Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ders çalışmak istemiyorum

toggie

Öne çıkan mesajlar

yarın öğlen circuit theory 2 dersimin 2. vizesi var. ilkinden 0 aldım. buna da hiç çalışmadım şu saatlerde bakmaya gayret gösteriyorum ama hiç çalışasım gelmiyo bugunlerde bahardan mıdır nedir, allah belasını versin lan okulun. 1 sene uzadı zaten 3. sınıf bitti ben daha 2. sınıflarla ders alıyorum adamlar beni geçtiler be sürünüyorum ühühü.
kişisele ilk defa başlık açıyorum sanırsam, dellendim öyle gece gece.
Sosyal ağlarda paylaş

benim durumum biraz karısık ozel okulda okudugum için okulun uzaması bana cok koyuyo halbuki herseyim var ve pederin benden tek istediği derslerin iyi olması ama ben beceremiyorum işte allah kahretsin. hazırlık sınavından gectiğim için 1 sene oyle kurtarıyorum diyip uzadıgını soyledim ama daha yaz okulu falan var ve aşırı pahalı. yani yarınki sınav belki kötü gececek ama final haftasında 1 haftalıgına da olsa asosyal olmayı dusunuyorum. forumda cok konusursam beni uyarın "sittir git ders calıs" falan diyin.
Sosyal ağlarda paylaş

1-2 bira iç öyle dene? ben de öss döneminde çok i$e yaramı$tı ne yalan söyliyim.1-1.5 hafta bıraktıgım zamanlarda böyle böyle zorla toparlamı$tım.hatta bu sene aynısını ingilizce çalı$ırken de denedim.benim bünye böyle kaldırıyor anca, istemediğimde.
Sosyal ağlarda paylaş

valla sabah calıstım biraz en azından 0 almayacagımdan umutluydum ama herif resmen sordugu sorularla azımıza sıctı. finaller için 5 günlüğüne kampa girme kararı aldık iki arkadasım ve ben. normalde okula gitmeyecektim ama kütüphanede calısıcaz, hem hocalara falan da sorarız diye. istedigim gibi gecerse bu 1 haftalık donem toparlayacam insallah. zaten 5 dersim var kalırsam bundan kalırım digerlerinden düşük notla da olsa geçerim herelde.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Şu 4 senelik okulda 2 şey öğrendim: Kimse istediği bölümde okumuyor, okul bir kere uzadı mı bağcık gibi devamlı uzuyor. Allah belasını versin böyle sistemin!

özetlemişsin durumu, ulan nerden öğretmenliğe girdim gerçi başka seçebilcem bölüm yok :D valla toplam 26ders varsa 15inden kaldım, şimdi yaz geldi tam altakileri birer birer eritiyodum potada şimdi yine tembellik geliyo ah ah :'[ :'[ :'[
Sosyal ağlarda paylaş

ehah loser
bölümümün elektronik müh. bu arada.
finallerde toparlayacam valla okulda yatıp kalkıcam 1 hafta. sonra yaz okulunda dif i güzel bir notla verip bu sene gözetimden cıkıcam. gelecek sene de fazladan 3 ders alıp 5. senenin yükünü hafifleticem. zaten okul uzayınca ortalamam ne olursa olsun hayvan gibi kredi veriyolar artık daha fazla uzamaz herelde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...