Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Süper bir buluşmaydı bence tamamen =) Gerçi her ne kadar ben geç gelsem de =) Gerçi aldığım son duyuma göre hala devam ediyorlarmış =P DotA ayrı bir olaydı zaten =P Infaz-Rush asdkshadfljksadf peqi baps. Özellikle de aremdm(sp varmıydı hatırlamıyorum) modunda =P Ardından hemen Star Wars'a geçtik =) O daha bombaydı. O kadar denememe rağmen Grip olayını sadece 5-6 kere filan yaptım =P Ama Push'larıma laf edemezsiniz =P Tekrarını istiyorum bu buluşmanın. Hemde bir kaç kez =) bu arada: [email protected] [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 01:11 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 cthulhutr@hot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 [spo][email protected][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Satış yaptığım için kafam kırılsın, ki hiç de istemeyerek oldu, uyku düzenim bozuk olduğundan dolayı zombi gibiydim uyuyarak kurtardım kendimi. '!+^'+% çocuğuyum, kabul ediyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 neyse ya salla bidahakine gelirsin=) [spo]banada söleyin bidahakini [email protected][/spo] [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 09:21 tarihinde, demorah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ben izmirdeyim dönünce ayarlarız bişiler.. infazrush zaten roflmao:D w3 cıktığında adam meme emiyodu muhtemelen ona rağmen balanarla öptü bazı şahısları=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 aaaa infazrush o arkadaki cocukmuydu yaa, utandım bak şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 o ayrı bi olaydı ya XD 7 yaşındaki çocuk ciddi ciddi yedi bitirdi bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 sabahın 5inde -aremspdmom gg.. dota güzel ama standart oynayanlarıda bekleriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 bugün pizza hutun anneler günü için verdiği tisortu bi kızda gordum:D kötü cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyromancer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Bu buluşma tekrarlansın lütfen başka konuyada yazdım gerçi ama bu cumartesi olursa güzel olur =) PAZAR GÜNÜM TATİL HOLEY ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 resim yokmu? resimsiz bulusma is te mi yo ruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 said: bugün pizza hutun anneler günü için verdiği tisortu bi kızda gordum:D kötü cidden lol en pis işlerimde giydim ben o tshirti Şu anda yer bezi (tavsiye için saol cthullu ;) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyromancer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Abime benden büyük sevineceği bir hediye aldım bugün eve gelince şok olucağına inanıyorum ahahah.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 bu pazar olsa gelen olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Zegna resim cekmiştikte cürüdü onlar cok zaman gecti yenısını yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 öyle bir buluşmama mı var gelirim d: akşama gelebilirim 1 de toplantım var herhalde 4-5 gibi çıkarım eskşymiş ama ya d: gerçi bu haftasonu zaten asterothun buluşması vardı d: [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 20:45 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 18 haziran pazartesiden sonra hergun benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar