim şu..

Fenerbahçeyi alıyoruz Premier Lig'in ortasına atıyoruz.
Bu takım kalan diger 19 takıma ayak uyduramaz ligin dibine demir atar ertesi sene lig mi düşer..
Yoksa bir westham gibi bolton gibi newcastle gibi orta sıraları hatta uefa yımı kovalar ?
kaldı ki ingilterede cok daha büyük bütçelere sahip olucak ama ben o kısımları geçtim suanki fenerbahçeden bahsediyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

ne alakası var hemen demogoji yapma diyosun fb ingiliz takımı olsaydı aynı kadroyla futbolcuları sterlin alıyo olcaktı

appiah juventustan geldi
kezman psv de chelsea de oynadı
baptista gelcek deniyor real madrid arsenal
carlos gelicek büyük ihtimalle real madrid de oynamış
rüştü barcelona ya gitmiş ne kadar tutunamamış olsa da hakettiki gitti zamanında
tuncayın ğeşinden kosuyor avrupa
bir aurelio çok rahat oynar ingiltere de

böyle bir takım için nasıl düşer diyebiliosunuz ingiltere liginden nasıl west hamdan kötü diyebiliosunuz kaldı ki ben sadece fb üzerinden de konusmuorum fb ye göre kadrosu daha yetersiz olan fb gs bile ilk 10 ilk 12 de oynar bence iddia ederim ki böyle olur

[ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 00:29 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@eternal: FB şu anki futboluyla hiçbirşey yapamaz. BJK da yapamaz GS de yapamaz. Ayrıca bütçesi nasıl artacak ki? Küçük takım olur orada FB bütçesi fazla artmaz.

Ben şu şunu yendi FB'yi yener demiyorum oynadıkları futbolun kalitesinden bahsediyorum. AZ'de adam yok ama çok kaliteli oynuyorlar dağıttılar hem FB'yi hem Newcastle'ı. Kendi aralarındaki maç da değil. Hadi..

Kendi aralarındaki maçlarda kalite farkı olur diye birşey diyemezsin, dersen ancak kalite düşer dersin çünkü daha güçlü rakibe karşı oynayamazlar. Mantık o olmalıdır yani.
Sosyal ağlarda paylaş

E bizim ligde ingiliz taktiği kullansa her maç 6-7 atar açık ara şampiyon olur zaten. Öyle pat diye taktik öyle olur iş biter olmuyor ki.

Ve eternal FB'ye saygı duyuyorum haklısın en büyük değerlerimizden biri ama kaliteli futbol oynamıyıor. Bu bir gerçek ki Premier lig takımlarının hepsi bizimkilerden daha kaliteli. Sezon boyu ortalama performansa bakıldığında tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yapma bu nasıl mantık dnz

adamlar haftada 2-3 maç yapıolar, kadrolarında bizim gibi 18-22 oyuncu değil 30 oyuncu bulunduruyor adamlar, haftada bir oyuncuları sakatlanıyor, kadroları geniş, deli gibi para harcıyorlar, vs vs ....

adamlar profesyonel. kabul edelim bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

kayseriye karşı sahaya çıkmakla manchestera karşı sahaya çıkmak hem motivasyon olarak ok farklı olur hemde taktik vs. olarak aynı lige koyup karşılıklı oynatmadan bu sekilde yorum yapamazsın arada sırada oynanan avrupa maçlarına baktığımız da yani fbnin avrupada oynadıklarına ingiltere liginde ilk 10 rahat diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...