Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik İzmir Buluşması v0.9 28 Eylül'de buluşuyoruz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Lixad, 27 September 2003 23:05 tarihinde demiş ki:
othanx kardeş kitabımı getirmeyi unutmasın benden sölemesi :).[hline]Alma?
Mater?

en sol telefonda konuştuğumuzda adam "unutmamalıyım...unutmamalıyım... falan diye terapi yapıyodu kendisine:)

[edit]güneş gözlüğü olabilir gözümde...[/edit][hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over
Her şey daha güzel forumlar için...
.:LevieMaxilackOnline:.

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 28 September 2003 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Şimdi arkadaşlar... Pek hoş olmayan bir olay oldu. Hemen anlatayım...

Pazar sabah saat 11.00 da İngiltere'den misafirim gelecekti. Onu hava alanından alıp kalacağı yere bırakacaktım ve buluşmaya rahatlıkla gelecektim. Ancak birkaç dakika önceki telefon görüşmesinin ardından uçağın saat 13.00 da burada olacağını öğrendim. Charter mıdır ne boktur o uçaklardan biriyle geliyor.

Sharky ile konuştum az evvel. Bana telefonlarını verenlerin telefonlarını ona aktardım. Buluşma anını o ayarlayacak. Ben misafirimi kalacağı yere bıraktıktan sonra size katılıcam. Yine bu amaçla sharky ile irtibat kuracam, içiniz rahat olsun.

Hatta karşılama işini başkasına atarsam daha erken yani saatinde gelirim.
Mesaj tarihi:
Buluşma olayını ben "ayarlamıyorum". Üzerime atmayınız giderayak :)

Ben sadece bana verilen 2 kişiyi arayacağım, gelecek misiniz diye confirme edeceğim o kadar :)

Gerisi benim sorumluluğumda değil. :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Mesaj tarihi:
ben geliom altımda krem erngi pant üstümde siyah tshirt lacivvert gömlek fln olcak ona göre tanıyın beni :)[hline]Feel so good, I feel so fine
Love that little lady always on my mind
She gives me loving every night and day
Never gonna leave her, never going away
Mesaj tarihi:
said:
Eno, 27 September 2003 20:22 tarihinde demiş ki:
Nefr de gelcek. 8 olduk...

Ehüm, ehm.
Nasıl desem bilmem, ben beklemediğim şekilde Izmir'deki ev boyandığı için Kuşadasına gitmek zorunda kaldım, bunuda Cumartesi sabah öğrendiğim ve net bağlantım el altında olmadığı için bir gelemiyorum mesajı atamadım, ilgili arkadaşlardan özür dilerim.

Bir dahaki sefere umarım. =[[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
  • Yeni Oluştur...