Albatros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Arkadaslar su an hasta olacagıma dair belirtiler var grip kapıda.Neler yapılabilir erken teshis i ben koydum fakat gittikcee ilerlemekte hatta burnumda akıntılar baslamak uzre. Tavsilerinizi aliim ..[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 limno, portalak, sıcak süt :) bide kazak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 doktora gitmek en iyi çözüm. eğer ögrenciysen yarın okula gitme yat dinlen evde. eğer burnun akıyosa antistaminik içeren ilaçlardan alabilirsin. eğer çok yordun hissediyorsan ise ağrı kesici/ateş düşürücü parol/panadol gibi ilaçlar var onları kullanabilirsin. bol bol vitamin al. hatta varsa evde portakal suyus ık kendine onu iç. unutmadan bi de aspirin al varsa. Benden bu kadar umarım başlamadan biter hastalık.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Yarin okulumun ilk gunu ekebilirim ama ben hasta olunca bariz 1 hafta da gecmio.Off cok kotu ya Star Craft bile oynayamadım beynim dondu valla.Gripin attım bi tane bakalım zaman ne gosterecek...Ilaca para verecek halim yok daa suyu elektrii actıramadık ..Eve esya fln para yok..Pasocorba icenzi..[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 kendini hasta olmadığına, gayet iyi olduğuna odakla. işe yarar.[hline]The light will prevail hence wisdom is gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Geç olmadan grip aşısı olun. Oldum mutluyum, gurruluyum :)[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan [Bu mesaj Forseti tarafından 28 September 2003 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ben yılda 1 grip olurum veya hiç olmam. bunun nedeni de kendimi yorgun halsiz hissettiğim anda 1 ağrı kesici + 1 c vitamini hapı alıp gece erken 10-11 civarları yatmamdır. bu iki ilacı alıp gece erken yatıp da sabah hasta kalktığımı hatırlamıyorum.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 adacayı ıc[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...William Shakespeare | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Bol bol Tylol Hot.. Ben de de aynı belirtiler vardı, günde 2 tane içerek kendime gelebildim henüz başlamadan... Tabii bir gün sadece dinlendim yatakta.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 tylolhot, c vitamini + multi vitamin aldım sora enerjiden yerimde zıplamaya başladım. ama onun dışında bi olay getirmedi başıma 3 gün süründüm... haftasonum yorgan altında geçti ühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 valla 5 gündür yatıyorum hala geçmedi. Allahtan kinaol diye japonyadan gelen bir ilaç var viks gibi ama sıvı o bayagı iyileştirdi beni sadece burunlarım tıkalı su an.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Geçmiş olsun Albatros. Eskişehir hasta eder adamı dedim ben sana demi... Sağlık bölümü açalım diye boşuna demedik...[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar