demorah Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ..buluşmasını bu hafta sonu cumartesi yapalım diyenler el kaldırsın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 varmı belirlenmiş bir saat mekan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 herkese uygun bir vakit belirlensin diye açtım bu topiği zaten Dota akşama doğru kayar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Obarey pizza ve dota :) geliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bakın cok super olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bence pizza hut yapalım:P şöyle yaparız adexe gideriz pizza söyleriz oraya kesintisizce dota oynamıs manyamıs oluruz sabahlara dek!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ben gelirim ki nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 oh be adam gibi bir zaman sonunda..yazın kız beni listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 tamam ozaman liste=) ben Silmarwen(büyük ihtimal) Cuce Cthullu MADBOY Quel-thul Othranx [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 11:43 tarihinde, demorah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 pizza ya gelirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 O.o Dur lan. Hemen 2 dkda ayarlamış buluşma, çıkarmış liste. O da yetmemiş beni de eklemiş =P Bi bakim ben duruma da canım. Önümüzdeki hafta 2. Vizeler var çünkü benim =) Ha gerçi ayarlarım be =) Geliom geliom tamam lan =) Özlemişim zaten pizzayı. Dün gözümün önünde yediler. Ama akşam dediğiniz dota faslında fazla uzun süre kalamam bu 1. İkincisi de akşam dediğiniz bana göre akşamsa (saat 20:00-21:00 gibi) hiç kalamam bu da biline =) Evden katılırım artık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 dayanamadım. pizza hot nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 heh yanlış olmuş o=) [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:21 tarihinde, demorah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 pizza hut yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 cumartesi 16.00 dan sabaha kadar dota yapalım ya da aksama kadar , pizza yenir nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 cumartesi öğleden sonra 3 herkese uygunmu? yanlız şimdi düşündümde taksimdeki pizza hut çok kalabalık olur daha boş pizza hutlar bilen varmı=) tabi othranxın fikride güzelde alırlarmı netcafeye pizzaları liste ben Silmarwen(dotaya kalamayabilir) Cuce Cthullu MADBOY Quel-thul Othranx codename-curse(pizza hut) [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 04:51 tarihinde, demorah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ben gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 sen zaten ne zaman geliyon onu bi sölesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 olmazsa taksimdeki diğer pizza huta gideriz bu havaşların kalktığı yerdeki, o daha boş oluyo genelde ama belli olmaz tabi. istiosanız beşiktaştaki dominosta bi alana bi bedava var ama gel al servislerde, alırız yolda yiye yiye adekse gideriz=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 taksim çok uzak bana yaf gelirimde kadıköy olsa daha iyi olur (pizzaya gelip tüycem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Kadıköy bana abartı uzak kalıo =) Taksim çok ideal bence asdfasdf Taksim güzel ya işte. Ne güzel dışarı çıkıp hava almış olursun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 kaçta buluşacaz? pizzadan sonra direk adeks mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 15:00 - 16:00 olabilir mesela. Hem başımıza güneş geçmez hem de ben gelebilirim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 curse olm git caddede yada kadıköyde ye pizzanı. Ortama adam gibi takılmayacaksan işin ne taksimlerde?? Kesin zaten alışveriş yapacaktı.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 harbi nilepin mesajından sorra kendime niye dedim ve üşendim. siz gelin kadıköye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar