toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 yarın öğlen circuit theory 2 dersimin 2. vizesi var. ilkinden 0 aldım. buna da hiç çalışmadım şu saatlerde bakmaya gayret gösteriyorum ama hiç çalışasım gelmiyo bugunlerde bahardan mıdır nedir, allah belasını versin lan okulun. 1 sene uzadı zaten 3. sınıf bitti ben daha 2. sınıflarla ders alıyorum adamlar beni geçtiler be sürünüyorum ühühü. kişisele ilk defa başlık açıyorum sanırsam, dellendim öyle gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 bu sabah birinden kaldim, yarin baska bi finalim var. hicbisey yapmiyorum, bu donem cok yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Bende 3 haftadır okula gitmiyorum. Baydım iyice artık. Sayısal adamın işletmede ne işi var yaaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Şu 4 senelik okulda 2 şey öğrendim: Kimse istediği bölümde okumuyor, okul bir kere uzadı mı bağcık gibi devamlı uzuyor. Allah belasını versin böyle sistemin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 benim durumum biraz karısık ozel okulda okudugum için okulun uzaması bana cok koyuyo halbuki herseyim var ve pederin benden tek istediği derslerin iyi olması ama ben beceremiyorum işte allah kahretsin. hazırlık sınavından gectiğim için 1 sene oyle kurtarıyorum diyip uzadıgını soyledim ama daha yaz okulu falan var ve aşırı pahalı. yani yarınki sınav belki kötü gececek ama final haftasında 1 haftalıgına da olsa asosyal olmayı dusunuyorum. forumda cok konusursam beni uyarın "sittir git ders calıs" falan diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 yapıcaksın elinden geleni ciddi manada,savaşıcaksın kendinle,olabildiği kadar olucak,yoksa da sağlık olsun diyebileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 1-2 bira iç öyle dene? ben de öss döneminde çok i$e yaramı$tı ne yalan söyliyim.1-1.5 hafta bıraktıgım zamanlarda böyle böyle zorla toparlamı$tım.hatta bu sene aynısını ingilizce çalı$ırken de denedim.benim bünye böyle kaldırıyor anca, istemediğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 ben birayı içince direk yatağa gidiyorum sonrasında,psikolojik olmuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 valla sabah calıstım biraz en azından 0 almayacagımdan umutluydum ama herif resmen sordugu sorularla azımıza sıctı. finaller için 5 günlüğüne kampa girme kararı aldık iki arkadasım ve ben. normalde okula gitmeyecektim ama kütüphanede calısıcaz, hem hocalara falan da sorarız diye. istedigim gibi gecerse bu 1 haftalık donem toparlayacam insallah. zaten 5 dersim var kalırsam bundan kalırım digerlerinden düşük notla da olsa geçerim herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bi tane daha caktik bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 said: Şu 4 senelik okulda 2 şey öğrendim: Kimse istediği bölümde okumuyor, okul bir kere uzadı mı bağcık gibi devamlı uzuyor. Allah belasını versin böyle sistemin! Beni özetlemişsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 devre teorisi 2 hmm elektrikçimisin sende ? bende 3 sene yattıydım bu sene gaza geldim geçiorum dersleri 1 seneden fazla uzamıcak kısmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 said: Şu 4 senelik okulda 2 şey öğrendim: Kimse istediği bölümde okumuyor, okul bir kere uzadı mı bağcık gibi devamlı uzuyor. Allah belasını versin böyle sistemin! özetlemişsin durumu, ulan nerden öğretmenliğe girdim gerçi başka seçebilcem bölüm yok :D valla toplam 26ders varsa 15inden kaldım, şimdi yaz geldi tam altakileri birer birer eritiyodum potada şimdi yine tembellik geliyo ah ah :'[ :'[ :'[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 yarın strength sınavım var ve yeni başlıyorum. aynen 1 sene uzadı okul kalırsam bundan 1 sene daha uzayacak. bide ilk sınavda curve u düşüren 4 kişiden biriyim, tam gg oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ehah loser bölümümün elektronik müh. bu arada. finallerde toparlayacam valla okulda yatıp kalkıcam 1 hafta. sonra yaz okulunda dif i güzel bir notla verip bu sene gözetimden cıkıcam. gelecek sene de fazladan 3 ders alıp 5. senenin yükünü hafifleticem. zaten okul uzayınca ortalamam ne olursa olsun hayvan gibi kredi veriyolar artık daha fazla uzamaz herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 hmm bende yaklaşık 4 senedir okula gitmiyorum..zevklimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 kimm ister abi ders çalışmakk! aklım almıyor =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Ben bayılıyorum ders çalışmaya. Boş zamanlarımda hep ders çalışırım. Hatta hobimdir. [spo]Demiycem tabi. Derse kafam girsin. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Hayatta -adam gibi- yapamadığım tek şey bu olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ben ders çalışmayı seviyorum tabi dersi seviyorsam d: ama misal kendi ilgilendiğim konunu makalesi için çalışmayı daha çok seviyorum. bence her ders proje dersi olmalı d: verecen başlığı "genetik" diye çocuk yapacak projesini ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 abi o zaman kesin sizin "genetik" ' iniz ile oynamışlar. ehheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 size de yapabiliriz, korkmayın hiç acıtmayacak o_O rın rın rın rın *x-files theme track* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Ben de istemi,yorum ders çalışmak, iğrenç bir şey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heinz_Guderian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Her istediğini yapamıyorsan, yapabileceğin şeyleri iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar